evil1 Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 KTM preview: https://twitter.com/KTM_Racing/status/763977154379984896/photo/1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Pentru cine nu a vazut interviul dat de Rossi in Austria. Intresanta partea cu femeile ))) http://www.servustv.com/at/Medien/MotoGP/Spielberg/Valentino-Rossi-im-InterviewPentru cine nu a vazut interviul cu Rossi din Austria. Intresanta partea cu femeile )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Fixed it. http://www.servustv.com/at/Medien/MotoGP/Spielberg/Valentino-Rossi-im-Interview Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Câteva vorbe despre sistemul de comunicații boxă-pilot ce se dezvoltă pentru anul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Salutare! Nu stiu ce sa fac, sa deschid topic nou sau sa scriu aici. Vreau sa cumpar bilete la etapa din Valencia. Aveti idee de vreun site de unde as putea cumpara? Adica, de unde a cumparat cineva si nu a fost nici un fel de problema? Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat August 28, 2016 Share Postat August 28, 2016 Salutare! Nu stiu ce sa fac, sa deschid topic nou sau sa scriu aici. Vreau sa cumpar bilete la etapa din Valencia. Aveti idee de vreun site de unde as putea cumpara? Adica, de unde a cumparat cineva si nu a fost nici un fel de problema? Va multumesc. salut! am fost anul trecut in valencia si le-am luat de pe motogp.com direct, le-am printat acasa, frumos elegant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jc66 Postat August 28, 2016 Share Postat August 28, 2016 Salutare! Nu stiu ce sa fac, sa deschid topic nou sau sa scriu aici. Vreau sa cumpar bilete la etapa din Valencia. Aveti idee de vreun site de unde as putea cumpara? Adica, de unde a cumparat cineva si nu a fost nici un fel de problema? Va multumesc. Global Tickets (www.global-tickets.com), i-am folosit pentru bilete la cursa de motogp din Brno de saptamana trecuta. Am primit link, bilete format pdf. Multa lume avea bilete printate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 (editat) http://www.bikesportnews.com/news/news-detail/lowes-to-stand-in-for-smith-at-silverstone-and-misano-motogp-rounds Alex Lowes il inlocuieste pe Bradley Smith cateva runde, pe motiv de facut buba. Editat August 29, 2016 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadyarva Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Global Tickets (www.global-tickets.com), i-am folosit pentru bilete la cursa de motogp din Brno de saptamana trecuta. Am primit link, bilete format pdf. Multa lume avea bilete printate. Eu la Brno am cumparat biletele chiar de pe circuit si erau printate alb/negru...nu erau cu nimic mai deosebit daca le printai acasa. Iar cred ca la orice circuit cu o competitie de asemenea anvergura ar fi imposibil sa nu gasesti bilete la fata locului. Iar de pe internet nu stiu daca te avantajeaza financiar sau nu, eu unu de la casa de bilete am iesit cu 80 de eur de persoana pentru silver, sunt curios la cat ati iesit voi? Atentie, sunt si bisnitari pe marginea drumului! Nu fiti influentati, mergeti la case. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 65 euro la Gold. Duminica am vazut afise cu "sold out" la unele case de bilete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadyarva Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 65 euro la Gold. Duminica am vazut afise cu "sold out" la unele case de bilete Glumesti? 65 euro la gold? La silver biletele practic pot fi nelimitate.. asa ca poate ai vazut sold out pt celelalte categorii dar si asa la gold am vazut o gramada de locuri libere asa ca nu vad cum ar fi fost vandute toate biletele la categoria asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Glumesti? 65 euro la gold? La silver biletele practic pot fi nelimitate.. asa ca poate ai vazut sold out pt celelalte categorii dar si asa la gold am vazut o gramada de locuri libere asa ca nu vad cum ar fi fost vandute toate biletele la categoria asta.Nu glumesc. Luate in februarie de pe motogp.com.Organizatorii calculeaza cata gloata poate incapea la iarba, asa ca pun in vanzare un numar limitat de bilete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadyarva Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Nu glumesc. Luate in februarie de pe motogp.com. Organizatorii calculeaza cata gloata poate incapea la iarba, asa ca pun in vanzare un numar limitat de bilete. ok, eu le-am luat duminica, noi ne-am hotarat cam tarziu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 anul trecut la valencia era sold-out la circuit, asa ca nu te baza pe asta... puteai insa sa cumperi bilete la 50% pt anul urmator ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 Cam are dreptate... http://motorcyclesports.sapo.pt/a-ducati-vai-pagar-12-milhoes-a-um-piloto-que-nao-sabe-correr-a-chuva-pierer/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Intereseaza pe cineva ultima etapa din Valencia + testele de la anul? Am gasit o oferta la wizzair care dus-intors ar fi pana in 350lei. Bate pe careva gandul la o drumetie pana acolo? P.s : nu-l sarbatoresc pe Marcel, dar tare as vrea sa-l vad pe Lorenzo ce poate sa faca in plus fata de Dovi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Intereseaza pe cineva ultima etapa din Valencia + testele de la anul? Am gasit o oferta la wizzair care dus-intors ar fi pana in 350lei. Bate pe careva gandul la o drumetie pana acolo? P.s : nu-l sarbatoresc pe Marcel, dar tare as vrea sa-l vad pe Lorenzo ce poate sa faca in plus fata de Dovi. Ii bate petrux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Ii bate Pirro pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Salutare! Eu o sa merg la Valencia. Am deja biletele de avion si de circuit cumparate. Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Bun, bun, bun.. ai PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu57 Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Daca are cineva bilete (2) (pt circuit) la Valencia... Nu zic nu Cu restul ma descurc Editat Septembrie 30, 2016 de flaviu57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Daca are cineva bilete (2) (pt circuit) la Valencia... Nu zic nu Cu restul ma descurc le poti achizitiona online https://entradas.circuitvalencia.com/circuitvalencia/es_ES/entradas/evento/7075 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu57 Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 le poti achizitiona online https://entradas.circuitvalencia.com/circuitvalencia/es_ES/entradas/evento/7075 Pai si ce sa fac cu intrarile de camping? Ca altele (in afara de VIP) nu sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Lorenzo ready to start a new Ducati era: https://motorlands.eu/2016/10/02/new-ducati-era/ Go, Lore, gooo... forever!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate