mihai.i Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Din păcate știrea m-a lovit prea tare... Nu mai am ce sa zic, sunt fara cuvinte! Dumnezeu să-l odihnească! https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2021-07-16/Un-cunoscut-motociclist-din-Romania-a-murit-in-accident-la-Saru-Dornei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Iulie 16, 2021 Autor Share Postat Iulie 16, 2021 Chiar acum, GoodKat a spus: M-a cautat un prieten sa ma intrebe de el, am crezut ca e o gluma proasta... Așa am aflat și eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 fuck! pacat! groaznic pentru familie, imi pare rau..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Fara cuvinte.... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 S-a făcut muci gs-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 (editat) Futu-i mama ei de soarta... rider cu experienta, motocicleta ultima generatie. O lovitura fix in plex pentru toata lumea moto! Sa-i fie tarana usoara si multa putere familiei! Editat Iulie 16, 2021 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unulupu Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Inca sper din tot sufletul sa fie un fake news Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razmar Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Efectiv nu-mi vine sa cred... imi pare tare rau... n-am cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Ma uit in gol la ecran. Nu am cuvinte. Multa putere familiei si celor apropiati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogzilla Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Am ramas mut... efectiv nu apucasem sa il cunosc in realitate ,dar il admiram foarte mult, se vedea ca avea experienta si punea suflet in ceea ce facea. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Multa putere familiei pentru a trece peste acest moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Din pacate este adevarata stirea. Cand te gandesti la cat de multa tehnologie avea motocicleta aia in ea, si totusi nu l-a ajutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 offff....!!! Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Acum 21 minute, Pandy a spus: Din pacate este adevarata stirea. Cand te gandesti la cat de multa tehnologie avea motocicleta aia in ea, si totusi nu l-a ajutat. Se poate discuta mult și bine. Toate sistemele moderne de pe moto nu sunt suficiente în anumite situații /condiții. Motocicleta nu virează /frânează/accelerează singura. Sa i fie țărâna usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 (editat) Acum 31 minute, Pandy a spus: Din pacate este adevarata stirea. Cand te gandesti la cat de multa tehnologie avea motocicleta aia in ea, si totusi nu l-a ajutat. Degeaba e motor de ultima tehnologie. Anvelopele cramponate gen K60 Scout pe asfalt ud nu au aceeasi performanta si aderenta ca in offroad. Si mai ales pe viraje… Dumnezeu sa-l odihneasca ! Editat Iulie 16, 2021 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Nu ma pricep la cramponate.. Dar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 (editat) uitandu-ma la masina si la mobra as zice ca omu mergea tare pe ploaie. k60 scout si heidenau is niste basini de cauciucuri impreuna cu mitas,shinko. scria misto omu da mortii nu-i pasa. Editat Iulie 16, 2021 de csman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Astia de la Observator au spus ca avea 130km/h... dar suntem obisnuiti ca presa sa preseze rahat... Sa-i fie tarana usoara... nu-mi vine sa cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Dumnezeu sa-l ierte! N-avem de unde sa stim fix ce-a fost acolo decat daca a mai fost cineva cu el si face lamuriri. Prin satele alea prin munti, nu prea sta lumea pe prispa casei cand ploua ca sa ai martori. Din ce se vede pe pagina lui, tocmai ce fusese la adventure cu niste baieti, de unde si gumele alea. Nu e ca si cand n-a mai mers pe asa ceva la cate ture avea in palmares, doar ca daca s-o fi grabit + ploaie + gumele de gen care pot fi chiar periculoase pe ud, s-a ivit necazul. Pacat, e o pierdere pentru motociclism chiar daca nu il cunosteam personal. Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Dumnezeu sa il odihneasca! Poate langa un spital mai rasarit ar fi avut ceva sanse. Sa incercam sa bagam la cap gresilele altora si sa invatam ceva din ele. E dovada ca se poate muri usor cu experienta destula in spate, motor modern si echipament de top. Putere familiei sa treaca peste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Culoarea de pe jos e cam dubioasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 RIP și condoleanțe familiei, dar putem să recunoaștem că asta e a greșit-o și a plătit. Sa nu mai căutăm motive că e culoarea dubioasă , că o fi că o păți. Realitatea este că indiferent de experiență trebuie sa ramanem umili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 (editat) 24 minutes ago, lacroyx said: RIP și condoleanțe familiei, dar putem să recunoaștem că asta e a greșit-o și a plătit. Sa nu mai căutăm motive că e culoarea dubioasă , că o fi că o păți. Realitatea este că indiferent de experiență trebuie sa ramanem umili E dubios ca un om care tine cursuri de mers pe moto moare intr-un astfel de accident. Dar... 1) pe asfalt pare sa fie ulei / benzina / ceva. 2) despre masina nu se stie nici cu cat mergea si nici cat a taiat curba; am condus chiar saptamana trecuta prin zona (inclusiv Saru Dornei) si nu vrei sa stii cum conduc localnicii (SV, NT) prin viraje; dupa niste km am ajuns sa franez la curbe aproape pana la oprire. 3) nu stii exact cum s-a lovit si ce anume s-a rupt pe dinauntru; din ce stiu, pe la 50/ora pe moto orice accident poate fi fatal cu destul de multa usurinta, si asta fara sa fie nevoie sa te lovesti fix in calcaiul lui Ahile. Chiar daca la punctele 1 si 2 ar fi putut sa isi spuna cuvantul experienta la ghidon, e discutabil cat poti merge de preventiv fara sa fii melc. Iar cu chestia nr 3... ghinion Editat Iulie 16, 2021 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joby_toss Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Sincere condoleante familiei! Multumesc, Cristian Predoi, pentru tot ce-ai facut pentru comunitatea moto! Gand egoist: Il urmaream, il ascultam, invatam de la el. Imi cam tremura genunchii... Daca el a patit asa ceva, eu ce sanse am sa scap? Daca el a gresit la cata experienta avea, cu siguranta voi gresi si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jc66 Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Dumnezeu sa te odihneasca Cristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate