Cycler Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Hehee domnu Moise, de cand nu l-am mai vazut, ce nervi mi-a mai facut in liceu Io am spart unu' d'ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 (editat) @mangusta Sunt student la Foto-Video. Desen am mai facut doar in primul an si apoi gata. De prin liceu e monsieur Moise, intr-adevar. Eram mandru de el pe vremea aia, primul portret complet dupa gips. Azi nu mai e cine stie ce. @Cycler Imi place tehnica ta. Am un coleg care e specializat pe street art si mixed media. La Cluj au un grup - The Playground. Ii stii? Editat Aprilie 1, 2010 de midnight_rain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Am atasat unele desene ,ceva mai vechi, legate de lumea chopper-hotrod . Nu prea sunt atent in general la detaliile tehnice...ci mai degraba la imaginea de ansamblu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Imi place tehnica ta. Am un coleg care e specializat pe street art si mixed media. La Cluj au un grup - The Playground. Ii stii?Multam. Doar din auzite. Dar verifica Pisica Patrata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Hehee domnu Moise, de cand nu l-am mai vazut, ce nervi mi-a mai facut in liceu Moise cred ca a scos la toata lumea peri albi in liceu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 M-am uitat pe desenele astea,chiar foarte faine unele. Am incercat si eu mai demult,dar sunt cam paralel,asa ca m-am lasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Lokko Boy, am senzatia ca ne-am intalnit la scoala Moto Louis....ai dat cumva pentru carnet undeva pe 18.11.2009 ? Mesaj completat alte desene..... Mesaj completat si un viitor proiect de macheta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADOette Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 lucrarile unui bun prieten.enjoy Cum il cheama pe prietenul tau? E foarte talentat! Putem continua discutia aici /index.php?/topic/686578-motociclisti-artisti/ Am deschis un topic despre motociclisti artisti. Cateva lucrari facute de mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Cateva lucrari facute de mine: Imi place mult crop-ul cu pasarea alba. (prima poza). si lucrarea intreaga imi place mult dar parca doar detaliul acela e mai pe sufletu` meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) Yumiko imi place la nebunie pentru ca personal am o sensibilitate fata de cultura asiatica. Ai o mana foarte buna. Eu, desi am terminat grafica si fotografia, ca hobby ascut cutite pe pietre japoneze. Mi-ar place sa incerc si cu o katana, dar una veritabila, made in japan. Insa ceea ce imi place cel mai mult la tine, exceptand faptul ca esti o f buna graficiana, este faptul ca esti motociclista. Felicitari pentru asta! Sa o tii cat mai la verticala! Merita pe deplin aceasta viata! A, uitasem... iarna apuc sa imi exprim latura artistica: imi vopsesc castile si diverse parti la motocicleta. Editat Noiembrie 14, 2012 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 cateva desene de la o prietena... si un desen mai maricel 100x70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 Desene de genu asta se pun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Salut, deschid acest topic pentru toti cei care impartasesc bucuria de a da viata imaginatiei in culori sau, de ce nu, in creion. Atat sfaturile, dialogurile constructive cat si pozele cu lucrarile voastre sunt binevenite. Eu am intrat in lumea culorilor in urma cu 3 luni, dupa ce mi-am facut curaj si mi-am cumparat niste ustensile,culori si cateva panze. Am plecat de la ideea ca nu vreau sa cumpar poze inramate, vreau sa-mi pun amprenta. Pana acum am 7 panze si cativa pereti mazgaliti. Inca invat si inca ma pierd cate o zi fara sa stiu unde zboara timpul. Momentan o sa postez doar ultima "lucrare", pe un perete din sufragerie: Apus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Foarte frumoasa pasiunea si foarte frumos rezultatul. Nu inteleg de ce ai intrat in lumea culorilor de abia acum 3 luni daca talentul banuiesc ca stii ca il aveai de mai demult. Spor la treaba si sper sa ma laud peste ani ca am dat "reply" unui pictor celebru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Bai Gixule, mai esti si moderator... Ntz, ntz, ntz... Ia, uneste-l cu asta /index.php?/topic/166452-pasionathi-de-desen/?hl=desen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Si eu sunt pasionat de desen. Cum vi se pare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 (editat) @JCDenton: are doar 7 picioare ) Editat Februarie 9, 2016 de jinxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 (editat) @JCD autoportret? ) @ontopic bagam si eu in tinerete, vandalism pe pereti (mai mult pe hartie), dar nu am am nici o schita @edit de fapt am mintit, am gasit pe =)))) HI FIVE o poza cam asta a ramas imortalizat, restul s-au pierdut Editat Februarie 9, 2016 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Foarte frumoasa pasiunea si foarte frumos rezultatul. Nu inteleg de ce ai intrat in lumea culorilor de abia acum 3 luni daca talentul banuiesc ca stii ca il aveai de mai demult. Spor la treaba si sper sa ma laud peste ani ca am dat "reply" unui pictor celebru! Eh, celebru poate in cercul de prieteni, si cam atat. N-am pictat pana acum cateva luni pentru ca m-am tot lasat convins ca e o prostie si trebuie sa-mi ocup timpul cu ceva constructiv. Noroc cu noul apartament Bai Gixule, mai esti si moderator... Ntz, ntz, ntz... Ia, uneste-l cu asta /index.php?/topic/166452-pasionathi-de-desen/?hl=desen Done!...Coane , la 3 dim n-am gasit nimic dupa un search scurt. Si eu sunt pasionat de desen. Cum vi se pare? Se pare ca doar arahnidele cu toate picioarele sunt periculoase, cele cu picioare in minus se multumesc sa zambeasca discret! @JCD autoportret? @ontopic bagam si eu in tinerete, vandalism pe pereti (mai mult pe hartie), dar nu am am nici o schita @edit de fapt am mintit, am gasit pe =)))) HI FIVE o poza cam asta a ramas imortalizat, restul s-au pierdut Pune mana si continua, hartie si creioane gasesti pe toate drumurile. » Post actualizat in 09 Feb 2016 11:43 Acryl pe pânză, nu doar pe pereți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauronul Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 (editat) Plagiatele se pun la capitolul artă? Originalul parcă arata mai bine! Editat Februarie 10, 2016 de balauronul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Arta e arta,indiferent de sursa de inspirație! F tare! » Post actualizat in 15 Feb 2016 13:21 Eu am mai terminat o panza de mazgalit ) » Post actualizat in 05 Mar 2016 08:40 Si inca unul! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauronul Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Arta e arta,indiferent de sursa de inspirație! F tare!» Post actualizat in 15 Feb 2016 13:21Eu am mai terminat o panza de mazgalit )20160213_185944.jpg» Post actualizat in 05 Mar 2016 08:40Si inca unul! )IMG_20160303_212212.jpg Talentat! Îmi place!Eu tot la capitolul plagiate vaza cu flori. Și sursa de inspirație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Candva stiam si eu ce e aia creion, liner, micrograf... acum typography, branding, logouri, identitati the boring stuff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Gixu si Balauronul, lucrarile voastre sunt infiorator de nasoale. Daca vreti sa progresati un pic, puneti mana pe o carte, mergeti si voi la niste cursuri, vizitati niste galerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate