2xghe Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 (editat) Un mic montaj cu failurile mele din prima tura ( multumim Marian pt. filmare) Editat Septembrie 28, 2014 de 2xghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Ceva timpi pentru 600/1000? A/B/C? Exista transpondere? Pentru cei care vor sa-si organizeze singuri achizitia de date fie ca e vorba de laptimere sau de datalogger/video render am postat adineauri, preturile sunt foarte rezonabile, la indemana oricui are banii sa faca iesiri pe circuit si reprezinta cea mai buna investitie pentru cineva care vrea sa-si urmareasca evolutia. /index.php?/topic/718698-datalogger-video-render/&do=findComment&comment=3844875 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 Ah,abia astept o filmare on-board. Iaca una insa am montat camera destul de neinspirat, intr-un loc in care vibreaza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Dl. Denis, ce baiat de nota 11 apare la inceputul filmuletului )) . Hai cu timpii aia sub 1:30, hihihihi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Cum e asfaltul? Cum sunt virajele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 Dl. Denis, ce baiat de nota 11 apare la inceputul filmuletului )) . Te referi la Balamuc ? ) » Post actualizat in 29 Sep 2014 07:06 Cum e asfaltul? Cum sunt virajele? Asfaltul e foarte ok, un pic denivelat pe alocuri. Personal, am reusit sa setez bine mobra in asa fel incit sa nu le mai simt, sa nu ma deranjeze de niciun fel. Ca aderenta, pare sa fie in standard. Eu am avut un set de Pirelli sc2 slick si n-am pierdut aderenta niciodata pe durata celor doua zile. Este adevarat ca am mers si foarte safe/incet. Virajele sunt ce trebuie, tehnice si alterneaza de la rapid la incet pina la inclinatie pozitiva si negativa. Una peste alta, foarte mistoc desenul pistei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Am zis nota 11, Bala e de nota 12 . @ Proxi, de pe margine sunt ok, pe linia dreapta sunt cateva denivelari dar nu sa te impiedice sa-i dai blana. In rest, las oamenii care s-au dat sa vorbeasca. » Post actualizat in 29 Sep 2014 07:08Plus ca e "ceva" mai slab decat Bala )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 cat e top speed-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Ceva timpi pentru 600/1000? A/B/C? Exista transpondere? Pentru cei care vor sa-si organizeze singuri achizitia de date fie ca e vorba de laptimere sau de datalogger/video render am postat adineauri, preturile sunt foarte rezonabile, la indemana oricui are banii sa faca iesiri pe circuit si reprezinta cea mai buna investitie pentru cineva care vrea sa-si urmareasca evolutia. /index.php?/topic/718698-datalogger-video-render/&do=findComment&comment=3844875 Clasa 1000Sbk si 600Ssp aveau cam 1,33-1,34 (Mistode si Pascota). Clasa B merge cam la 1,43-1,48 asa din ce am vazut baietii (si fetele) pe care le-am cronometrat. Clasa C peste 2 minute, 2,06-2,08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 I-am luat un timp lui Cazacu - 1.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Bo$$! A apucat cineva sa-ti ia si tie vreun timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 eu n-am apucat.. prea multe motociclete cu alb si rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 cat e top speed-ul? unde e capătul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 POZE de ieri. Multumesc pt toate pozele...foarte frumoase.....dar mai ales cele cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanShef13 Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Cel mai bun timp a lui Pascota 1.31,5 luat de pe margine si de pe motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 (editat) Atmosfera de racing,azi: » Post actualizat in 28 Sep 2014 20:18 Denis si Eusebiu: Ce presiune o fi avut Eusebiu pe spate ? Editat Septembrie 29, 2014 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Ce presiune o fi avut Eusebiu pe spate ? Cica mergea deja pe pana. Am vazut si eu ca era ceva in neregula si i-am pus poza pe FB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Si una de pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBK Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Echipaj cu masina de salvare a fost? Ar trebui pus un gard de protectie peste zidul dintre linia dreapta si boxe. Mi se pare periculos sa stai acolo si ultimul lucru care lipseste este un accident cum a fost la Ghermanesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 da,au fost 2 salvari » Post actualizat in 29 Sep 2014 14:54pe 27 nu ne-au lasat sa stam langa acel "gard" de beton ,vad ca pe 28 "a fost voie " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 Frumos 2xghe Si una de pe spate Frumos. Din cite se vede, ti-a cam placut weekendul pe Adincata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 A fost superb! Multumim pt "cazare"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 Mi-a facut mare placere sa stam impreuna pe durata weekendului p.s. felia de pizza si biscuitele cu susan au facut diferenta » Post actualizat in 29 Sep 2014 16:46Cica mergea deja pe pana. Am vazut si eu ca era ceva in neregula si i-am pus poza pe FB Cu pneul ala dezumflat a mers in jur de 1:40 ( un timp de top la clasa B, cu 5 secunde mai repede ca mine pe tur ) » Post actualizat in 29 Sep 2014 20:30Cu Victor si Catalin, in cautarea traselor si la citeva liniute pe drept ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 prima curba cred ca trebuie atacata cat mai tarziu(o trasa mai larga) ca sa-ti confere tractiune cat mai buna pt ce urmeaza ,cei care se simt bine pe franelor lor cred ca o sa castige cateva secimi bune acolo franand mai tarziu si abordand o trasa mai "tarzie",o vad ca pe o trasa super buna si pentru cursa cat si pentru calificari(o trasa defensiva pentru cursa va aduce o secunda in + cel putin pt curba aceea prin abordarea curbei mai devreme), atacand in scurt curba dupa linia dreapta nu se intampla altceva decat sa pierzi din viteza de iesire + ca te scoate mai in exterior ,eu asa o vad acum din filmare poate ma insel ,pe circuit poate se simte altfel treaba + cred ca mai depinde si de rapoartele cutiei de viteze si cum se simte fiecare bine pe motocicleta,este mult,mult,multprea devreme cred ca sa se discute de ceva trase "perfecte" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Mi-a facut mare placere sa stam impreuna pe durata weekendului ..... Si noua! Pe cine vedem in cursa la clasa B duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate