Jrmm Postat Aprilie 6 Share Postat Aprilie 6 Ok! Mea culpa! Am zis sa fac un bine .... Nu rămâne nepedepsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Aprilie 6 Moderatori Share Postat Aprilie 6 Uita-te la toate postarile dinainte si trage singur concluzia. Nu e cazul de autoflagelare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Donez un Kettenmax chain cleaner, folosit, dar in stare buna (periile nu sunt uzate). Este "special edition", dar sincer nu imi aduc aminte ce insemna asta cand l-am cumparat :). Predare personala in Bucuresti, zona Pacii - Rosu. Probabil va trebui ridicat de cineva cu masina, fiindca recipientul este aproape plin cu motorina (si nu am unde sa o vars + nu vreau sa imi sara vecinii in cap ca poluez gena de gunoi sau spatiul verde). Pentru locatie (va trimit pin), contact pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 28 minute, ovi_ice a spus: Donez un Kettenmax chain cleaner, folosit, dar in stare buna (periile nu sunt uzate). Este "special edition", dar sincer nu imi aduc aminte ce insemna asta cand l-am cumparat :). Predare personala in Bucuresti, zona Pacii - Rosu. Probabil va trebui ridicat de cineva cu masina, fiindca recipientul este aproape plin cu motorina (si nu am unde sa o vars + nu vreau sa imi sara vecinii in cap ca poluez gena de gunoi sau spatiul verde). Pentru locatie (va trimit pin), contact pe PM. Il vreau eu, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă 1 hour ago, ovi_ice said: Este "special edition", dar sincer nu imi aduc aminte ce insemna asta cand l-am cumparat :). Astia de la Louis mai au intelegeri din astea cu producatorii. In cele mai multe cazuri difera culoarea (la casti, de exemplu), la fel e si acum, unul normal are componentele alea din plastic si sfoara albastre, nu rosii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Multumesc @ovi_ice ! Il pun la treaba zilele astea ca lantul are nevoie de putina ingrijire dupa tura de off de ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 2 ore, ovi_ice a spus: Donez un Kettenmax chain cleaner... Foarte mișto jucăria, folosesc varianta roșie de 9 ani, periile sunt vai mama lor, încă funcționează fain, nu cred să existe pe piață ceva mai ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate