ENEOS Postat Noiembrie 19, 2023 Share Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 41 minute, Djebelu' a spus: Ok, iti dau link-ul direct: https://motociclism.ro/profile/95990-djebelu/ Edificator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Noiembrie 19, 2023 Share Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 3 ore, Djebelu' a spus: In varianta mobila, se pare ca nu se vede, in varianta desktop se vede: Nu e vina mea ca asa este construit forumul. Mai degraba cred ca nu ai setat informatiile respective ca publice. Nici pe versiunea desktop nu se vad autovehiculele detinute (in afara de moto). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 19, 2023 Share Postat Noiembrie 19, 2023 La 18.11.2023 la 7:44, thesaw a spus: Cu toata admiratia pentru Clio care e o masina draguta de coasta, autoslalom, circuite mici, pe strada e un cotet lesinat ca masina de zi cu zi. Cotețul amintit de mine are câțiva ponei în + față de V8-ul colegului @Djebelu'! Leșinat maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 (editat) La 12.10.2023 la 18:30, ENEOS a spus: Mi s-a întâmplat să stau 90 min în toiul verii la ~4 km de casă din cauza unui accident, drum blocat complet, separator pe mijloc și nici o arteră pe dreapta. Într-o situație de genul poa' să urle ev-ul până răgușește. La 13.11.2023 la 15:55, ianachim a spus: ma uit și mă minunez de INTELIGENTA colegilor de breasla" 50% mașini electrice ...în București sa zicem aveti idee ce parc auto exista azi în București??? aveti idee ce necesar de putere ar trebui instalat pentru a alimenta 50%? aveti idee câte stații ar fi necesare? aveti idee câte mașini sunt la o scara de bloc cu 10 etaje??? NU, NU cred ca aveti idee......!!!! ps... pe ăștia așa de ....VEHEMENTI...v aș urca în niște mașini electrice și v aș lasă pe centura Bucureștiului la iarna....sa va kkti pe voi uitându va cum se scurge" bateria și voi nu înaintați la -5 grade Am stat luni 4 ore la -2 grade pe A1, intrare Bucuresti, blocaj complet. Incalzirea la 22de grade, consumul cu incalzirea a fost de 500Wh, am pierdut 1 procent din baterie stand pe loc. Editat Noiembrie 23, 2023 de TheHuskyCrobats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 2 ore, TheHuskyCrobats a spus: Am stat luni 4 ore la -2 grade pe A1, intrare Bucuresti, blocaj complet. Incalzirea la 22de grade, consumul cu incalzirea a fost de 500Wh, am pierdut 1 procent din baterie stand pe loc. Oh dar vai nu ai intrat in panica, nu ti-ai smuls parul din cap, nu ai chemat elicopterul cum se asteptau colegii? Eu intelesesem ca asta era procedura de urmat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 4 ore, TheHuskyCrobats a spus: Am stat luni 4 ore la -2 grade pe A1, intrare Bucuresti, blocaj complet. Incalzirea la 22de grade, consumul cu incalzirea a fost de 500Wh, am pierdut 1 procent din baterie stand pe loc. Sincer nu am auzit de un blocaj de 4 ore … cu ce scula’ erai blocat? ce vechime are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 O Tesla SR+ (aia a saracului, cu cea mai mica baterie de 50, maxim 48-49 utilizabili in mod normal pana la zero, modelul din 2021. In ceea ce priveste blocajul, daca nu crezi, te invit intre ora 6 si 8 dimineata la intrarea in Bucuresti. Am ajuns la 5.30 aproape de Bolintin Vale 9.30 eram la CB ... la 10.15 eram in Regie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 Eu am facut ieri 140km cu Spring-ul. Si, la 6 grade afara si partial ploaie, cu incalzire multumitoare, m-am intors cu bateria la 25%. Nasol, pe timp de vara ma intorceam cu ea la 30%. Astept frigurile alea de -20 grade, odata la 5 ani, sa vedem si atunci cum se comporta. Cat despre hateri....ce sa zic. Intotdeauna vor fi oameni care vor nega progresul. Fie ca e vorba despre masini, medicina, stiinta, tot timpul se vor gasi unii anti, si care vor gasi destule argumente de partea lor ca sa se convinga pe ei insisi ca au dreptate. Bine ca nu am citit topicul asta acum 2 ani, inainte de a da comanda de Spring, ca ma speriam si nu mai apucam sa vad cat de OK e sa conduci un EV. Fie el si cel mai ieftin de pe piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 Daca mai ziceai de un I3 sau Leaf, poate chiar si Zoe mai ziceam dar Spring? Spring nu e EV, e un cotet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 26 minute, TheHuskyCrobats a spus: Am ajuns la 5.30 aproape de Bolintin Vale 9.30 eram la CB ... la 10.15 eram in Regie. Nu ajungi mai usor cu trenul? Tot electric e si ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 Probabil sa ai dreptate, eu am zis ca suntem 4 persoane (3 pasageri studenti) si bagajele cu mancare aferente, am zis ca iesim mai bine, mai comod si mai rapid. Cred ca am gresit socoteala, ai dreptate. Eu unul nu am probleme de genul celor enumerate mai sus, imi fac treaba cu masina si sunt multumit in ce priveste economia facuta. Daca incarc in oras, in Pitesti cel putin ma costa 45-50 lei un plin, daca incarc acasa, cam 35 de lei (sunt la Hidroelectrica). In Pitesti cel putin sunt multe incarcatoare si 99% din timp sunt goale (deocamdata). Cu un plin fac cam 250-300km la viteza de autostrada, 130km/h. Daca ma duceam cu dieselul precedent mergeam sub 100km, al meu cel putin, consuma minim 8l/100km la 130km/h. Drumul de luni a fost obositor si aglomerat, plecat cu mult inainte de 5 de acasa, ajuns inapoi la 15-15.30, dar m-am plimbat ceva prin Bucuresti: Militari - Orsova - Regie - Cotroceni - Serban Voda - Pasajul Mihai Bravu - Bragadiru si Pitesti. Am mai luat in freza si aglomeratia de pe CB dintre Bragadiru si Pasajul Domnesti. Am ajuns cu 9% acasa, pe autostrada am mers cu 130km/h cum spuneam, masina estimeaza distanta pe care o poti parcurge destul de bine. La fel de mult faceam cu orice alta masina insa pe bani mai multi. Nu cred ca scapam sub 10-12l/100km in Bucuresti, optimist fiind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 1 oră, LionEl a spus: Daca mai ziceai de un I3 sau Leaf, poate chiar si Zoe mai ziceam dar Spring? Spring nu e EV, e un cotet. Exact ce spuneam. Ce bine ca nu am citit pe aici pareri de neavizati inainte de achizitie, si pot acum sa ma bucur de masina. Cu bune, cu rele, cum e ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 4 ore, LionEl a spus: Daca mai ziceai de un I3 sau Leaf, poate chiar si Zoe mai ziceam dar Spring? Spring nu e EV, e un cotet. fiecare cioara’ isi lauda puiul… cat despre POSESORI domnilor, VA MULTUMESC ca va cheltuiti banii pe masini care cand sunt in fata mea nu ma POLUEAZA fiecare este indreptatit sa si urmeze … visul DAR nu ma obliga sa mi bag banii in ceva ce nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 27, 2023 Share Postat Noiembrie 27, 2023 https://autolatest.ro/stiri/cu-noua-noua-skoda-enyaq-iv60-nu-poti-ajunge-la-constanta-de-la-bucuresti-autonomia-este-prea-mica/?fbclid=IwAR2pW7yxJlJluXaW8rZ5s_vCuOjAPhW2b2rm4YS-t0wgKeit-3zszmQ_RDQ_aem_AZk3HioSUOeAlFLUknWWhCPzfwEBWKZzQ-PHryx0jOVlO4TWcUZ_VydC6adjvbspv7w deci iti iei concediu sa ajungi la MAREA NEAGREA…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Noiembrie 27, 2023 Share Postat Noiembrie 27, 2023 Autorul e atat de inteligent incat 58 KWh impartit la 17.8 KWh/100Km ii dau 232Km autonomie. Uneori si google translate + copy paste e solicitant daca ai mansarda nedotata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Noiembrie 27, 2023 Share Postat Noiembrie 27, 2023 Acum 2 ore, ianachim a spus: https://autolatest.ro/stiri/cu-noua-noua-skoda-enyaq-iv60-nu-poti-ajunge-la-constanta-de-la-bucuresti-autonomia-este-prea-mica/?fbclid=IwAR2pW7yxJlJluXaW8rZ5s_vCuOjAPhW2b2rm4YS-t0wgKeit-3zszmQ_RDQ_aem_AZk3HioSUOeAlFLUknWWhCPzfwEBWKZzQ-PHryx0jOVlO4TWcUZ_VydC6adjvbspv7w deci iti iei concediu sa ajungi la MAREA NEAGREA…. Aricolul asta e ceea ce se numeste fake news. Ori o face "jurnalistul" cu intentie ca sa faca trafic pe site si de la aia anti, ori e analfabet, mai ales ca face multe greseli de exprimare. Aici articolul original: https://www.autobild.de/artikel/e-autos-reichweitentest-mit-100-und-130-km-h-23453337.html Din articolul original rezulta ca enyaq a facut urmatoarele la 130 km/h si 22 grade: 232 km parcursi si 46 km ramasi estimati in baterie, total 278 km. pun si poza necropiuta din articolul orginal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Noiembrie 27, 2023 Share Postat Noiembrie 27, 2023 Acum 2 ore, Pop Mihai Lucian a spus: Aricolul asta e ceea ce se numeste fake news. Ori o face "jurnalistul" cu intentie ca sa faca trafic pe site si de la aia anti, ori e analfabet, mai ales ca face multe greseli de exprimare. Si acum cateva luni erau date link-uri catre "articole" din gunoiul asta de publicatie online. Am comentat de cateva ori referitor la analfabetismul functional al autorilor publicatiei cu pricina, dar se pare ca pentru unii colegi de forum e ok sa citeze din orice mizerie de publicatie, daca le sustine punctul de vedere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 27, 2023 Share Postat Noiembrie 27, 2023 Acum 2 ore, smar2 a spus: Si acum cateva luni erau date link-uri catre "articole" din gunoiul asta de publicatie online. Am comentat de cateva ori referitor la analfabetismul functional al autorilor publicatiei cu pricina, dar se pare ca pentru unii colegi de forum e ok sa citeze din orice mizerie de publicatie, daca le sustine punctul de vedere... daca autobild’ e o mizerie atunci inteleg de ce va inchinati toti la NEA’ TITI aka conducerepreventivapebanimulti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Noiembrie 27, 2023 Share Postat Noiembrie 27, 2023 (editat) Acum 22 minute, ianachim a spus: daca autobild’ e o mizerie atunci inteleg de ce va inchinati toti la NEA’ TITI aka conducerepreventivapebanimulti n-ai reusit sa dai link din autobild, ai dat din "autobild dar google translate + retardat" a reusit un coleg mai sus totusi Editat Noiembrie 27, 2023 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Noiembrie 27, 2023 Share Postat Noiembrie 27, 2023 Acum 50 minute, ianachim a spus: daca autobild’ e o mizerie atunci inteleg de ce va inchinati toti la NEA’ TITI aka conducerepreventivapebanimulti nu autobild e mizerie, mizerie e linkul pus de tine = autolatest, care citeaza in mod eronat autobild, sesizezi diferenta sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 28, 2023 Share Postat Noiembrie 28, 2023 https://piataauto.md/Stiri/2023/11/Continental-a-dezvoltat-noi-frane-pentru-masini-electrice-mult-mai-subtiri-ca-sa-nu-le-mai-inlocuiasca-proprietarii-atat-de-rar/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 28, 2023 Share Postat Noiembrie 28, 2023 Cam senzaționalistic scris articolul. Clar există și argumente economice pentru Continental (și ceilalți furnizori), dar rațiunea greutății este una bună. Asta ar duce (probabil) și la un preț mai mic de vânzare. Iar în absolut nu face decât să aducă intervalul de schimb la un nivel similar cu al automobilelor termice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 28, 2023 Share Postat Noiembrie 28, 2023 Să vă pună sabot pe anvelopă ca la bicicleta Tohan, și așa frânați regenerativ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 28, 2023 Share Postat Noiembrie 28, 2023 Din punct de vedere economic are sens. Unii/unele nici nu știu ce e aia frână pe tambur sau dacă mașina lor are sistem de frânare cu discuri. Pentru ăia sunt foarte buni și tamburii. În schimb, adio mers sportiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaxMusterman Postat Noiembrie 28, 2023 Share Postat Noiembrie 28, 2023 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Din punct de vedere economic are sens. Unii/unele nici nu știu ce e aia frână pe tambur sau dacă mașina lor are sistem de frânare cu discuri. Pentru ăia sunt foarte buni și tamburii. În schimb, adio mers sportiv. Si daca conducatorul X nu se stie cu electrice si ajunge sa coboare un deal/munte...distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate