xt600 Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Apriliaaaaa!!!! Splendid final de cursa!! Oliveira, Binder si Aleix eroii cursei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Superb Știa ca doar pe Maggots e superior dar ca nu poate sa ii tina piept tot turul.A calculat o bine JM pe 6 după ce a ieșit la arat wow. Q pe 8 dar și.a rupt carena cu Marini.Pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Mare pacat pentru cursa lui Bez.. dar s-a lacomit prea tare pe franarea aia, iar presiunea in pneu a facut restul... pacat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 1 oră în urmă, ioio_viola a spus: Ultimul zvon la TNTsport (fostul BT sport) fratii Marq la aceeasi echipa la anul 🫣 Beau pt asta. Sa nu ne entuziasmam aiurea v cursa "mișto" cu ploaia, altfel Peco era departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Acum 4 minute, frigider a spus: Beau pt asta. Sa nu ne entuziasmam aiurea v cursa "mișto" cu ploaia, altfel Peco era departe. Da, nu.l atingeau dar uite ce ranjet satisfacut are cu locul 2 Doamne ce moacă avea tipul din F1 in paddok, ingrozit si surprins rau cand vedea cum se mergea la Moto3, 5-6 motoare in curba in paralel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Primii patru, cu două ture înainte de sfârșit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Din păcate doar condițiile meteo au făcut posibila aceasta "performanță" Păcat ca nu au rămas și Bez & Alex M in cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Cursa perfecta pentru Aleix. Bravo Aprilia. De remarcat si Miguel Oliveira. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Bezzecchi singurul care a abandonat din cauza unei greșeli proprii, neforțate. Și Mir a abandonat dar nu am văzut faza și motivul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Acum 12 minute, PzKpfW a spus: Bezzecchi singurul care a abandonat din cauza unei greșeli proprii, neforțate. Fortate cred eu, a tot franat mult mai tarxiu decat Bag in acel viraj cred ca de 3 ori, tot a incercat, de fiecare data a iesit larg, ultima data nu ia msi mers. In alta ordine dw ideii, toate cele 3 curse au fost senzationale, un week end cum nu am mai vaxut de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 performanta incredibila pt MM - nici o cursa de duminica terminata in sa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 7 minutes ago, Cavaleru said: nici o cursa de duminica terminata in sa... ...din octombrie 2022. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Nu MM era ala care spunea ca atunci cand nu va mai merge la victorie, se va retrage? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 MM a avut ceva incident cu Bastianini Nu ca ar conta la ce performante are. Intradevar dacă nu erau condițiile meteo aprilia nu putea ajunge ducati ul lui Bagnaia.si asa a fost un stretch pt Aleix.Noroc ca a putut sa o facă. Normal ca Bagnaia se bucura pt ca și JM și Bezzechi au dat chix azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Da, MM a intrat iar in roata spate a Bestiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Acum 12 minute, Method a spus: MM a avut ceva incident cu Bastianini Nu ca ar conta la ce performante are. Intradevar dacă nu erau condițiile meteo aprilia nu putea ajunge ducati ul lui Bagnaia.si asa a fost un stretch pt Aleix.Noroc ca a putut sa o facă. Normal ca Bagnaia se bucura pt ca și JM și Bezzechi au dat chix azi. Incident adica a intrat in el sau era cat pe-aci. Si cica se jurase ca merge cruzing. Asta e cruzing la MM, intra in altii doar cat sa cada el, nu si alalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Eu nu am văzut incidentul nu știu.Nush unde l.ai văzut tu.Detectez un iz de hatereala însă.Dar nu pot comenta.Oricum e neinteresant din moment ce se băteau pt locurile coispe. Păcat de Q însă.Iarasi,nu pt ca ar fi vreo miza ci pt ca a facut o cursa frumoasa. Cel mai rău îmi pare însă de JM care a pierdut un eventual podium pe o greșeală de.a lui Binder. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Acum 4 ore, frigider a spus: Sa nu ne entuziasmam aiurea v cursa "mișto" cu ploaia, altfel Peco era departe. Sa stii, ca nici cat pista a fost uscata, Bag nu a avut un ritm de cursa iesit din comun. Nu a avut aerul ca este capabil sa domine sau sa controleze cu autoritate cursa. In conditii ideale, tot Aprilia ar fi avut prima sansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Acum 22 minute, Method a spus: Eu nu am văzut incidentul nu știu.Nush unde l.ai văzut tu.Detectez un iz de hatereala însă.Dar nu pot comenta.Oricum e neinteresant din moment ce se băteau pt locurile coispe. Păcat de Q însă.Iarasi,nu pt ca ar fi vreo miza ci pt ca a facut o cursa frumoasa. Cel mai rău îmi pare însă de JM care a pierdut un eventual podium pe o greșeală de.a lui Binder. Defineste hatereala. Io nu vorbeste romgleza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Nu contează Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 4 hours ago, danypop said: Din păcate doar condițiile meteo au făcut posibila aceasta "performanță" Nu cred. Circuitul mai degrabă. Aprilia a mers bine aici și anul trecut. Dacă era uscat cred că Viñales ar fi fost mai rapid decât Aleix și s-ar fi bătut pentru victorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Acum 2 ore, Speedy.K a spus: . Asta e cruzing la MM, intra in altii doar cat sa cada el, nu si alalalt. Buna asta Puțin dezamăgit de prima sport, oare a venit un om de la Digi acolo? Pot sa jur că avea cadența asemănătoare + când a căzut bez a zis că e de la presiune pneu când celălalt tip de vorbea mai puțin a zis că venea prea repede pe frâne. Când bez fix așa a făcut turul trecut: venea așa tare pe frane încât am zis că se duce pe pwla de atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Incident adica a intrat in el sau era cat pe-aci. Si cica se jurase ca merge cruzing. Asta e cruzing la MM, intra in altii doar cat sa cada el, nu si alalalt. Ai început și tu, mă? Ascultă ce zic părțile implicate și apoi pronunță-te. Cum îți dai seama ce s-a întâmplat dintr-o singură filmare făcută cu camera de bord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat August 6, 2023 Share Postat August 6, 2023 Acum 49 minute, Geologu a spus: Ai început și tu, mă? Ascultă ce zic părțile implicate și apoi pronunță-te. Cum îți dai seama ce s-a întâmplat dintr-o singură filmare făcută cu camera de bord? "Unlucky situation" causes Marc Marquez' Silverstone crash 1 oră în urmă, frigider a spus: ...când a căzut bez a zis că e de la presiune pneu când celălalt tip de vorbea mai puțin a zis că venea prea repede pe frâne. Când bez fix așa a făcut turul trecut: venea așa tare pe frane încât am zis că se duce pe pwla de atunci. Nu cred ca a zis ceva rau - teoria lui Cocu (Cocu era nu?) mi se pare de bun simt - nu cred ca Bezzechi a uitat sa franeze sau a facut un millerism.E dupa cum am zis doar o teorie - doar echipa stie ce s-a intamplat cu adevarat - daca Bezzechi a gresit sau daca presiunea a crescut si,asta impreuna cu guma medie fata aleasa de el l-a facut sa cada.Dar nu mi se pare ca a batut campii - si Pecco a emis aceeiasi teorie despre cazatura lui Bezzechi.Cert e ca acum nu mai pot dribla presiunea minima. A gresit Bezzechi ? in mod clar.Mai ales ca primise un avertisment in tura precedenta cand a iesit putin in exterior. Bezzechi zice ca nu guma e de vina,dar ca a franat la fel ca in celelalte dati insa a blocat roata instant,a dat drumul rapid si a revenit pe frane,insa asta l-a facut sa intre in slipstream'ul lui Bagnaia si salut. Cert e ca Aprilia a devenit (datorita downforce'ului si handlingului superior) top-dog pe curbele de viteza medie si mare.Insa are piloti slabi. Dar tot Ducati mi se pare suprem overall. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 11 ore, Method a spus: Eu nu am văzut incidentul nu știu.Nush unde l.ai văzut tu.Detectez un iz de hatereala însă.Dar nu pot comenta.Oricum e neinteresant din moment ce se băteau pt locurile coispe. Păcat de Q însă.Iarasi,nu pt ca ar fi vreo miza ci pt ca a facut o cursa frumoasa. Cel mai rău îmi pare însă de JM care a pierdut un eventual podium pe o greșeală de.a lui Binder. pe motogp e interviul dupa cursa cu MM si zice ca a mers fara sa forteze iar in virajul respectiv a iesit mai larg in stanga din cauza ploii, problema a fost ca in acelasi viraj si bestia avut un moment si l-a atins usor din spate pe Bestie Plus un incident la start prin care a pierdut eleronul fata de pe stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate