Adrian M. Postat Iunie 22, 2022 Share Postat Iunie 22, 2022 (editat) Acum 16 minute, pinnochio a spus: Mai trebe capu,ceva coaste,si un pic de vopsea,un crem deschis. Ceee taaareee! La 10.06.2022 la 11:08, 10maRIus20 a spus: Foarte faina! Editat Iunie 22, 2022 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Jumatate de capAm ales aluminiu,din motive de echilibru(sa nu pice-n nas),dar mai ales,aluminiu e foarte maleabil.Cu ciocanelu rotund,pe buturugă,faci ce vrei cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Nu stiu daca se accepta si invers (distrugere nu creative), dar simt ca a fost o realizare, mai ales ca fost cel mai sprig, la final VID_20220611_135904.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Dupa ce il cari pe ala la parter va fi o mare realizare sa stai drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Ah, nu am zis dar te.ai prins repede ca sunt la 4 din 4 fara lift :))) a avut 165 kg cica dar cred ca ii tragea lu nenea cantaru. A fost o aventura mai ales ca pe celelalte le.am taiat manual la panza :)) dureaza cam 2-3 ore sa tai un element manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 13, 2022 Share Postat August 13, 2022 Nu e artă,dar e lucru cu feru.Rezervor cereale,totodată și hranitor,prin deschiderea unei clapete,jos. 20220813_144940.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat August 13, 2022 Autor Share Postat August 13, 2022 Frumos lucrat! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 28, 2022 Share Postat Septembrie 28, 2022 Un pic de reciclare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Septembrie 28, 2022 Share Postat Septembrie 28, 2022 La 10.06.2022 la 19:07, binox a spus: Bolturile sunt batute cu ciocanul suficient de mult cat sa stea in pozitia dorita dar sa le mai si poti misca. Salut! Cred ca mergea si un fir de aluminiu sau cupru (2-3 mm diametru) tras prin toate "ochiurile" (i.e. ca un sarpe) ca sa tina forma lantului. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 28, 2022 Share Postat Septembrie 28, 2022 In cazul meu nu mergea pt ca pe acolo am bagat firul pentru alimenatarea spotului, nu mai incapea altceva. Daca nu ai nevoie de fir, da, merge si ideea ta cu mentiunea ca nu vei putea schimba de prea multe ori pozitia lantului ca se va rupe firul la un moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 28, 2022 Share Postat Septembrie 28, 2022 Fiind topic de metalworking, cer niste sfaturi aici. Vreau sa-mi modific la motoreta scaritele, adica sa le pun mai jos cu aprox 2 cm si sa stea drepte, vezi imaginea de mai jos. Am gasit pe net cativa care au facut deja asta: Intrebarea e, cu ce pot taia cat de cat precis si cu taietura subtire? Cu ce sa o sudez (nu eu, un sudor ) ca sa reziste cat mai bine? Scaritele fiind din otel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 28, 2022 Share Postat Septembrie 28, 2022 Tai bucățile cu flexul, apoi faci șanțurile după șablon cu o pânză (disc) foarte subțire. Dacă ai mult timp liber, cu o pilă pătrată. Sudură MIG, dar mie mi-ar plăcea cu TIG. Te-ai gândit că poți agata asfaltul mai ușor cu scărițele dacă le cobori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 28, 2022 Share Postat Septembrie 28, 2022 Acum 27 minute, Lucian_M a spus: Tai bucățile cu flexul, apoi faci șanțurile după șablon cu o pânză (disc) foarte subțire. Dacă ai mult timp liber, cu o pilă pătrată. Sudură MIG, dar mie mi-ar plăcea cu TIG. eu ma gandeam sa fac o taietura intre partea pe care pun piciorul si partea care vine in cadrul, iar prima sa o sudez mai jos, nu as face scarite noi (sau cel putin asta am inteles de la tine ) Acum 27 minute, Lucian_M a spus: Te-ai gândit că poți agata asfaltul mai ușor cu scărițele dacă le cobori? nu ma dau asa de tare pe curbe, incat sa fie problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 29, 2022 Share Postat Septembrie 29, 2022 Am mai multă încredere în scărițele originale decât în cele manufacturate cu material de la Dedeman (doar un exemplu). De alea din China nici să nu aud când vine vorba de scărițe sau leviere/comenzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Octombrie 7, 2022 Autor Share Postat Octombrie 7, 2022 (editat) Am avut un piston de drujba si am zis sa imi incerc si eu talentul. Ma gandeam ca pot sa ii fac si o mandibula care sa functioneze, ca sa fie tacamul complet cum s-ar zice...sau craniul, in cazul de fata. Editat Octombrie 7, 2022 de GoodKat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 8, 2022 Share Postat Octombrie 8, 2022 (editat) Bahhh...fainAi talent.Apropo,cred că e mai fain așa,fără mandibulă.Pun și io o scară,ceva simplu. VID-20221007-WA0000.mp4 Editat Octombrie 8, 2022 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 8, 2022 Share Postat Octombrie 8, 2022 Acum 2 ore, pinnochio a spus: Apropo,cred că e mai fain așa,fără mandibulă. +1 Știi cum se zice,uneori less is more Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 25, 2022 Share Postat Noiembrie 25, 2022 Si un lift,lui Cocârcă.Ceva adaptat spatiului mic. VID-20221125-WA0011.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Noiembrie 26, 2022 Share Postat Noiembrie 26, 2022 Acum 12 ore, pinnochio a spus: Si un lift,lui Cocârcă.Ceva adaptat spatiului mic. VID-20221125-WA0011.mp4 Daca taie astia curentul, ramai fara gogosari in otet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 26, 2022 Share Postat Noiembrie 26, 2022 Are baterii,si convertizor,sau cum se numeste aia de face 220 din 12.Are omu niste rețete de bulion...mori,lingi borcanu.E pasionat,da nu avea beci,cu lift. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 28, 2022 Share Postat Noiembrie 28, 2022 misto zacusca si muraturile, dar cu niste butoaie de vin erau si mai misto! ....atunci trebuia sa postezi si localitate, adresa, telefon de contact!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 1, 2022 Share Postat Decembrie 1, 2022 Suport coș basket...E metal arbeit? Este.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Decembrie 1, 2022 Share Postat Decembrie 1, 2022 Facuta la forja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 1, 2022 Share Postat Decembrie 1, 2022 Zona albă,mânerul,ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate