Jorge Lorenzo Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 tari filmuletele astea de mai sus... Ala cu nebunu' cu panasonic e mortal =)) Cand l-am auzit ca "mai sunt 3 luni si se termina vara" nu mai puteam de ras... Si la cel postat de mihai, mi-a placut faza cu "da-le in **** mea ca daca mere la drujba, mere si la dacie"(bujiile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Imnul expulzaților din Franța! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Off-Road Toyota land Cruiser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Off-Road Toyota land Cruiser http://www.4tuning.tv/kxXC9HCfRbE/Cel_mai_...t_la_volan.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Mesaj completat care ai catei acasa?! tot asa ii hranesti ? http://www.happyfish.ro/animale/la_masa_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Aveti grija ce cadouri veti face la copii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Un tip intră într-un magazin: AÂş dori Âşi eu niÂşte gulaÂş. Vânzătorul: Sunteți ungur? Ăsta se enervează: ÂŞi dacă ceream Âştrudel mă întrebai dacă sunt neamț, dacă ceream pui seshuan mă întrebai dacă sunt chinez, sau dacă ceream pizza trebuia să fi fost italian?!? - Aaaa, nu. - ÂŞi atunci de ce mă întrebi dacă sunt ungur pentru că am comandat gulaÂş? - Pentru că aici e magazin de electronice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 http://www.trilulilu.ro/ninjaschinja/e7fba42cd55818 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 http://www.trilulilu.ro/ninjaschinja/e7fba42cd55818 NO COMMENT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Hayabusa http://izismile.com/2010/09/21/flying_with...the_planet.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 :)misto rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Stiti cum il cheama pe chitaristul din spatele lui Slash ? Backslash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Ca sa il ajut pe grumpy cu filmuletul, am dat eu reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 BASIC OF ECONOMICS Vezi un tip superb la o petrecere. Te duci la el si ii spui: -"Sunt foarte buna la pat". Asta e MARKETING. Vezi un tip superb la o petrecere. Una din prietenele tale se duce la el si, aratand spre tine, ii spune: -"Este foarte buna la pat". Asta e ADVERTISING. Vezi un tip superb la o petrecere. Te duci la el si ii ceri numarul de telefon. A doua zi il suni si ii spui: -"Sunt foarte buna la pat". Asta e TELEMARKETING. Vezi un tip superb la o petrecere. Te ridici si iti aranjezi rochia. Te indrepti spre el si ii torni o bautura. Spui: -"Imi dai voie?" si te apleci usor sa-i indrepti cravata, lipindu-ti piepul de bratul sau. Apoi il privesti dulce si spui: -"Apropos, sunt foarte buna la pat". Astea sunt PUBLIC RELATIONS. Vezi un tip superb la o petrecere. Se ridica, vine la tine si iti spune: -"Am auzit ca esti foarte buna in pat". Asta e BRAND RECOGNITION. Vezi un tip superb la o petrecere. Il convingi sa mearga acasa cu una dintre cele mai bune prietene ale tale. Asta e SALES REPRESENTATIVE. Tipa nu se descurca singura, si te suna sa mergi si tu la el acasa. Asta este TECHNICAL SUPPORT. Te indrepti spre o petrecere unde stii ca vor fi niste tipi superbi. Totusi, gandul ca in casele pe langa care treci sunt o multime de alti tipi superbi pe care ai vrea sa-i cunosti te innebuneste, asa ca te urci pe cel mai apropiat acoperis si strigi: "Sunt foarte buna la pat". Asta e SPAM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 O curba n'a luat corect..restul e cancan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) 8 motive pentru a ramane in Romania: - Pentru ca aici marinarul a ajuns președinte. Îți dai seama unde poți să ajungi ca pompier sau mecanic auto? - Pentru că doar în România sunt mai multe Jepp-uri decât milionari și mai mulți milionari decât firme; - Pentru că România e singura țară în care numai dacă privești la cei care muncesc, primești un spor de spectator numit „indemnizație de conducere”; - Pentru că doar aici te poți bucura în orice clipă de ospitalitatea proverbială a poporului român. De pildă, în trafic toată lumea vrea să-ți cunoască mama Âşi să-ți iubească copiii, morții Âşi sfinții; - Pentru că în România se iau pauze înainte de a incepe munca; - Pentru că românii sunt foarte atașați de noțiunea de politețe. Atât de atașați, încât, de pildă, le este foarte greu să dea de la ei un simplu „bună ziua”; -Pentru că doar aici parfumul se cumpară dupa nume, nu după miros; -Pentru că atunci cand toate locurile din iad vor fi ocupate, România va deveni destinația de rezervă. Cei care rămân aici vor fi scutiți de cheltuielile de transport. V-am convins? Editat Septembrie 23, 2010 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Intr-o dimineata, Ion isi gaseste cocosul mort in curte. Suparat nevoie mare ca nu mai are cocos sa ii calce gainile si ca acestea nu vor mai face oua, Ion se duce la targ, sa cumpere altul. Ajuns acolo, dupa indelungi cautari, gaseste un animal frumos, aratos, musculos, galagios etc. Ion intreaba: - Cocosul asta. e sanatos? Proprietarul ii raspunde: - Este. - Face mofturi la mancare? - Niciodata. - Si cat costa? - 50 de lei!!! - Vai de mine! Dar ce face de banii astia? - Pai. ce face orice cocos. Cucuriga dimineatza, bate cocosii vecinilor, mananca rasadurile. - Dar, de calcat gainile, le calca? - Calca tot ce prinde. gaini, rate, gaste, curci, catzei, purcei si ce mai ai matale prin curte pe acolo. - Hm, si le calca bine? - ) le calca foarte bine. A doua zi, iese Ion in curte dis-de-dimineata. Si toate animalele mergeau mai cracanate: gaini, rate, gaste, curci, catzei, purcei, oi, vaci, pana si calul zambea mai. altfel Calcase cocosul tot ce prinsese. Cat despre cocos, acesta zacea lat, in mijlocul curtii, cu picioarele in sus, parea mort. Un vultur ii dadea tarcoale in aer. Suparat ca o sa ramana fara minunatie de cocos, Ion da fuga in casa, pune mana pe arma de vanatoare, iese repede afara si ocheste vulturul Cocosul, de jos, ii zice cu un glas scazut. - Usurel. nu-l speria. lasa-l sa se aseze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Danny MacAskill - best mountain bike rider EVER http://mediafetcher.com/article_full.php?id=109443 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate