Sari la conținut

Accident Vaslui - 10 septembrie


Disturber
 Share

Postări Recomandate

Grav accident de circulatie la iesirea din Vaslui spre Barlad, in zona Dedeman. Un motociclist in varsta de 24 de ani a ajuns la spital in urma unui accident. Motociclistul mergea cu viteza si s-a izbit de o masina condusa de o femeie. Potrivit politistilor, autoturismul iesea de la Dedeman. Martorii sustin ca femeia a iesit prea mult in drumul principal, iar impactul cu motocicleta nu a mai putut fi evitat. Oamenii legii au intocmit un dosar de cercetare penala in acest caz, pentru vatamare din culpa si neacordare de prioritate. Motociclistul se afla la spital. Acuza dureri mari in zona capului. Motocicleta si masina au fost serios avariate.

 

 

 

http://www.bzv.ro/video-socant-accident-grav-la-intrarea-in-municipiul-vaslui-foto-17319

Editat de Disturber
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 50
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Am dat replay de nu stiu cate ori si nu imi vine sa cred ... cum aluneca pe asfalt, in pantaloni scurti fara manusi. Groaznic. Baiatul asta a avut zile. Nu-mi vine sa cred. Toti cretinii si cretinele au permis de conducere, iar cand treci 'la mustata' de a fi dat jos de un animal ca asta, ridica din umeri ca ultimele dobitoace si-ti arunca 'nu te-am vazut'.

 

Sanatate colegului. Fiarele se pot inlocui!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut la stiri...A avut noroc cu carul! In pantaloni scurti, tricou, casca legata prost/deloc.Putea sa se infinga in masina care a filmat, si aia era. Insa, s-a ridicat pe propriile picioare. Bun asa. Nu pot sa nu observ ca venea destul de tare, sau asa mi se pare?!?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

(... ...) iar casca nelegata/legata prost si echipamentul de strand nu l-au ajutat deloc.

Daca era asa era mort acum. Oricum, nu din cauza echipamentului a avut zile, norocul lui a fost ca a venit taras si nu s-a lovit de vreuna dintre masini sau bordura.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu si mama omida, ochi de vultur. Imi pastrez parerea, ca nu venea cu 50km/h. Pot, nu? E retorica intrebarea. Clar, neacordarea de prioritate e crunta. Dar cand vezi zilnic astfel de accidente, te pun pe ganduri sa fi precaut. Dar ce (cuvant urat) stiu eu, incepator cu 3000 km, nu? Fiecare , pe pielea lui.

PS-tare inseamna peste viteza legala din localitate. Ca acolo sunt pericolele, la fiecare intersectie....

Editat de mathe adrian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sincer să fiu, aici nu se prea implică prostia riderului, observ că era fără costum şi alea alea.. dar poate omul a ieşit la o plimbare de 15 minute de ex. se presupune orice, nu neapărat că e inconştient şi circulă aşa.. sunt mulţi care ies în tricou şi etc, acum câteva zile am văzut şi nu au păţit nimic.. dacă nu intra proasta aia ca tâmpita era altă treabă, mergea acasă probabi fără vreo problemă.. problema e că doar când nu eşti echipat şi ieşi liniştit pentru o mică plimbare păţeşti..

 

 

p.s: sănătate riderului..

Editat de zielsziek
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu tin partea nici unui participant la trafic.Nici soferitei si nici motoristului.

Zona cu pricina e una foarte incalcita, limita de viteza 50 la ora.Din film venea tare pt portiunea aceeia de drum.Abia dupa Dedeman limita e 70 la ora.....Acolo ai o iesire din stanga unde trebuie sa fii foarte prevazator prima data, e legatura cu varianta , apoi inca o iesire in principala inainte de Dedeman a naibii de ciufulite.Preventiv acolo trebuie atentie marita.S-a dat flacaul pe banda 2, dar nu a mai avut timp sa franeze, masina iesise prea mult din laterala, asta e, sa fie sanatos si mai atent de alta data....


» Post actualizat in 11 Sep 2016 19:54

Eu nu inteleg cum incearca oligofrenul / oligofrena cu aia rosie sa se strecoare prin dreapta.......

Nu se strecura nicaieri, iesea din parcarea de la Dedeman si a iesit prea inspre banda 2, facea pur si simplu viraj la stanga.....Motoristu venea destul de tare si asta a fost.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai intai, sanatate riderului, si minte multa pe viitor!

Nu stie nimeni in care minut al dragutei, relaxatei si romanticei plimbari se intersecteaza la destin cu tuta chioara sau melteanul manelist. Prin urmare, casca trebuie legata bine, geaca luata pe tine si incheiata si ea, manusi in maini si niste ghete zdravene in picioare, daca nu cizme!

 

Pentru cei care invoca plimbarile "pana la colt" dupa tigari, lasati-o jos ca macane! Pana la colt mergeti fratilor pe jos, mai ardeti din calorii! Dar nu, e fita maxima sa descaleci de pe cebereu ca sa ceri vanzatoarei un pachet de Pall Mall, ca poate pica ceva la asternut! Mdeh...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mare noroc a avut tipul ca a franat si idioata respectiva inainte de impact, asta pe langa cele observate de colegii de mai sus. Daca nu frana cu o fractiune de secunda mai devreme, nici nu vreau sa-mi imaginez ce ramanea din motociclist dupa ce se infigea in masina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Casca (iluzie de protectie) se desprinde la orice impact mai violent. Chinga ei de fixare este o textura alunecoasa din plastic. Uneori si blocatorul e tot din plastic, nimic metalic. Ieftin si prost. Nu este prima data cand se intampla asta.

serios?!iar trollezi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Saraca a iesit prea mult pe drum ca sa se asigura, cica. Cum toate gasesc scuzele ca sa scapa de sentiment de vinovatie si de responsabilitate mi se pare ingrijorator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...