ENEOS Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Ăsta oricum zice mereu că pixelu' albastru e de vină și nu el! mm campeon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 pe facebook, pe TNT sport motogp e un interviu de pe grila cu MM comentatorul ii arunca un compliment frumos legat de constanta si performantele lui in trecu, nu-mi aduc aminte exact cuvintele, iar MM raspunde cinic: I was! nici el nu se mai vede ca fiind cel mai bun de pe grilla si asta insemna ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 6 minute, ENEOS a spus: Ăsta oricum zice mereu că pixelu' albastru e de vină și nu el! mm campeon? Ai văzut interviul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Întrucât motogp îmi cere să actualizez aplicația iar când încerc zice că versiunea mea e mai nouă decât cea pe care încerc s-o instalez mărturisesc cu inima pe că nu. Dar urmăresc competiția dinainte de răsăritul lui mm, deci am vz destule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Atunci abține-te. Poate dai vina pe MM și pentru trânta lui Bez, așa din obișnuință. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 (editat) Nu m-am pronunțat despre incident ci despre declarație! mm și când face un Iannone dă subtil o parte din vină pe popicele întâlnite în calea lui, bila. Editat August 7, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 8 ore, Method a spus: "Unlucky situation" causes Marc Marquez' Silverstone crash Pt cine nu l-a vazut. Repet,nu ca ar fi o mare dezbatere in privinta asta,sa stam sa dezbatem ce s-a intamplat cu MM de pe locul coispe mi se pare plictictiseala maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Dacă regizorul transmisiei nu a catadicsit nici măcar să dea o reluare a căzăturii lui mm e trist tare pt #93. Și unii îl vedeau campeon sezonul ăsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 9 ore, Geologu a spus: Ai început și tu, mă? Ascultă ce zic părțile implicate și apoi pronunță-te. Cum îți dai seama ce s-a întâmplat dintr-o singură filmare făcută cu camera de bord? Ti-am mai explicat ca pe subiectul asta eu recunosc ca doar bag batu' prin gard si tu o iei prea in serios. Tre' sa ne mai radem si noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 21 minute, Cavaleru a spus: comentatorul ii arunca un compliment frumos legat de constanta si performantele lui in trecu, nu-mi aduc aminte exact cuvintele, iar MM raspunde cinic: I was! nici el nu se mai vede ca fiind cel mai bun de pe grilla si asta insemna ceva.. Pai mi se pare logic.Daca nu esti ancorat in realitate e problema,si (cel putin pt 2023),MM nu e deloc nici macar in top 3. La fel si Q. Sau hai sa zic mai politically corect - MM-Honda si Q-Yamaha sunt mult sub Ducati-(....) - orice pilot decent. Asta e situatia. Acum 16 minute, ENEOS a spus: Întrucât motogp îmi cere să actualizez aplicația iar când încerc zice că versiunea mea e mai nouă decât cea pe care încerc s-o instalez mărturisesc cu inima pe că nu. Dar urmăresc competiția dinainte de răsăritul lui mm, deci am vz destule. Asta e ca interviul ala : "spuneti-ne o carte pe care ati citit-o" "nu imi mai aduc aminte,dar am citit multe,multe am citit..." Vezi ca si-au dat un revamp la site cei de la motogp.com.Da si tu un update la browser ca probabil ai vers prea veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 31 minute, Cavaleru a spus: comentatorul ii arunca un compliment frumos legat de constanta si performantele lui in trecu, nu-mi aduc aminte exact cuvintele, iar MM raspunde cinic: I was! Se decongelează @frigider Acum 6 minute, Method a spus: Asta e ca interviul ala : "spuneti-ne o carte pe care ati citit-o" "nu imi mai aduc aminte,dar am citit multe,multe am citit..." Fix așa! Petrică & lupu' varianta #93. Sau Albă ca Zăpada și piticul care s-a spălat pe mâini "recently". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 1 oră în urmă, Geologu a spus: Atunci abține-te. Poate dai vina pe MM și pentru trânta lui Bez, așa din obișnuință. pai e cumva vinovat si de cazatura lui Bez :)))) https://www.crash.net/motogp/news/1032991/1/enea-bastianini-marc-marquez-touched-me-impossible-stop-bike It initially appeared that he was unfortunate at Silverstone to be wiped out of the race bu Bastianini, but now the Italian has offered a different view. “Marc touched me in Turn 11, on entry,” Bastianini said. “On Turn 15, I tried to brake but it was impossible to stop the bike so I went straight on.” Marquez was out of the race immediately, Bastianini tried to continue for a while but also came to a premature end. “After the contact with Marc, something happened on the bike,” he explained. “Also, the tyre was broken. “Probably, because of this I crashed.” normal ca nu a vrut: https://www.crash.net/motogp/news/1033009/1/marc-marquez-crashes-again-insists-i-controlled-myself “Bastianini overtook me, and I said, ‘OK’, because today I didn't want to risk more with the rain. But when we arrived at that turn I saw that it was a bit more wet, and I started to slide a bit. “So I said, ‘OK, I go to the left side, to save the crash or the contact’. But then also on that moment, Bastianini had a small moment and go also to the left, and then I didn't have time to avoid the situation. “I think I had a small contact with him. We crashed, but it was the kind of crash that I don't lose confidence.” totusi aici mie mi se pare ca l-au furat pe BB33 https://www.crash.net/motogp/news/1033001/1/explaining-why-francesco-bagnaia-was-not-out-track-limits-british-motogp MotoGP Stewards confirmed afterwards: “No exceeded track limit - tyres were not touching the green as sensor was not triggered, verified by camera.” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 A fost aceiasi discutie si la "ServusTv". Alex Hofmann a zis ca linia e trasa usor pe langa. Adica daca ai norocel, atingi si nu declanseaza :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: pe motogp e interviul dupa cursa cu MM si zice ca a mers fara sa forteze iar in virajul respectiv a iesit mai larg in stanga din cauza ploii, problema a fost ca in acelasi viraj si bestia avut un moment si l-a atins usor din spate pe Bestie Plus un incident la start prin care a pierdut eleronul fata de pe stanga Nu este cursa in care sa nu fie implicat intr-un incident, indiferent ca este sau nu vina lui. Aceasta este realitatea. Mereu se afla in locul si momentul potrivit. Este si asta o forma de constanta... si daca avem in vedere ca a abandonat in toate cursele de GP, in care a luat startul, de la Valencia 2022, pana in prezent (deci 0 puncte adunate cursa de cursa.. ), putem spune ca este de departe cel mai constant pilot de pe grila, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 51 minute, Gixu. a spus: A fost aceiasi discutie si la "ServusTv". Alex Hofmann a zis ca linia e trasa usor pe langa. Adica daca ai norocel, atingi si nu declanseaza :)) poate fata e in aer - ca e in coborare si spatele e mai gras - deci nu atinge verdele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Pentru cine nu a văzut cursa. A mers foarte bine Bagnaia, chiar dacă nu a câștigat. El și motocicletele Aprilia. Mir a căzut într-adevăr la începutul cursei; doar el și Bezzecchi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Le Mertois Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 2 ore, xt600 a spus: Nu este cursa in care sa nu fie implicat intr-un incident, indiferent ca este sau nu vina lui. Aceasta este realitatea. Mereu se afla in locul si momentul potrivit. Este si asta o forma de constanta... si daca avem in vedere ca a abandonat in toate cursele de GP, in care a luat startul, de la Valencia 2022, pana in prezent (deci 0 puncte adunate cursa de cursa.. ), putem spune ca este de departe cel mai constant pilot de pe grila, nu? De obicei nu sunt de acord cu tine, dar acum ai dreptate 100%... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 6 ore, ENEOS a spus: Se decongelează @frigider lasa-ma ca-s amarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 58 minute, frigider a spus: lasa-ma ca-s amarat. probleme cu putz-ul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 15 minute, apriliacluj a spus: probleme cu putz-ul?? ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 las', ca-ti explic pe alt topic dar esenta e sa nu fii amarat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 20 ore, Method a spus: Cel mai rău îmi pare însă de JM care a pierdut un eventual podium pe o greșeală de.a lui Binder. Nu inteleg unde vroiai sa dispara Binder de pe trasa lui. Trebuia si JM sa lase mai mult spatiu in inghesuiala aia. https://www.instagram.com/reel/CvozfncJScp/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 17 minutes ago, ioio_viola said: Nu inteleg unde vroiai sa dispara Binder de pe trasa lui. Trebuia si JM sa lase mai mult spatiu in inghesuiala aia. Absolut. Tot timpul se întâmpă din-astea la start. Prea multe motociclete, prea puțin loc. Mult mai nasoală mi s-a părut manevra lui Viñales asupra lui Miller - l-a scos efectiv de pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 9 ore, ioio_viola a spus: tyres were not touching the green And thă marmotă was wrapping thă ciocolată în tinfoil! Acum 8 ore, xt600 a spus: Nu este cursa in care sa nu fie implicat intr-un incident, indiferent ca este sau nu vina lui. Aceasta este realitatea. Mereu se afla in locul si momentul potrivit. Este si asta o forma de constanta... si daca avem in vedere ca a abandonat in toate cursele de GP, in care a luat startul, de la Valencia 2022, pana in prezent (deci 0 puncte adunate cursa de cursa.. ), putem spune ca este de departe cel mai constant pilot de pe grila, nu? Ești hater! mm campeon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Acum 46 minute, ENEOS a spus: Ești hater! mm campeon! Clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate