tutuianuflorin Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 Are cineva vre o lulea de honda cbr 900? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Donez oglinda dreapta de honda hornet pc 36. Zgâriata pe carcasa, dar întreaga. Se ridica personal din București, zona Aurel Vlaicu intre orele 10 si 18. » Post actualizat in 20 Jun 2016 16:19Contact pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Donez vreo 4 cauciucuri: - 120/70/17 - model gen ploaie, carne destula, cam vechiut, dar nu chiar opinca. - 1 cauciuc spate pe 17, ceva gen sportiva, mai are olecuta de carne pe el, e cam vechi, merge la burn-uri si figuri. - 1 cauciuc 110/90/18 - de strada, cam vechi, mai are ceva profil, dar poate are cineva nevoie de o dimensiune ciudata pt. vreun itp. - 1 cauciuc cam dubios, de chopper, ceva pe 15 cred. Incerc sa revin azi cu poze si dimensiunile exacte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Pt ca mi-am luat o pereche noua de cizme, pe cele vechi le donez si intreb prima data aici. Nu sunt stralucite, dar nici rele. Mai intra putina apa in caz de ploaie, captuseala interioara la una dintre ele e mancata la calcai, plus urme de folosinta. Per total, sunt bune, ca altfel le aruncam la gunoi. Numarul este 44-45, mai mult spre 45 (port 44 si imi sunt putin mari). Le-am purtat ca incepator si un alt incepator si-ar putea face treaba cu ele fara probleme. Pt Bucuresti, cu ridicare personala din partea doritorului. Salut . le doresc eu. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Donez vreo 4 cauciucuri: - 120/70/17 - model gen ploaie, carne destula, cam vechiut, dar nu chiar opinca. - 1 cauciuc spate pe 17, ceva gen sportiva, mai are olecuta de carne pe el, e cam vechi, merge la burn-uri si figuri. mijlocul cam tocit, 160/70/17 - 1 cauciuc 110/90/18 - de strada, cam vechi, mai are ceva profil, dar poate are cineva nevoie de o dimensiune ciudata pt. vreun itp. dot. 2005, nu e de folosit pe strada, e lemn. - 1 cauciuc cam dubios, de chopper, ceva pe 15 cred. 120/80/14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Donez vreo 4 cauciucuri:... Incepi sa devii suspect, ai umplut rubrica de vanzari cu diverse, acum te-ai apucat si de donatii. Iar iti faci "evacuarea" din tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 donez un set de cauciucuri uzate metzeler interact m5. Detalii in clip https://youtu.be/h4ficmXzo-g Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Salut, Scarite HD, tocmai au fost date jos de pe un motor de la pasager. Le puteti ridica in Bucuresti (prefer asa), sau trimit prin curier in tara. Va rog folositi doar PM! Salut,m ar interesa pe mine pentru un proiect cafe racer,stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 Salut, Scarite HD, tocmai au fost date jos de pe un motor de la pasager. Le puteti ridica in Bucuresti (prefer asa), sau trimit prin curier in tara. Va rog folositi doar PM! S-au dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Se da un televizor sony color cu tub, telecomanda stare buna, diagonala 48. Bucuresti OBOR. Cine il vrea trebuie sa vina sa il ia ca nu am cu ce sa il transport. 2-3 minute de metrou Obor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 O bucata de cordura dintr-o geaca/pantaloni, nu are nimeni? Vreau sa-mi peticesc geaca si nu am material... cam 10/10cm (sau 15/15) imi trebuie, cred, pe negru sau gri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 (editat) Nu merge si materialul de la o geanta daca e costum textil ? Sper ca nu suna stupid ce am zis, e o idee. Editat Iulie 1, 2016 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Habar n-am... daca e acelasi tip de material, merge. Am zis de geaca si pantaloni pt ca asta mai are lumea pe forum, se mai rup/uzeaza, mai ajung la gunoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Se da un televizor sony color cu tub, telecomanda stare buna, diagonala 48. Bucuresti OBOR. Cine il vrea trebuie sa vina sa il ia ca nu am cu ce sa il transport. 2-3 minute de metrou Obor. S-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drag Star Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 (editat) Donez urmatoarele: Casca enduro Lazer MX6 Hawk marimea L are captuseala interioara dusa!!! Casca modulara Airoh Mathisse RS marimea M are captuseala dusa!!! Manusi moto marimea S sunt putin desfacute pe cusatura. Protectii genuchi UFO Cine doreste trebuie sa se deplaseze dupa ele in Bucuresti Berceni zona spital M.S. Curie sector 4. 0744.629.847 Editat Iulie 2, 2016 de Drag Star Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 Salut! Vreau eu casca portocalie. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drag Star Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 Salut! Vreau eu casca portocalie. Mulțumesc! Salut, am notat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Daca nu se cer si binevoiesti sa le trimiti prin curier la Constanta as dori eu protectiile pentru genunchi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Ajung io la C-ța pe 16, sau la 2 Mai. Ți le pot aduce. » Post actualizat in 03 Jul 2016 21:21Nu de alta, dar scutești costul transportului și voiam să te cunosc de ceva vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Accept provocarea indiferent daca Drag Star imi da sau nu protectiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Ma intereseaza si pe mine genunchierele, asta daca nu le ia Jerycho. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Am primit casca! Mulțam fain! Și succes în ce ți-ai propus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drag Star Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 (editat) Donez urmatoarele: Casca enduro Lazer MX6 Hawk marimea L are captuseala interioara dusa!!! IMG_4863.JPGIMG_4864.JPGIMG_4865.JPGIMG_4866.JPGIMG_4868.JPGIMG_4869.JPG Casca modulara Airoh Mathisse RS marimea M are captuseala dusa!!! IMG_4872.JPGIMG_4873.JPGIMG_4874.JPGIMG_4875.JPGIMG_4876.JPGIMG_4877.JPG Manusi moto marimea S sunt putin desfacute pe cusatura. IMG_4860.JPGIMG_4861.JPGIMG_4862.JPG Protectii genuchi UFO IMG_4906.JPGIMG_4907.JPGIMG_4908.JPG Cine doreste trebuie sa se deplaseze dupa ele in Bucuresti Berceni zona spital M.S. Curie sector 4. 0744.629.847 Au plecat urmatoarele: Casca Airoh Mathisse RS Portocalie si Protectiile UFO !!! Editat Iulie 4, 2016 de Drag Star Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 genunchierele au ajuns la mine. Au plecat urmatoarele: Casca Airoh Mathisse RS Portocalie si Protectiile UFO !!! inca o data, multumesc! si bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drag Star Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Mai donez : Oglinzi imitatie carbon. Set Ketten Max . Casca enduro Lazer MX6 Hawk marimea L are captuseala interioara dusa!!! Manusi moto marimea S sunt putin desfacute pe cusatura. Cine doreste trebuie sa se deplaseze dupa ele in Bucuresti Berceni zona spital M.S. Curie sector 4. 0744.629.847 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate