ENEOS Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 Mă, tu vrei hogeac acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 Acum 2 ore, Penetru a spus: Simt că relația cu prietena mea a ajuns în punctul acela când urmează întrebarea: "Acum dacă te-ai mutat la mine de ce mai ții apartamentul tău?". Apelez la abilitatea voastră, știți o formulare mai bună pentru răspunsul "Rezervă, în caz de despărțire"? In cazul in care ne despartim, sa am ceva unde sa stau. Adevarul este cea mai buna varianta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 VID-20210703-WA0008.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 Acum 14 ore, Penetru a spus: Simt că relația cu prietena mea a ajuns în punctul acela când urmează întrebarea: "Acum dacă te-ai mutat la mine de ce mai ții apartamentul tău?". Apelez la abilitatea voastră, știți o formulare mai bună pentru răspunsul "Rezervă, în caz de despărțire"? ce dileme ai...vrei să ne inviți la nuntă? Pai poți să îi spui că ăla va fi apartamentul vostru de nebunii în secunda în care apar copiii. Important este să mergeți împreună acolo în același timp. nu separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 Azi 4 iulie urez "La Mulţi Ani!" multelor femei şi puţinilor bărbaţi din U.S.A. Când mă refer la bărbaţi mă gândesc la cei care ştiu conduce cu cutie manuală. Acum 8 minute, Penetru a spus: conduce cu cutie manuală. Am făcut cecufonie,cucufonie sau ambele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 13 hours ago, Penetru said: Mulțumesc, m-ai salvat. Să văd ce răspuns dau la varianta cu închiriatul. Draga mea, se fac mai mulți bani cu air bnb / regim hotelier. P.S. chiar daca il închiriezi, in cel mai rau caz poti sa stai in chirie din banii de chirie pana poti scoate chiriasul afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 1 oră în urmă, Penetru a spus: Azi 4 iulie urez "La Mulţi Ani!" multelor femei şi puţinilor bărbaţi din U.S.A. Când mă refer la bărbaţi mă gândesc la cei care ştiu conduce cu cutie manuală. Am făcut cecufonie,cucufonie sau ambele? Cacofonie nu vine de ca căcat, ci de la cuvinte care alăturate sună ca naiba. Cum ar fi “cu respect” care este cacofonie nu curofonie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 Noțiunea de cacofonie (numită uneori și disonanță) se folosește în ... Cuvântul cacofonie a fost format în limba greacă din kakos „rău, urât” și phone „voce”. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 (editat) Editat Iulie 4, 2021 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 Un bețiv care răspândea un miros îngrozitor de băutură ieftină și care avea un sac și un ziar vechi se urcă în autobuz și se așază lânga un preot cu un aspect foarte onorabil. Apoi scoate din sac o sticla de băutură aproape goală din care bea până la ultima picătură , după care începe să citească din ziar. La un moment dat, i se adresează preotului: - Scuzați-mă , parinte, știți cumva din ce motive se ajunge la spondiloză? - Desigur, răspunse preotul, care simțea o neplăcere crescândă , pe un ton de o politețe rece și sarcastică . Factorii care duc la spondiloză sunt: o viață dezordonată , tovărășia unor femei de calitate îndoielnică , consumul exagerat de tutun și alcool, beții care se termină cu nopți petrecute în bordeluri, toate astea duc la spondiloză... - Aauuu! N-aș fi crezut niciodată... răspunde betivul și se întoarce la ziarul sau. Preotul, milos de felul lui, după ce se gândeste la cele spuse, se adreseaza din nou bețivului, de data asta pe un ton blând și împăciuitor : - Scuză-mă, n-am vrut sa te jignesc, de când suferi de spondiloză, fiule? - Eu? Nu, părinte .. eu niciodată n-am suferit de așa ceva, am citit în ziar ca Papa are spondiloză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vortex105 Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 Acum 2 ore, Penetru a spus: Noțiunea de cacofonie (numită uneori și disonanță) se folosește în ... Cuvântul cacofonie a fost format în limba greacă din kakos „rău, urât” și phone „voce”. Phone - sunet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 5, 2021 Share Postat Iulie 5, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iulie 5, 2021 Share Postat Iulie 5, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 5, 2021 Share Postat Iulie 5, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 5, 2021 Share Postat Iulie 5, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 VID-20210704-WA0008.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 160564458_122315066517388_4983069998808042578_n.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Textul este incomplect .... mai sint partide "simpatizante". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate