ENEOS Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 București 2.04.2022 VID-20220402-WA0015.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Acum 9 minute, SMF a spus: faci scurta la mana de la ambreiaj ..plm,sunt bătrân. maxi scooter mda nici eu nu mai partikip de ani buni la asa ceva, cred ca ultima a fost ceva organizat de nicu covaci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 sunteti rai… pentru multi de acolo ASTA E TOT SEZONUL MOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 S-a deschis prin alunecare, stilul popice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 2, 2022 Admin Share Postat Aprilie 2, 2022 Totuși destul de slab, a mai luat târâș la țintă doar pe unul din târlă. E potențial mare la "deschiderile" astea..mă aștept să exerseze ca să crească procentajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 @l.u.v i-a tremurat mana, incepator, dar promite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 (editat) Este pe 10 la Piatra Neamț, merg strict pentru socializare și... să-mi mai fac niște clienți la garaj, nu voi participa la "defilare", nu mă dau în vânt după mersul in cârd. Referitor la "intrarea prin alunecare", un motiv in plus să las lumea să meargă cu grupul, să stau deoparte la un suc, în loc să mă stresez că nu știu unii cum să circule. Și da, ăla merita bătut. Editat Aprilie 3, 2022 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_Nx Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 A bruscat rau frana ala, de-a ajuns pe jos. Posibil incepator sau reflexe adormite de iarna care a trecut. Nici eu nu ma bag in defilari - intotdeauna se gasesc viteji care sa faca acrobatii in mijlocul paradei.... Oricum, nasol sa-ti incepi asa sezonul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 3, 2022 Autor Share Postat Aprilie 3, 2022 Dotu', cât era dotu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Acum 1 oră, Lucian_M a spus: Și da, ăla merita bătut. De ce, a facut intentionat? Tu cand gresesti ceva iei bataie? Nu merita, dar sa speram ca a invatat ceva si pe viitor va fi atent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 3, 2022 Autor Share Postat Aprilie 3, 2022 Acum 3 minute, TrekOut a spus: De ce, a facut intentionat? Tu cand gresesti ceva iei bataie? Nu merita, dar sa speram ca a invatat ceva si pe viitor va fi atent. Ba merita, intenționat a dat gaz ca înecatu'! La mers în coloană, mai ales când e paradă, deci prin definiție se merge încet, nu ai de ce să faci d'astea! Ăla nu e decât un cercopitec care a vrut să se spargă în bășini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Acum 3 minute, ENEOS a spus: Ba merita, intenționat a dat gaz ca înecatu'! La mers în coloană, mai ales când e paradă, deci prin definiție se merge încet, nu ai de ce să faci d'astea! Ăla nu e decât un cercopitec care a vrut să se spargă în bășini. Ok, ii va despagubi pe ceilalti, probabil pe viitor nu va mai participa. Dar de unde atata violenta si atata drag de violenta? A tras de gaz, multi fac asa sa iasa in evidenta, nu numai la parade moto, dar ca si in cazul de fata, smecheriile costa, deci asta este pedeapsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 3, 2022 Autor Share Postat Aprilie 3, 2022 (editat) Dacă erai în locul celui luat cu fulgi cu tot sunt convins că ai fi fost la fel de înțelegător. Sau stai, tu oi fi fost bila la faza asta, un mic Iannone? La noi nu prea costă șmecheriile, raaar ajunge vreunul să le plătească, de asta și avem junglă în trafic! Nu mai zic că scopul paradei a fost să atragă atenția participanților la trafic referitor la prezența motocicliștilor, și cred eu că se dorea ca aceștia să ofere o imagine civilizată, nu de . Editat Aprilie 3, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Acum 14 minute, ENEOS a spus: și cred eu că se dorea ca aceștia să ofere o imagine civilizată, nu de . Si aici de ce nu? Cam atat. Mai frumos este pe motocicleta decat pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 (editat) Acum 2 ore, TrekOut a spus: De ce, a facut intentionat? Tu cand gresesti ceva iei bataie? Nu merita, dar sa speram ca a invatat ceva si pe viitor va fi atent. Care sunt regulile la mersul in coloană? Ți-ar conveni să te măture un copchil care ambalează aiurea motorul? Da, am mers cu 94 in localitate și am luat amendă. Meritam amendă? Da, pentru că știam că nu e voie cu atât. Din nou mă ia de gât un alt vstromist, fix plăcerea mea. Dacă erai tu cel luat pe sus, îl pupai pe jupânul ambițios și priceput? Îl pupai, nu? Te bucurai că ți-a făcut muci mobra și pe tine te-a trimis la îngrijiri medicale. E paradă pentru conștientizarea celorlalți despre prezența motocicliștilor în trafic, nu demonstrație de cascadorii. Editat Aprilie 3, 2022 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razmar Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Meanwhile la Baia Mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Organizatorii nu cred ca au mai mult de 2, 3 ani de permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 3, 2022 Autor Share Postat Aprilie 3, 2022 Mi se pare irelevant, asta dacă "Iannone" nu face parte dintre organizatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Se poate spune ca prima zi in care s-a deschis "oficial" sezonul, e ziua in care pentru el s-a terminat. Inca unu care nu o sa se mai urce pe motor ca "ie periculoase domnu". Bine dracu' ca nu si-a rupt gâtu, ca e fix ce trebuia. Iar arata lumea cu degetu' spre noi ca na.. vechea polemica, stiti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Sare acuși unii la tine că ești rău și nu ții cu frații motociclistici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Cea mai aproape de adevar a fost aia cand au dat wheelie si burnout, ca in realitate sunt si maimute, si pe 4 si pe 2 roti, asa ca atentie si la ele. Uuuu u uu uuuu uuuuu uuu. Imi aduc aminte ca acum vreo 4-5 ani am participat si eu la o parada, mergem in treaba mea de la timpuri noi spre Nord, si la biblioteca national ajung perpendicular cu parada. Dupa 3 minute ma observa rutieristu si imi face semn sa intru si eu in card, ii arat ca eu merg in fata, El nimic, sa intru si eu :))) asa ca mi.am luat locul in rand si am mers pana la unirii unde mi.am vazut de drum. Ah, ce vremuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 3, 2022 Autor Share Postat Aprilie 3, 2022 cu mai multe roți. Să-l iertăm și p-ăsta, ce, noi nu greșim?!? VID-20220403-WA0011.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Daca ati stii cate peni$uri (si injuraturi de la soferi) si-au luat motociclistii de la parada, pentru blocarea traficului... Am fost martor, unii soferi claxonau, injurau si zbierau la politisti ca nu fac nimic... Numai parada de constientizare nu a fost...Soferii de-acum, percep altfel toata treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Acum 14 ore, ianachim a spus: sunteti rai… pentru multi de acolo ASTA E TOT SEZONUL MOTO Ai rade si mai tare daca ai stii ca unii s-au pregatit cu o saptamana inainte (de parca plecau la Nordkapp), altii urmareau vremea din ora in ora si isi faceau griji ca o sa ploua putin sau ca bate vantul, multi si-au spalat motocicletele cu o zi inainte, iar cei mai idioti au ajuns cu 2 ore mai devreme in Piata Constitutiei ca sa nu piarda parada. Oricum, in loc sa fie o parada de promovare a mersului pe 2 roti, a fost o parada de enervare a celorlalti participanti la trafic (pana si tipul care filma, spunea ca din cauza asta intarzie la job), am fost pana in constitutiei si mi-a ajuns, soferii claxonau si vorbeau cu politistii, printre motociclisti erau si cocalarei cu tobe sparte care trageau de gaz si ieseau din coloana, ce sa mai....totul feeric. Sunt de parere ca paradele astea pentru constientizare, fac mai mult rau decat bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Mersul civilizat și o conduita preventiva fac mai mult decât orice parada...părerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate