Pop Mihai Lucian Postat Ianuarie 1, 2022 Share Postat Ianuarie 1, 2022 (editat) O echipa pe care am urmarit-o anul trecut a revenit si anul asta cu Skoda 120 la Dakar. Anul trecut aveau suspensia cam joasa si au suferit putin, anul asta vad ca au facut ceva in prvinta asta si masina arata foarte bine. Poate anul asta reusesc sa ajunga la finish. https://www.youtube.com/c/ŠkodovkouNaDakar/featured La fel si fratii Tim si Tom Coronel au revenit si anul asta si o sa-i urmaresc. Au avut filmari faine, etapa de etapa, data trecuta. https://www.youtube.com/user/tomcoronelracing Editat Ianuarie 1, 2022 de Pop Mihai Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 1, 2022 Share Postat Ianuarie 1, 2022 On 31.12.2021 at 18:24, loco said: Dream team pentru Audi plus prima masina electrica din concurs: https://www.automarket.ro/brands/auditechtalk/audi-sparge-gheata-dakar-cu-o-masina-electrica#.Yc85CGjMLb0 Disperare pentru promovarea electricului, să-și curețe numele după Dieselgate. Kudos Petrucci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Ianuarie 1, 2022 Share Postat Ianuarie 1, 2022 L-am urmarit si pe tipul asta anul trecut, vad ca a revenit https://www.youtube.com/channel/UCOvkNeuL9jConNHmF3JHgnQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 2, 2022 Share Postat Ianuarie 2, 2022 (editat) Se poate vedea live Dakarul de anul acesta, sau doar ceea ce se gaseste inregistrat pe site-ul oficial? Editat Ianuarie 2, 2022 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 2, 2022 Share Postat Ianuarie 2, 2022 (editat) Editat Ianuarie 2, 2022 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Ianuarie 2, 2022 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2022 (editat) Acum 11 ore, MirceaB a spus: Se poate vedea live Dakarul de anul acesta, sau doar ceea ce se gaseste inregistrat pe site-ul oficial? Eurosport transmite un rezumat la ora 22, cu reluare la ora 1:30. Editat Ianuarie 2, 2022 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 Petrucci acum pe 13 la general, în fața câștigătorului de anul trecut - Kevin Benavides, în primul an cu KTM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 Aseară m-am uitat la rezumatul de pe eurosporc. Zău dacă înțeleg cum rezistă oamenii ăia pe moto sute de km, chiar dacă înțeleg că se filmează pe porțiunile mai spectaculoase și n-o fi chiar așa pe tot parcursul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 25 minute, ENEOS a spus: Aseară m-am uitat la rezumatul de pe eurosporc. Zău dacă înțeleg cum rezistă oamenii ăia pe moto sute de km, chiar dacă înțeleg că se filmează pe porțiunile mai spectaculoase și n-o fi chiar așa pe tot parcursul. pai petrec cu bautura in fiecare seara :)) Antrenament, antrenament si mult antrenament. si chiar si pt Mani, este extrem de solicitant sa faci un raliu de genu, in care daca ai ceva de remediat la motoreta in bivuac inseamna niste ore pretioase de somn pierdute. Daca ai timp si chef poti urmari mai detaliat experienta unui concurent de la clasa Malle Moto 2018 unde participa si Mani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Ianuarie 3, 2022 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2022 Are cineva vreo informatie despre echipajele romanesti. In clasamentul etapei de ieri nu apar. Si nici la general. Se anunta o lupta interesanta intre Al-Attiyah si Loeb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Ianuarie 3, 2022 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2022 Barreda Bort si Loeb castigatori de etapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 2 ore, xt600 a spus: Are cineva vreo informatie despre echipajele romanesti. In clasamentul etapei de ieri nu apar. Si nici la general. Se anunta o lupta interesanta intre Al-Attiyah si Loeb. Gyenes pe 42 din ce vad pe site-ul oficial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 7 ore, ENEOS a spus: Aseară m-am uitat la rezumatul de pe eurosporc. Zău dacă înțeleg cum rezistă oamenii ăia pe moto sute de km, chiar dacă înțeleg că se filmează pe porțiunile mai spectaculoase și n-o fi chiar așa pe tot parcursul. se antreneaza cu motoveteranii nostrii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 40 minute, MirceaB a spus: Gyenes pe 42 din ce vad pe site-ul oficial. Da...dupa ce si el a avut ceva probleme tehnice. Pacat de Petrucci... Stie cineva rezultatele echipajelor Ro la mașini?...(eu nu găsesc nicaieri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Ianuarie 3, 2022 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2022 1 oră în urmă, Buggy a spus: Stie cineva rezultatele echipajelor Ro la mașini?...(eu nu găsesc nicaieri) Despre ele intrebam si eu mai sus. Nu mai apar in clasamente, iar sectiunea de abandonuri nu pare sa fie actualizata. Cel mai probabil au abandonat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 10 ore, Cavaleru a spus: petrec cu bautura in fiecare seara Am început și eu antrenamentele! Doar că optez pt f1, e efortul de mai scurtă durată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 Astia de la Eurospoc nu zic nimic d- ai nostri, se vede ca sintem romanasi tinem uni la altii de nu mai putem. Apropos de Mani l-au prezentat citeva televiziunu din Hu, ca vezi doamne este roman de etnie maghiara asta era de fapt important, nu ca concureaza la Dakar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 7 ore, xt600 a spus: Despre ele intrebam si eu mai sus. Nu mai apar in clasamente, iar sectiunea de abandonuri nu pare sa fie actualizata. Cel mai probabil au abandonat. Din ce vad in update urile de pe FBook...se pare ca merg ok (deci nu au abandonat)...se pare ca au dificultăți cand se întunecă dar nicaieri nu scrie locul in clasament...nu inteleg care e schema. Petrucci se pare ca era in top 5 cand a fost nevoit sa abandoneze(pr tehnica)...o sa continue dar rezultatele nu vor fi luate in considerare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Ianuarie 4, 2022 Share Postat Ianuarie 4, 2022 Pacat ca nu a reusit Danilo sa termine "in puncte" Dakarul acesta. Daca o sa aiba sustinerea necesara o sa poata castiga Dakarul anii viitori (predictia mea de om care nu se pricepe la rally raid). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 4, 2022 Share Postat Ianuarie 4, 2022 S-a actualizat clasamentul si la masini. Locurile 73 si 74 pentru romani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 4, 2022 Share Postat Ianuarie 4, 2022 La 31.12.2021 la 18:24, loco a spus: Dream team pentru Audi plus prima masina electrica din concurs: https://www.automarket.ro/brands/auditechtalk/audi-sparge-gheata-dakar-cu-o-masina-electrica#.Yc85CGjMLb0 Nu mi-e foarte clar intrucat anul asta parca sunt dusi cu capul toti , dar am impresia ca Mr Dakar a abandonat. Am vazut ceva cu coada ochiului cum ca l-ar fi lasat masina. Deci daca inteleg bine a ramas doar El Matador sa traga pentru buleftricele haudi. Pacat Mr Dakar este unul din motivele pentru care urmaresc aceasta competitie de cativa ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 5 ore, ERU a spus: Nu mi-e foarte clar intrucat anul asta parca sunt dusi cu capul toti , dar am impresia ca Mr Dakar a abandonat. Am vazut ceva cu coada ochiului cum ca l-ar fi lasat masina. Deci daca inteleg bine a ramas doar El Matador sa traga pentru buleftricele haudi. Pacat Mr Dakar este unul din motivele pentru care urmaresc aceasta competitie de cativa ani. Din cate spunea in interviul de dupa etapa de alaltaieri, nu a abandonat, dar are o intarziere uriasa (16 ore) ceea ce il scoate din lupta pentru victorie si pentru puncte. Se va bate doar pentru podiumuri si victorii de etapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 4, 2022 Share Postat Ianuarie 4, 2022 Petrucci continuă cursa dar este descalificat pentru asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate