Disturber Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 (editat) Grav accident de circulatie la iesirea din Vaslui spre Barlad, in zona Dedeman. Un motociclist in varsta de 24 de ani a ajuns la spital in urma unui accident. Motociclistul mergea cu viteza si s-a izbit de o masina condusa de o femeie. Potrivit politistilor, autoturismul iesea de la Dedeman. Martorii sustin ca femeia a iesit prea mult in drumul principal, iar impactul cu motocicleta nu a mai putut fi evitat. Oamenii legii au intocmit un dosar de cercetare penala in acest caz, pentru vatamare din culpa si neacordare de prioritate. Motociclistul se afla la spital. Acuza dureri mari in zona capului. Motocicleta si masina au fost serios avariate. http://www.bzv.ro/video-socant-accident-grav-la-intrarea-in-municipiul-vaslui-foto-17319 Editat Septembrie 11, 2016 de Disturber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razmih Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Cum de i-a iesit casca de pe cap? Nu era prinsa probabil...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3732343 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Am dat replay de nu stiu cate ori si nu imi vine sa cred ... cum aluneca pe asfalt, in pantaloni scurti fara manusi. Groaznic. Baiatul asta a avut zile. Nu-mi vine sa cred. Toti cretinii si cretinele au permis de conducere, iar cand treci 'la mustata' de a fi dat jos de un animal ca asta, ridica din umeri ca ultimele dobitoace si-ti arunca 'nu te-am vazut'. Sanatate colegului. Fiarele se pot inlocui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Am vazut la stiri...A avut noroc cu carul! In pantaloni scurti, tricou, casca legata prost/deloc.Putea sa se infinga in masina care a filmat, si aia era. Insa, s-a ridicat pe propriile picioare. Bun asa. Nu pot sa nu observ ca venea destul de tare, sau asa mi se pare?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 11, 2016 Admin Share Postat Septembrie 11, 2016 (... ...) iar casca nelegata/legata prost si echipamentul de strand nu l-au ajutat deloc. Daca era asa era mort acum. Oricum, nu din cauza echipamentului a avut zile, norocul lui a fost ca a venit taras si nu s-a lovit de vreuna dintre masini sau bordura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 (editat) eu si mama omida, ochi de vultur. Imi pastrez parerea, ca nu venea cu 50km/h. Pot, nu? E retorica intrebarea. Clar, neacordarea de prioritate e crunta. Dar cand vezi zilnic astfel de accidente, te pun pe ganduri sa fi precaut. Dar ce (cuvant urat) stiu eu, incepator cu 3000 km, nu? Fiecare , pe pielea lui. PS-tare inseamna peste viteza legala din localitate. Ca acolo sunt pericolele, la fiecare intersectie.... Editat Septembrie 11, 2016 de mathe adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Doar mie mi se pare ca a ramas doar in sosete? Si-a pierdut papucii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zielsziek Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 (editat) sincer să fiu, aici nu se prea implică prostia riderului, observ că era fără costum şi alea alea.. dar poate omul a ieşit la o plimbare de 15 minute de ex. se presupune orice, nu neapărat că e inconştient şi circulă aşa.. sunt mulţi care ies în tricou şi etc, acum câteva zile am văzut şi nu au păţit nimic.. dacă nu intra proasta aia ca tâmpita era altă treabă, mergea acasă probabi fără vreo problemă.. problema e că doar când nu eşti echipat şi ieşi liniştit pentru o mică plimbare păţeşti.. p.s: sănătate riderului.. Editat Septembrie 11, 2016 de zielsziek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Nu tin partea nici unui participant la trafic.Nici soferitei si nici motoristului. Zona cu pricina e una foarte incalcita, limita de viteza 50 la ora.Din film venea tare pt portiunea aceeia de drum.Abia dupa Dedeman limita e 70 la ora.....Acolo ai o iesire din stanga unde trebuie sa fii foarte prevazator prima data, e legatura cu varianta , apoi inca o iesire in principala inainte de Dedeman a naibii de ciufulite.Preventiv acolo trebuie atentie marita.S-a dat flacaul pe banda 2, dar nu a mai avut timp sa franeze, masina iesise prea mult din laterala, asta e, sa fie sanatos si mai atent de alta data.... » Post actualizat in 11 Sep 2016 19:54Eu nu inteleg cum incearca oligofrenul / oligofrena cu aia rosie sa se strecoare prin dreapta....... Nu se strecura nicaieri, iesea din parcarea de la Dedeman si a iesit prea inspre banda 2, facea pur si simplu viraj la stanga.....Motoristu venea destul de tare si asta a fost..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Mai intai, sanatate riderului, si minte multa pe viitor! Nu stie nimeni in care minut al dragutei, relaxatei si romanticei plimbari se intersecteaza la destin cu tuta chioara sau melteanul manelist. Prin urmare, casca trebuie legata bine, geaca luata pe tine si incheiata si ea, manusi in maini si niste ghete zdravene in picioare, daca nu cizme! Pentru cei care invoca plimbarile "pana la colt" dupa tigari, lasati-o jos ca macane! Pana la colt mergeti fratilor pe jos, mai ardeti din calorii! Dar nu, e fita maxima sa descaleci de pe cebereu ca sa ceri vanzatoarei un pachet de Pall Mall, ca poate pica ceva la asternut! Mdeh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Mare noroc a avut tipul ca a franat si idioata respectiva inainte de impact, asta pe langa cele observate de colegii de mai sus. Daca nu frana cu o fractiune de secunda mai devreme, nici nu vreau sa-mi imaginez ce ramanea din motociclist dupa ce se infigea in masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 4 benzi din care 3 libere si una ocupata. Nu ai voie sa mergi in oras daca nu poti evita un obstacol pe atata spatiu.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Sanatate colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Văd că printre sataniştii violatori de babe care suntem s-au ascuns şi câteva babe (avea viteză, maică). Camera care filmează poate da iluzia de viteză mare dacă are unghi mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Corect este "roacari satanisti violatori de babe". On topic: Stiti ce a zis soferita in momentul impactului? .....Muuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Casca (iluzie de protectie) se desprinde la orice impact mai violent. Chinga ei de fixare este o textura alunecoasa din plastic. Uneori si blocatorul e tot din plastic, nimic metalic. Ieftin si prost. Nu este prima data cand se intampla asta. serios?!iar trollezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Mobra avea farul aprins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Saraca a iesit prea mult pe drum ca sa se asigura, cica. Cum toate gasesc scuzele ca sa scapa de sentiment de vinovatie si de responsabilitate mi se pare ingrijorator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Mobra avea farul aprins? stii tu mobre care, stock, sa nu aprinda farul cand pui contactul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 stii tu mobre care, stock, sa nu aprinda farul cand pui contactul? Hornet 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 stii tu mobre care, stock, sa nu aprinda farul cand pui contactul? Pe bune, tu nu stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 stii tu mobre care, stock, sa nu aprinda farul cand pui contactul? destule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 stii tu mobre care, stock, sa nu aprinda farul cand pui contactul? a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 a mea. Si acum te lauzi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate