mihai.i Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Din păcate știrea m-a lovit prea tare... Nu mai am ce sa zic, sunt fara cuvinte! Dumnezeu să-l odihnească! https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2021-07-16/Un-cunoscut-motociclist-din-Romania-a-murit-in-accident-la-Saru-Dornei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai.i Posted July 16, 2021 Author Share Posted July 16, 2021 Chiar acum, GoodKat a spus: M-a cautat un prieten sa ma intrebe de el, am crezut ca e o gluma proasta... Așa am aflat și eu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hora09 Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 fuck! pacat! groaznic pentru familie, imi pare rau..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serban.S Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Fara cuvinte.... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vis-a-vis Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 S-a făcut muci gs-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Heart Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) Futu-i mama ei de soarta... rider cu experienta, motocicleta ultima generatie. O lovitura fix in plex pentru toata lumea moto! Sa-i fie tarana usoara si multa putere familiei! Edited July 16, 2021 by Metal Heart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unulupu Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Inca sper din tot sufletul sa fie un fake news Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razmar Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Efectiv nu-mi vine sa cred... imi pare tare rau... n-am cuvinte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Raul_ Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Ma uit in gol la ecran. Nu am cuvinte. Multa putere familiei si celor apropiati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogzilla Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Am ramas mut... efectiv nu apucasem sa il cunosc in realitate ,dar il admiram foarte mult, se vedea ca avea experienta si punea suflet in ceea ce facea. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirceaB Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Multa putere familiei pentru a trece peste acest moment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandy Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Din pacate este adevarata stirea. Cand te gandesti la cat de multa tehnologie avea motocicleta aia in ea, si totusi nu l-a ajutat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpixy Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 offff....!!! Dumnezeu sa-l odihneasca ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian M. Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Acum 21 minute, Pandy a spus: Din pacate este adevarata stirea. Cand te gandesti la cat de multa tehnologie avea motocicleta aia in ea, si totusi nu l-a ajutat. Se poate discuta mult și bine. Toate sistemele moderne de pe moto nu sunt suficiente în anumite situații /condiții. Motocicleta nu virează /frânează/accelerează singura. Sa i fie țărâna usoara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue_nightwishX Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) Acum 31 minute, Pandy a spus: Din pacate este adevarata stirea. Cand te gandesti la cat de multa tehnologie avea motocicleta aia in ea, si totusi nu l-a ajutat. Degeaba e motor de ultima tehnologie. Anvelopele cramponate gen K60 Scout pe asfalt ud nu au aceeasi performanta si aderenta ca in offroad. Si mai ales pe viraje… Dumnezeu sa-l odihneasca ! Edited July 16, 2021 by blue_nightwishX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian M. Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Nu ma pricep la cramponate.. Dar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csman Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) uitandu-ma la masina si la mobra as zice ca omu mergea tare pe ploaie. k60 scout si heidenau is niste basini de cauciucuri impreuna cu mitas,shinko. scria misto omu da mortii nu-i pasa. Edited July 16, 2021 by csman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kosh Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Astia de la Observator au spus ca avea 130km/h... dar suntem obisnuiti ca presa sa preseze rahat... Sa-i fie tarana usoara... nu-mi vine sa cred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LimpTA Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Dumnezeu sa-l ierte! N-avem de unde sa stim fix ce-a fost acolo decat daca a mai fost cineva cu el si face lamuriri. Prin satele alea prin munti, nu prea sta lumea pe prispa casei cand ploua ca sa ai martori. Din ce se vede pe pagina lui, tocmai ce fusese la adventure cu niste baieti, de unde si gumele alea. Nu e ca si cand n-a mai mers pe asa ceva la cate ture avea in palmares, doar ca daca s-o fi grabit + ploaie + gumele de gen care pot fi chiar periculoase pe ud, s-a ivit necazul. Pacat, e o pierdere pentru motociclism chiar daca nu il cunosteam personal. Condoleante familiei! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nooxy Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Dumnezeu sa il odihneasca! Poate langa un spital mai rasarit ar fi avut ceva sanse. Sa incercam sa bagam la cap gresilele altora si sa invatam ceva din ele. E dovada ca se poate muri usor cu experienta destula in spate, motor modern si echipament de top. Putere familiei sa treaca peste! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaeL Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Culoarea de pe jos e cam dubioasa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonFlamingo Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 RIP și condoleanțe familiei, dar putem să recunoaștem că asta e a greșit-o și a plătit. Sa nu mai căutăm motive că e culoarea dubioasă , că o fi că o păți. Realitatea este că indiferent de experiență trebuie sa ramanem umili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaeL Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) 24 minutes ago, lacroyx said: RIP și condoleanțe familiei, dar putem să recunoaștem că asta e a greșit-o și a plătit. Sa nu mai căutăm motive că e culoarea dubioasă , că o fi că o păți. Realitatea este că indiferent de experiență trebuie sa ramanem umili E dubios ca un om care tine cursuri de mers pe moto moare intr-un astfel de accident. Dar... 1) pe asfalt pare sa fie ulei / benzina / ceva. 2) despre masina nu se stie nici cu cat mergea si nici cat a taiat curba; am condus chiar saptamana trecuta prin zona (inclusiv Saru Dornei) si nu vrei sa stii cum conduc localnicii (SV, NT) prin viraje; dupa niste km am ajuns sa franez la curbe aproape pana la oprire. 3) nu stii exact cum s-a lovit si ce anume s-a rupt pe dinauntru; din ce stiu, pe la 50/ora pe moto orice accident poate fi fatal cu destul de multa usurinta, si asta fara sa fie nevoie sa te lovesti fix in calcaiul lui Ahile. Chiar daca la punctele 1 si 2 ar fi putut sa isi spuna cuvantul experienta la ghidon, e discutabil cat poti merge de preventiv fara sa fii melc. Iar cu chestia nr 3... ghinion Edited July 16, 2021 by XaeL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joby_toss Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Sincere condoleante familiei! Multumesc, Cristian Predoi, pentru tot ce-ai facut pentru comunitatea moto! Gand egoist: Il urmaream, il ascultam, invatam de la el. Imi cam tremura genunchii... Daca el a patit asa ceva, eu ce sanse am sa scap? Daca el a gresit la cata experienta avea, cu siguranta voi gresi si eu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jc66 Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Dumnezeu sa te odihneasca Cristi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts