stRADu Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 trebuie sa ma apuc de videochat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 investiti in iarna in motocicletele voastre daca vreti sa mergeti pe circuit safe ,in sezon e foarte greu sa te si dai sa si investesti in mobra/tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Si mai subtire cu vopsit carene OEM, Rizome, semnale, oglinzi, suport de GPS pt supersporturi. Luati carene de fibra, e 300euro un set CRC, puneti un proiector si un stop de frina, si aveti motoreta si de strada si de circuit. » Post actualizat in 03 Oct 2014 09:39PS: Pleaca cineva in dupaamiaza asta spre circuit? As merge si eu, 0763 681 602, 0735 131 844. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Cei care mergeti sa faceti poze, filmulete. » Post actualizat in 03 Oct 2014 10:01Ps: va place semnatura mea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lost eagle Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Stie cineva daca ieri a fost ceva? Parca scria ineva ca exista acces pt clasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 A fost track-day ca we-ul trecut cu toate clasele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 » Post actualizat in 03 Oct 2014 15:01Doamne ce cazatura @1:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Nu se vede decat un nor de praf... Merge blana omu din filmulet. Cine e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Super clipurile! Chiar merge tare... mi-a stat inima la 4:28 (clipul 2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Iti dai seama cum merg baietii care scot 1:30 .... din moment ce baiatul cu R6 din clip (care merge bine bine) a avut 3 lap-uri de 'doar' 1:40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 M-am uitat de vreo 3 ori si nu vedeam cazatura. N-o fi cazut, s-o fi dus drept.... :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Si eu sper Theo iti dai seama ,mai e un filmulet cu un zx6 dar tot asa nu se vede mare lucru,sa speram ca a tras doar drept,Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBK Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Nu se vede decat un nor de praf... Merge blana omu din filmulet. Cine e? nu merge blana, foloseste ambreiajul pentru upshift Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Cand va mai fi un nou trackday? Dl. Mistode mi-a zis ca s-ar putea chiar weekendul viitor. Mai stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vassalp Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 https://www.facebook.com/events/340573652778126/ Aici gasesti detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Nu vi se pare cam maricica taxa 315ron moto, respectiv 450ron auto pt public? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Eu un sport scump, din toate punctele de vedere. P.S. Nu putea sa imi placa si mie sahul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 daca iti calculezi costurile pana la alt circuit, nu e mare... pune benzina pana la tg secueisc, remorca + cazare si mancare si ajungi poate mai scump pt romania e cam mult, dar decat sa te duci pana la serres, mai bine te duci pana la adancata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Parerea mea este ca pretul e mai mult decat decent, avand in vedere investitiile de acolo. Sincer, chiar nu mi se pare mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 pai si merge cineva de aici sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Ca si pret mi se pare foarte bine. Pe mine ma ducea la aproape 1000 de lei un weekend la Tg. Secuiesc cu : cazare, benzina, manacare buna continuu, sucuri etc. Ce nu-mi place e pretul de 450 pt boxa. Dar se poate imparti la mai multi deci tot e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Va sfatuiesc pe toti care doriti sa va apropiati de fenomenul circuite moto sa o luati gradual, intai la Amckart, apoi Secuiesc si doar cand aveti si un pic de skill si bani de mers pe circuit mare sa treceti la next level. Nu sunt hater, asta cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 7, 2014 Autor Share Postat Octombrie 7, 2014 pai si merge cineva de aici sambata? Eu am sa merg, inca nu stiu daca voi intra in pista sau ca spectator. Ce nu-mi place e pretul de 450 pt boxa. Dar se poate imparti la mai multi deci tot e ok Boxele sunt mari ( nu cunosc exact dimensiunile ), pot intra peste 10 motorete lejer. Va sfatuiesc pe toti care doriti sa va apropiati de fenomenul circuite moto sa o luati gradual, intai la Amckart, apoi Secuiesc si doar cand aveti si un pic de skill si bani de mers pe circuit mare sa treceti la next level. Nu sunt hater, asta cred. Foarte bine spus Niko. Ma gindesc a scrie un tutorial detaliat in acest sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 (editat) Multumesc Denis pentru informatie. Daca e asa, chiar mi se pare super tare. Credeam ca prin boxe, se refera la corturile alea in care incapeau 2 mobre si 2 scaune ;D Desi cred ca oamenii au venit cu ele acolo. Sunt de acord cu tine Niko. Dupa ce am vorbit cu Marius (Kriminal) am ajuns la concluzia ca ar fi cel mai safe ca la anul sa mai merg de cateva ori la Tg. Secuiesc si cel putin de inca cateva ori la Amck. Si sa incerc sa intru un pic sub aripa lui Denis prin a "profita" de tuteluajul lui . Si sper ca o sa se si deschida si scoala de pilotaj de la Adancata, asa cum se zvonea la un moment-dat. Dar cert e ca la anul o sa invat de la cineva care stie \o/ Editat Octombrie 7, 2014 de Kinkey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate