Sari la conținut

14. Gran Premio Gryfyn di San Marino e della Riviera di Rimini 2022


Kagemusha
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 226
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 oră în urmă, PzKpfW a spus:

 

Nu-mi dau seama dacă ai citit articolul.

 

Ba l-am citit foarte bine.  Cum voiai sa ti-o spuna mai diplomatic de atat??? Ce nu intelegi din textul ala? Trebuie sa iti scot ideile pricipale, ca la clasa a IV-a?

 

In alta ordine de idei, un text de citit si digerat: https://www.motorsportmagazine.com/articles/motorcycles/motogp/what-does-honda-need-to-do-to-win-again-in-motogp

Editat de xt600
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, PzKpfW a spus:

 

Dar era slăbănog. L-a ajutat.

Nici Q nu e mare. E slab si el.

are 1.77 si 66 kg. Pb ca acuma are 63 ☺️

Editat de damager
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 11 ore, PzKpfW a spus:

Nu-mi dau seama dacă ai citit articolul.

 

The last lap was more thrilling than we wanted! You are so close to disaster in this situation [the last lap].

 

Probabil că vor folosi ordine de echipă dacă vor fi la limită. La fel ar face și alții în locul lor. Dar "Bagnia a câștigat două curse ajutat copios de coechipieri" e cam ridicol.

 

Din păcate pentru Ducati ba da, chiar el este cel mai rapid per total. În afară de cele trei boacăne din Qatar, Franța și Germania când a dat-o pe jos, a avut doar o singură cursă slabă, în Indonezia. În rest un abandon în care a fost nevinovat, un loc 8 (plecat ultimul din grilă) și două locuri 5. În afară de inconstanță (are și el 3 căzături gratuite), Bastianini a avut destule curse anonime - la Mandalika, Termas, Catalunya, Sachsenring, Assen... A avut un super sezon și-și merită locul la echipa oficială, dar nu este mai rapid decât Bagnaia. Deocamdată cel puțin.

 

Susțin în continuare că Bagnaia nu-mi pare campion, greșește prea mult. Dar din grupul Ducati este cel mai bun.

Normal ca nu l-a citit.Colegul isi face el o impresie despre realitate,despre culise despre etc si apoi cu aia moare in brate.Poti sa ii dai tu eu Dumnezeu din ceruri orice argumente,nu conteaza - Bagnaia este carat pe brate de 7 Ducati'uri...care in timp ce ii sufla in panze lui musiu,scuipa in spate si dau cu piciorul in Quartararo.Asta e viziunea lui,nu poti sa il mai scoti din ea.

 

Iar Peco este - by far - cel mai rapid si mai puternic dintre toti ducatistii,dupa cum bine ai detaliat.Faptul ca este pe locul 2 in clasament - asta fiind un fact - sau realitatea!! care este invocata ca argument atat de des dar deloc perceputa se pare- nu pare insa sa-i deranjeze teoriile colegului.

Dar meh,vorba aia sa nu lasam realitatea sa strice o conspiratie buna :bounce:

 

Enea e ff inconstant...inca.Insa dupa cum zicea Enzo Ferrari,e mai bine sa ai un pilot rapid si inconstant decat unul slow - primul poate fi invatat sa fie consistent in performante,al doilea nu.

 

Ca si piloti (dati jos de pe motorete),Q este mai bun.Peco insa....are un potential fantastic.E similar cu Lorenzo la rapiditate si focus.Daca poate sa-si mentina exact ca arogantul acel focus indiferent de ce se intampla in jur,sa fie la fel de consistent si sa nu faca greseli,va fi campion- il va bate pe Q.Deja e multa presiune pe Q si inca 1-2 rezultate sub podium ii vor duce cutitul la gat francezului ca sa zic asa.

Vom vedea.Oricare castiga,sper sa fie batalie pana la Valencia.

Acum 11 ore, PzKpfW a spus:

Dovizioso spunea că greutatea mai mare îl ajută pe Quartararo.

....greutatea nu are cum sa ajute.Din cate inteleg omul  vrea sa mai slabeasca 2kg - a zis clar nu?

Uita-te la Aleix care are 1.80 si 65kg (sau 63?) disperat sa aibe sub 8% body fat la fel ca cei din F1 special pt a nu cara excess weight - a si detaliat Aleix cat "il costa" un kg in plus ca si timp pierdut pe tur...

Acum 10 ore, damager a spus:

Probabil ca 5 cm conteaza mult. Si Rossi era la fel, mai inalt. 

5 cm conteaza mult :P

Rossi era huge fata de ceilalti - live pe circuit se vedea diferenta - era ditai paluga fata de ei.

Pedrosa era cel mai extrem din toate punctele de vedere - efectiv nu se mai vedea de dupa motoreta.

La Stoner si desigur MM mi se pare insa cel mai eficient stil de riding - Stoner si Lorenzo au inceput dar MM (si generatia lui - Vinales (care are un stil superb zic eu),Mir,Martin samd) si apoi toti copiii astia noi Enea Diggia mi se pare ca exploateaza/ajuta mult motoreta si fac o diferenta cu acel lean?throw? extrem din torso pe interior.

Pick-up imediat dupa apex insa tot de la batranul Pedrosa vine - si toti s-au luat dupa el.

 

Ori daca MM la 1.70m o poate face cu rezultate...remarcabile,nu cred ca inaltimea ajuta sau face o diferenta.Din contra chiar,pt ca fiind mai inalt esti mai greu si te si incadrezi mai greu in ergonomia motoretei.

In concluzie eu cred ca inaltimea,masa musculara si constitutia lui MM este perfecta pt un pilot de gp.Mi se pare un etalon.

 

Editat de Method
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 16 ore, RuInCV a spus:

Eu unul incep sa am ceva dubii in privinta francezului, plm sa nu reuseasca sa treaca de Marini mi se pare o contraperformanta colosala. Sa zica mersi ca au iesit Miller si Zarco, altfel il vedeam si mai in spate.

Nu inteleg ce asteptari mai poti avea de la o motocicleta ce este contra-performanta pentru ceilalti 3 piloti Yamaha. Dpmdv Quacalaro stoarce tot din acea motocicleta si se agata de orice punct in goana dupa titlu. Acelasi lucru il poti spune si despre Honda, daca Q20 nu obtinea acea pozitie pe greselile celorlalti ducatisti + Aleix.E, incepeam sa cred ca Japonia s-a retras cu toate echipele din MotoGP.

 

 

Acum 11 ore, adiy32 a spus:

Mai avea putin ,Enea si-l impingea ,sa mearga mai tare.

Ce aveti fratilor.sunt evidente ordinele de echipa.

Va place sa fiti mintiti si sa va mintiti?!OK.Treaba voastra.

Bestianini a fortat depasirea la inceputul turului si acolo a pierdut foarte mult. La cat de capcaun pare, e in stare sa rupa viitorul contract pentru o pozitie in fata lui Bagnaia.

Daca era cu pupat de fese plus patratelul rosu pe ecran, nu le dadea o emotie de 0.034s pe final de cursa.

 

Sau flameurile astea in privinta 'ordinelor de echipa' vin din partea comentatorilor GigiTV? Ca se vorbeste de parca ati si uitat de pe ce pozitie a plecat la start.

#studioshow

 

Acum 11 ore, adiy32 a spus:

Dar sa-i certati pe cei ce vad evidenta,blatul Ducati,e de porc.

 

Este o echipa si nici nu o sa-si mai creada ochilor daca se trezesc cu titlul la piloti in brate.

Mai mult de atat, daca reusea Bestia sa-l depaseasca pe Bagnaia, Tardozzi era pe targa.. ca de albit nu mai are ce. Atunci show!! :))

 

Acum 9 minute, danypop a spus:

 

Sărbătoreau un top 10 a lui Alex Marquez, cea mai bine clasata 'onda de ceva vreme 

Asta se intampla cand construiesti o motocicleta dupa ideile lui Marcel. Nu ai cum sa-l clonezi si pe restul ca sa mearga toti bine cu acea motocicleta.

 

 

Acum 9 minute, danypop a spus:

Probabil de la descărcarea lui Marquez cel mare

Interesanta este descarcarea fratilor Marquez de Alzamora. Al mai mic de la anul ii va explica celui mai mare cat de misto e mobra Ducati, si pentur o suma colosala de bani.. o sa ignore oferta KTM.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Senzația mea e că "bestia" ar fi putut ataca de mai multe ori, iar la finish a făcut ceva demonstrativ ca să arate că dacă ar fi vrut ar fi putut trece în fața lui Bag. 

My 0.02$.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se vorbeste de parca Pecco ar fi tinut ritmul in frau cumva in ultimul tur si nu a putut Bastianini sa se desfasoare.

 

Au facut amandoi 1:31,8 in ultumul tur cu cauciucuri uzate 27 de tururi!! In mintea unora probabil cred ca Bestia facea all time lap record daca era singur in fata dupa 30 de tururi. Mai luati o pilula de realitate din cand in cand.

 

Daca trecea Enea in fata si castiga cursa tot lipiti unul de celalalt ar fi terminat, nu se putea merge mai tare in momentul ala al cursei, cititi declaratiile lui Miller referitor la timpii din ultimul tur.

Editat de thesaw
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

V-ati lasat influentati de comentatorii gigi, care au afirmat in repetate randuri ca Bestia a fost "scut si pavaza" pentru Bagnaia. La 15 cm de roata lui spate, numai "scut si pavaza nu a fost"! Daca doar clipea Peco, pierdea locul 1! Mai ales pe ultimul tur, cand putea sa-l lase sa-si faca trasele fara presiune, Bestia putea invoca degradarea pneurilor, ca din spate nu mai era nicio presiune de la Vinales de tururi bune. Dar nu, el a facut best lap!

Dealtfel la discutiile din camera inaintea premierii, Peco a zis: " Usually, Enea is pushing like a bastard. Today, he was a bastard!". 

 

Exista ordine de echipa la Ducati? Cu siguranta ca da, in maniera in care au si declarat: sa nu incerce ceva stupid in ultimele tururi. S-a conformat Bestia ordinelor de echipa? Judecati voi...

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu sau fără ordine, dacă ar fi putut sa treacă ușor de Bag sau dacă acesta ar fi greșit, cu siguranță Bas ar fi câștigat cursa. Asa nu a vrut sa riște vreo depășire care să-l scoată pe Bag din cursa sau chiar pe amândoi. Dacă era oricare alt pilot în locul lui Bag, Bes l-ar fi depășit fără doar si poate. Asta era impresia, bună, rea... 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 hour ago, ENEOS said:

Senzația mea e că "bestia" ar fi putut ataca de mai multe ori, iar la finish a făcut ceva demonstrativ ca să arate că dacă ar fi vrut ar fi putut trece în fața lui Bag. 

My 0.02$.

 

Ceva de genul. Dar nici nu a vrut probabil să riște. Se mergea foarte tare, ar fi fost la limită. Din nou, flashback Argentina 2016. Per total Bastianini a fost marginal mai rapid. Iar dacă nu era viitorul coechipier în față probabil risca o depășire.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 15 minute, PzKpfW a spus:

nu era viitorul coechipier în față probabil risca o depășire.

daca nu era pretendentu la titlu pilotilor in fata lui

 

oricum Bestia a mers tare, s-a vazut asta si avea inca potential, mai ales cand faci cel mai rapid tur chiar in ultimul tur.

 

i-a dat papara la ducatiul ala cu n-a vazut in veci, daca devine si constant in rezultate Peco are de tras. Bestia e mult mai rapid ca Miller, si nici Miller nu e monument de constanta...

 

sezonu viitor va fii interesant.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, ENEOS a spus:

Senzația mea e că "bestia" ar fi putut ataca de mai multe ori, iar la finish a făcut ceva demonstrativ ca să arate că dacă ar fi vrut ar fi putut trece în fața lui Bag. 

My 0.02$.

da, si sa primeasca bonus de victorie ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 oră, danypop a spus:

Asa nu a vrut sa riște vreo depășire care să-l scoată pe Bag din cursa sau chiar pe amândoi. Dacă era oricare alt pilot în locul lui Bag, Bes l-ar fi depășit fără doar si poate.

Eu cred ca daca putea ar fi trecut si il durea undeva ca ala ia cu 5 puncte mai putin.

Si cred ca acolo in 4 se pregatea sa fie la milimetru de el ca sa i-o dea in Curvone exact pre cum a zis,insa a facut o mica greseala.

Apropo aici - o mica diferenta intre incercarea si greseala facuta de Enea si incercarea si greseala facuta de Martin tura trecuta - a world of difference.Degeaba zice Martin "a trebuit sa incerc",eh pai asa se incearca,nu ca el gramada pe jos.Desi sunt fan Martin - retrospectiv Ducati cred ca a facut o alegere buna.

 

Nu inteleg de ce absolut toti astia cu teoriile conspiratiei si cu ordine de echipa il subestimati pe Peco - "aaa,l-a lasat sa castige".Dar de ce are nevoie ala sa fie "lasat sa castige" cand Peco e de departe cel mai rapid Ducati.Enea are sclipiri,si inca ce sclipiri - true - dar mai are mult pana sa fie ca Bagnaia.Chiar si ca viteza pe 1 tur.

Acum 2 ore, TETEA. a spus:

V-ati lasat influentati de comentatorii gigi, care au afirmat in repetate randuri ca Bestia a fost "scut si pavaza" pentru Bagnaia. La 15 cm de roata lui spate, numai "scut si pavaza nu a fost"! Daca doar clipea Peco, pierdea locul 1! Mai ales pe ultimul tur, cand putea sa-l lase sa-si faca trasele fara presiune, Bestia putea invoca degradarea pneurilor, ca din spate nu mai era nicio presiune de la Vinales de tururi bune. Dar nu, el a facut best lap!

Dealtfel la discutiile din camera inaintea premierii, Peco a zis: " Usually, Enea is pushing like a bastard. Today, he was a bastard!".

Exact !

Bai un pilot care nu are de gand sa atace asa merge in spatele celuilalt?forja si lipit la milimetru de el?fuuck...a fost una din cele mai tensionate curse pe care le-am vazut - si cu toate astea multa lume a zis ca a fost boring.Aici se vede ca se inteleg lucruri diferite din fix aceeiasi cursa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 14 ore, damager a spus:

Probabil ca 5 cm conteaza mult. Si Rossi era la fel, mai inalt. 

 

Vale are 1,81, parca. Frac-su e si mai inalt, parca 1,85. 

Acum 3 ore, ENEOS a spus:

Senzația mea e că "bestia" ar fi putut ataca de mai multe ori, iar la finish a făcut ceva demonstrativ ca să arate că dacă ar fi vrut ar fi putut trece în fața lui Bag. 

My 0.02$.


Asa mi s-a parut si mie. Ce m-a rapacit un pic a fost reactia imediat dupa finish. Ori e mare actor, ori ne-am pacalit noi ca putea sa-l depaseasca oricand.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiti tirurile pe autostrada, cand incearca unul sa depaseasca si merge km in sir cu o 1/2 de cabina in urma celui de pe banda 1, asa si aici unde sa mai depaseasca daca mergea la limita, impins la maxim, cum a ajuns Bastianini in spatele lui Peco am trait cu impresia ca.l tavaleste/ se tavalesc impreuna. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pana la urma noi dam cu presupusul, ne luam si dupa ce am vazut in cursa si dupa ceea ce se spune ca s-a intamplat in paddock.

 

Cand vine unu din directorii de la Ducati la tine in boxa si te roaga sa nu faci prostii in ultimele ture ce intelegi? Ca in ultimeleture sa fii baiat de comitet si nu faci una marca Iannone.

 

Bestia a stat lipit prea aproape si prea mult timp de Peco fara incerce ceva, d-aia e suspect, iar cand faci cel mai rapid tur in ultimu tur ce inseamna altceva decat faptul ca aveai resurse si vrei sa arati asta tuturor

Eu cred ca putea depasi Bestia, ca raspundea Peco, mod sigur, ca se duceau dincolo de limitele motoretelor, foarte probabil. Amandoi sunt abitiosi si avizi dupa victorii, numai ca unu poate lua titlu la piloti iar celalat o sa fie coechipierul lui de la anul (nu prea iti vine sa musti mana care te hraneste)

 

@Method uita-te la Vin ca a tot incercat se depaseasca, Bestia nu a facut nici o incercare de cand a ajuns in spate lui Peco, oare de ce? Complezenta, respect? Sau ca sa nu incurce visul umed al italienilor: Campion italian pe motoreta italiana? Ceva ceea ce nici Rossi nu a reusit..

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 13 minute, Cavaleru a spus:

Bestia a stat lipit prea aproape si prea mult timp de Peco fara incerce ceva, d-aia e suspect, iar cand faci cel mai rapid tur in ultimu tur ce inseamna altceva decat faptul ca aveai resurse si vrei sa arati asta tuturor

 

Exact! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...