Ravenitza Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 La LIDL Otopeni inca au redresoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 La cate utilaje am eu, merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Eu l-am tinut in mana, m-am gandit sa il cumpar, dar m-am razgandit repede cand mi-am adus aminte ca e 150 de lei o baterie noua pentru mobra mea. Unde mai pui ca mi-era si pofta de Havana Club la 59 de lei, am ramas si cu 13 lei in buzunar, la fix sa cumpar o sticla de cola si niste lamai. Fix in topicul de Lidl sa mi se faca pofta de baut, nu ma asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 Joia viitoare baga iar protectii de frig (manusile alea de se prind pe ghidon) si gentute pt rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 ...stau cu geana pe o gentuta ptr.rezervor...multam ptr.info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 (editat) Manusile nu-s bune la viteza, daca ai nevoie sa-mi spui. Joia viitoare baga iar protectii de frig (manusile alea de se prind pe ghidon) si gentute pt rezervor. Editat Februarie 12, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 ...stau cu geana pe o gentuta ptr.rezervor...multam ptr.info Si eu Dar sa vad cum e, ca nu o mai tin minte de data trecuta cand le-au bagat. Manusile nu-s bune la viteza, daca ai nevoie sa-mi spui. Pai nu prea stiu pe ce sa le pun... pe vaca nu merge, are hand guards. Doar pe viroguta, dar nu stiu daca merita sa-mi bat capul, am manusile groase. Merci oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 unele intra peste handguards. eu folosesc la bmw in stilul asta (dar sunt din alta parte, nitel mai scumpe ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 mai se gasesc pe undeva genti de rezervor. in lidl la plazza aveau unu resigilat fara bareta de purtat pe umar. » Post actualizat in 18 Feb 2016 19:42in alte locuri ati mai vazut genti de rezervor? ???/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Incearca la ala de la Pacii, acolo de obicei raman chestii mai multe. Eu nu mi-am luat... prea mica, sistem de prindere dubios pe ghidon, nu pe rezervor, cu niste barete cu arici... nu ma ajuta cu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Sa. Am văzut. Nu încape nici un note 4 în ea. Nuj ce sa faci cu ea. Arata bine în rest.... Dar cam inutila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 am luat o borseta de soiu asta sa vad cum sta pe ghidon. mai mult pt parcat GPS in ea ...... DAca constat ca e inutila ppentru mine o dau mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Pt tel (folosit ca gps) mi-am luat de la chinezi un suport pt ghidon la vreo 4$. Gentuta asta era utila daca era mai mare si cu o prindere pe rezervor. Tin minte ca au fost la lidl si unele mai maricele, dar nu am luat atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Aveti idee cam prin ce perioada incep astia de la lidl sa bage chestii de motocicleta? M-ar interesa o husa si poate un sistem antifurt (ma rog, macar sa sperie hotul ca tare bou ar fi unul care ar fura moto meu...din 94). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Husa e de cacao, asa de buna e ca eu o gasisem plecata la vreo 2 blocuri distanta. E drept, intreaga. Asta desi o legam de ambele roti. Mai si ploua prin ea. De interior e f buna insa. Antifurt... Pe la decarhlon sau astea dr sport mai gasesti, chiar si la supermarketurile mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Ajdhshajsjaka, follow topic doar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Aveti idee cam prin ce perioada incep astia de la lidl sa bage chestii de motocicleta? M-ar interesa o husa si poate un sistem antifurt Cum a zis si Catranel, husa nu merita, decat daca tii mobra in interior. Eu am luat de la motto, din bartolomeu, una impermeabila si e brici. Tot de acolo mi-am luat si antifurt (pt discul de frana)...de asta nu tin minte sa fi bagat pe la lidl. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Am înțeles. Atunci o sa merg și eu pana la motto. Voi va scrieti pe bursa numărul sau faceți ceva ca sa nu o fure? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Se gasesc huse moto si la magazinele jumbo. Dpmdv raportul pret calitate este unul foarte bun (costa ~40 de lei o husa). Partea proasta este ca nu au mai multe marimi asa ca nu prea se potrivesc pe motocicletele mai mari. Ca si idee de marime, pe un suzuki gsxf vine foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Voi va scrieti pe bursa numărul sau faceți ceva ca sa nu o fure? )))) Urmeaza sa fac asta cand scot mobra de la iernat. (pe husa te referi, nu?) Initial nu aveam de gand sa fac asta, pana nu mi s-a furat husa intr-o zi de alfel ploioasa. Acum o sa o modific "putin" ca sa imi fie usor de identificat in cazul in care mi se fura iarasi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 A ramas o pereche de manusi IMENSE de ghidon la 30 Lei in Lidl Pipera. Poate le mai prinde cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 (editat) Sambata erau aparatori din alea de maini (de iarna) in Bucurestii Noi, mai multe Editat Februarie 29, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Am vazut azi la LIDL in UK o casca flip up ( NO NAME ) la 40de lire deci 240de lei, arata sincer foarte misto, cam grea, 1600g, ochelari de soare, interior detasabil.............chiar valabila, destul de similara cu un Schubert C3, defapt copie. Cu siguranta este o diferenta de calitate si confort fate de Schubert C3 dar totusi ..................este o diferenta de 2760lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 E buna pt scuter sau moto de oras, la viteza mica presupun ca e ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 au bagat termo stie cineva ? in buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate