P T R Postat Septembrie 3, 2017 Share Postat Septembrie 3, 2017 Ce ziceti de asta? Mother fucking russia )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Septembrie 3, 2017 Share Postat Septembrie 3, 2017 Asta nu e tipul peste care daduse unul care facea stanga? ba da, el e. e vilogayăr dintr-acela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Se ia la intrecere cu ala...oricand putea fi el in locul masinii, dar na. Asta nu e tipul peste care daduse unul care facea stanga? exact ala este, iar incidentul cu "baaaaah,vrei sa ma omori?" a fost aproximativ 150-200m pe sensul de mers unde a fost incidentul cu GTI-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Ce ziceti de asta? facatura grupa mare. Daca sarea pe bune ii ieseau matele pe gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Nu neaparat, a fost un caz in Bucuresti cu unu care a cazut de la et 8 sau 9 si n-a avut nimic in afara de o fisura la antebrat. Era beat si a cazut intins pe spate pe pamant ud, dupa ploaie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator silviuZ750N Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 facatura grupa mare. Daca sarea pe bune ii ieseau matele pe gura Tu esti dintre aia care daca ei nu au sau nu fac, nu mai are nimeni si nici nu face nimeni, este?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 eu sunt dintre aia care iti recomanda sa sari in apa, de la 3 metri, pe burta cum a sarit ala, si apoi sa te gandesti cum e de la 25 metri. cand ai jos doar 1,5m de zapada inghetata. » Post actualizat in 04 Sep 2017 10:01daca faci testul si inca crezi ca merge - go for it, vine iarna » Post actualizat in 04 Sep 2017 10:06Nu neaparat, a fost un caz in Bucuresti cu unu care a cazut de la et 8 sau 9 si n-a avut nimic in afara de o fisura la antebrat. Era beat si a cazut intins pe spate pe pamant ud, dupa ploaie.... doar daca a trecut prin ceva pom care a franat caderea (stiu cazuri de bulan exagerat). Altfel - nu cred. Am vazut si eu in fata ochilor persoana care a picat cu parasutele incurcate pe pamant moale si a avut doar o tasare usoara la o vertebra DAR tipa era usoara, parasutele asa incurcate cum erau ele i-au micsorat viteza de cadere si cu vre-o 30m inainte de impact rezerva s-a umflat partial - suficient sa o franeze semnificativ. Am fost primul langa ea Hai sa ramanem la fun si sa vedem cine posteaza filmulet cu realizarea personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 La astia e sport national saritul de pe bloc in zapada.. https://www.youtube.com/watch?v=iDgOVO_h12E Na, daca ne invadeaza astia am belit-o.. daca civilii fac asta de distractie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 lipsesc vre-o 5 etaje pe acolo si parca au zapada in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 (editat) nu vad nik fun in sariturile de pe bloc.... - D-le doctor, imi tremura mainile tot timpul.- Bei mult ?- Nu, mai mult dau pe jos. Nu-ti fa griji cu sanatatea.. Trece. Soția a venit acasă beată. Pentru a nu se dea de gol în fața soțului repede deschide laptopul și stă cu un zâmbet inteligent pe față. Soțul:- Dragă, închide servieta și treci la culcare.Ieri la ora prânzului, iubita mea blondă se străduia în zadar să înfigă furculiţa într-o măslină. Sătul de chinul ei, i-am zis:- Foloseşte-ţi naibii degetele!- Nu fi idiot, mi-a zis ea, doar nu sunt mai ascutiţe…Întrebare la Radio Erevan:-Toţi bărbaţii vor acelaşi lucru de la femei?Radio Erevan :- Nu, unii cer şi bani.Familia merge la un parc de distracţii şi câştigă un ursuleţ. Tatăl îi adună pe copii şi îi întreabă:-Ia să vedem, cine e cel mai ascultător, cine nu face mofturi niciodată, cine nu iese din cuvântul mamei?La care copiii:-Bine, tată, ia tu ursuleţul!Definiţia femeii uşoare: o femeie care are aceleaşi nevoi sexuale ca ale unui bărbat.- Cum se numesc copiii homosexualilor? - Băieţi de băieţi.Ion către Maria:- Fa, tu eşti neam de boomerang? Eu te trimit la mă-ta şi tu vii înapoi? Ce diferenta este intre un teolog si un geolog?De la cer la pamant. Reclama unui institut de cosmetica: "Nu flirtaţi cu femeia atrăgătoare care iese de pe poarta noastră!S-ar putea să fie soacra dumneavoastră."O femeie a dat in judecata spitalul, motivand ca după un tratament recent, soţul ei şi-a pierdut interesul pentru sex.Purtatorul de cuvant al spitalului a declarat:- Nu intelegem motivele plangerii doamnei. Tot ce am facut a fost sa-i corectam vederea sotului, nu sexul !Ce are 2 ochi şi 150 de dinţi?- Un crocodil.- Dar ce are 2 dinţi şi 150 de ochi?- Un autobuz cu pensionari- Se spune ca nu toate blondele sunt proaste, pe naiba! Sotia mea e bruneta. Ieri si-a vopsit parul in blond iar seara mi-a facut scandal, ca de unde este par de bruneta la noi in pat? Nevasta-mea mi-a luat numele cand ne-am casatorit.Apoi casa, banii si masina cand am divortat Sfatul medicului: "Dacă vă e frică să nu vă îngrăşati, beţi înainte de fiecare masă, 100g de ţuică. Ţuica elimină frica!" "Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult.. doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet." (Clement Freud) Cum spune un surdomut că s-a născut îin România? - Se ia cu mâinile de păr!! - Domnişoară, de câte ori îmi surâdeţi, îmi vine să vă invit la mine. - Vai, sunteţi un seducător! - Nu. Sunt dentist… Întrebare: - Există asemănări între sutien şi istorie? Răspuns: - Desigur! Ambele deformează realitatea. - Dom' doctor, cred că am probleme cu ochii. - De ce credeţi asta, domnule? - Păi, de când m-am căsătorit nu mai văd un ban prin casă... Bărbaţii mint mai mult, iar femeile mint mai bine. Dialog la grădiniţă... - Tăticul meu este mai bun decât al tău! - Nu-i adevărat! - Mama mea e mai bună decât a ta! - Asta se poate. Aşa spune şi tata. Dacă bărbatul tău nu vorbeşte urât, nu bea, nu se enervează, nu stă în faţa calculatorului, nu merge cu prietenii la pescuit, încearcă să-l împungi cu un ac. S-ar putea să fie mort demult! - Draga mea! Am decis, te părăsesc! - Ai găsit una mai bună? - Mai bună nu. Mai ieftină! - Ce este iubirea? - Lumina vieţii. - Ce este căsătoria? - Factura la lumină. I: Care e diferenţa dintre şoc şi plăcere? R: Plăcerea e pe moment, şocul vine după 9 luni! Editat Septembrie 5, 2017 de ZIDU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 Am editat fonturi pentru a fi mai usor de citit. mi-au crapat ochii la prima ora cu atatea culori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 2 numere si scaune de super sport » Post actualizat in 05 Sep 2017 21:05 Si cu poza aferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 https://www.olx.ro/oferta/schimb-porc-cu-scuter-sau-bicicleta-ID9exy5.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 foarte corect omu. Se baga careva la un gratar masiv? ca ii luam o bicicleta omului. Ala e porc crescut semisalbatic la cat par are. ma duc sa ascut cutitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 foarte corect omu. Se baga careva la un gratar masiv? ca ii luam o bicicleta omului. Ala e porc crescut semisalbatic la cat par are. ma duc sa ascut cutitul cam paros si daca vad bine intr-o poza, e si carliontat...e posibil sa fie de mangalita....daca asa e, atunci e mai mult decat ok oferta...din ce am auzit mangalita da carne fara colesterol ("porcul-somon", "uleiul de masline cu 4 picioare") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 nu are gust bun ala de mangalita. Am luat si ceva ceafa de porc din spania - maaare rateu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 "porcul-somon", "uleiul de masline cu 4 picioare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Icre negre cu urechi bune de piftie... ce pofta imi e, dar cine curata usturoiul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Icre negre cu urechi bune de piftie... ce pofta imi e, dar cine curata usturoiul.. Unii ar spune ca tu de usturoi fugi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 https://9gag.com/gag/a88AAb6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 baietei care/ce au terminat Actoria ,dar s-au orientat catre alte meserii... https://9gag.com/gag/aOB28D3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 FUN FUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 (editat) A married Man died before SEX.His Wife cut his Penis, filled it with cement & fixed it in the wall.Every night she used to go to the wall & get satisfied herself. One day her neighbour saw this..!He made a hole in the wall removed the husband's penis & put his own penis in place of that.. & waited his turn for sex.The lady came with a knife...cut his penis & said..."Darlingtoday we are shifting to our new house..!"Moral,,,, don't put your dick everywhere Editat Septembrie 7, 2017 de rideordye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate