Sari la conținut

18. PT Grand Prix of Thailand

Postări Recomandate

Pt JM e simplu, tre sa stea in cwuru lui Pecco de acum incolo si e campeon, chiar daca Pecco castiga toate cele 4 curse de ramase

Daca nu a ramas corigent la matematica, treaba e simpla, usor de realizat

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 232
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Just now, apriliacluj said:

Pt JM e simplu, tre sa stea in cwuru lui Pecco de acum incolo si e campeon, chiar daca Pecco castiga toate cele 4 curse de acum incolo

Numa sa nu il darame ala de pe trei...

Link spre comentariu

1 oră în urmă, xt600 a spus:

etapa asta a castigat doar trei puncte, la final. Prea putin. 

Exact.

Când am tras linie de fapt nu s-a întâmplat nimic în economia campionatului...dar a mai trecut o etapa și au mai ramas doar 2.

Timpul trece in favoarea lui JM.

1 oră în urmă, apriliacluj a spus:

Pt JM e simplu, tre sa stea in cwuru lui Pecco de acum incolo si e campeon, chiar daca Pecco castiga toate cele 4 curse de ramase

Ușor de zis dar dacă pleacă cu atitudinea asta,pierde.

Chiar era un interviu înainte de cursă cu JM și el a descris foarte bine atitudinea corectă: nu mai încearcă sa castige cu orice preț riscând pe alocuri masiv - dacă sunt circumstanțele favorabile încearcă sa câștige,dacă nu,e bun și 2 și 3.Cum a fost astăzi.

Atitudinea asta îți aduce campionate.Pt ca dacă iei 2 sau 3 în loc de 1,iată nu e o mare diferență în economia campionatului însă dacă te împrăștii și iei un mare zero în timp ce rivalul ia 20 de puncte,deja e ff greu de recuperat punctele pierdute.

Link spre comentariu

Acum 51 minute, Method a spus:

Chiar era un interviu înainte de cursă cu JM și el a descris foarte bine atitudinea corectă: nu mai încearcă sa castige cu orice preț riscând pe alocuri masiv - dacă sunt circumstanțele favorabile încearcă sa câștige,dacă nu,e bun și 2 și 3.Cum a fost astăzi.

Atitudinea asta îți aduce campionate.Pt ca dacă iei 2 sau 3 în loc de 1,iată nu e o mare diferență în economia campionatului însă dacă te împrăștii și iei un mare zero în timp ce rivalul ia 20 de puncte,deja e ff greu de recuperat punctele pierdute.

Daca nu face vreo nefacuta in stilul lui caracteristic, in Valencia ma duc doar pt un selfie cu Bez :D pt ca titlul e ca si castigat.
Trebuie doar sa nu se verse in vreuna din cursele ramase si sa nu termine f mult in spatele lui Pecco. Daca mai castiga si un sprint din cele 2 ramase, treaba e rezolvata, in Valencia poate termina cursa mare relax pe 3-4, chiar daca Pecco o va castiga.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, tourist1 a spus:

Colosal Bagnaia azi.

fara greseala. 

spre deosebire de JM care at cand a cazut MM pierduse si el fata

+ a mai iesit larg de multe ori

miracol ca a terminat pe roti JM

Acum 2 ore, apriliacluj a spus:

Da, totusi mai este si elementul "neprevazut"

stiati ca "neprevazut" are litera M de 2 ori in el?

*cazatura lui mm nu as vedea o neapărat ca pe o greșeală - Peco ii dădea cox și încerca să rămână cu el.

Sa vad ce declara.

Link spre comentariu

pfoai de mine ce spectacol a facut Acosta in batalia cu Miller.

fabulos pustiu! abia astept sa vad cum scoate untu din KTM la anu

Peco a rulat imperial, rece cumpatat fara sa se precipiteze.

MM... dezamagitor 

eu ma mir ca a terminat cursa pe roti JM... a zguduit si batzait motoreta aia in toate directiile.

@frigider ms de linkuri

Editat de Cavaleru
Link spre comentariu

Acum 3 ore, Cavaleru a spus:

pfoai de mine ce spectacol a facut Acosta in batalia cu Miller.

:ok:

...deși la început a cam umplut-o de sânge și părea (din nou) o cursă trecută la pierderi pt el (cam prea multe în ultimul timp),a dres-o frumos până la urmă - un podium e maximul din ce putea obține chiar și fără greșelile de la început azi.

Bun pilot oricum.Mult mai rapid decât orice alt "ktm'ist".Si sa nu uitam ca e rookie totuși.

JM a remarcat cât de rapid a înțeles Pecco ca se poate rula pe vibratoare pt ca acestea sunt uscate și l-a lăudat,a zis ca el a stat 3 tururi în spatele lui Pecco până să realizeze ca acesta începuse sa meargă pe vibratoare și sa iasă și el pe ele.

Da,adevărul ca Pecco e un standard.Noroc-noroc dar vorba aia - norocul e când oportunitatea întâlnește pregătirea.Ce-i al lui e al lui n-am ce zice.

Bă da totuși abia aștept să văd la anul cele 2 mături cum își vor frânge mâinile când îl va buscula Marcel :bounce:

Link spre comentariu

Acum 25 minute, Method a spus:

JM a remarcat cât de rapid a înțeles Pecco ca se poate rula pe vibratoare pt ca acestea sunt uscate și l-a lăudat,a zis ca el a stat 3 tururi în spatele lui Pecco până să realizeze ca acesta începuse sa meargă pe vibratoare și sa iasă și el pe ele.

Da,adevărul ca Pecco e un standard.Noroc-noroc dar vorba aia - norocul e când oportunitatea întâlnește pregătirea.Ce-i al lui e al lui n-am ce zice.

Bă da totuși abia aștept să văd la anul cele 2 mături cum își vor frânge mâinile când îl va buscula Marcel :bounce:

Sa nu uitam cine i-a fost mentor. Chiar daca nu vad in el vreo mare legenda a pilotajului, trebuie sa admit ca este cel mai bun produs al academiei VR46. A invatat multe de la VR si le-a invatat bine. Mai ales pe partea de strategie si gestiune a cursei.  Astazi a oferit o lectie in acest sens.  Este bine ca JM sesizeaza lucrurile astea. 

Ca veni vorba de cele doua, nu mai imi dau seama, care este matura si care ciumafaia. Aia in rosu, care tinea deștele incrucișate, este sor'sa? 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Speedy.K a spus:

Belbody...nimic, nimic?!

:whip:

Ma dau cu moto pe coclauri.. nu am timp de forum.

JM campeon, ce vrei sa comentez?

Cum a căzut MM. A căzut asta e.. 

Am văzut cursa. Ma asteptam pe ud sa fie mai viril dar asta a fost.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, B.B. a spus:

MM a căzut cu stil, nu așa oricum. De obicei ajungea in pietriș, de data asta aventura s-a terminat pe asfalt. Este totuși un progres.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, popicadi a spus:

Imi pare un fel de Zarco. Sper sa ma insel !

cred ca te referi la Acosta. pff baiatul asta e peste 3 zarco. nu-mi aduc aminte sa fii fost Zarco pe podium cu Ktmul..  am verificat acum, in singur lui sezon la KTM si ala doar 13 curse ca a plecat pe usa din dos, a avut cea mai buna clasare un loc 10. din astea 13 curse, 3 nu le-a terminat..

Acosta e de 3 ori mai pilot ca Zarco. dupa cum vezi rookie fiind matura pe jos cu Binder si Miller. 

1 oră în urmă, B.B. a spus:

Ma dau cu moto pe coclauri.. nu am timp de forum.

Am văzut cursa. Ma asteptam pe ud sa fie mai viril dar asta a fost.

nu ti-e frica ca la anul MM o va comite la fel de des?

Link spre comentariu

Acum 31 minute, Cavaleru a spus:

cred ca te referi la Acosta. pff baiatul asta e peste 3 zarco. nu-mi aduc aminte sa fii fost Zarco pe podium cu Ktmul..  am verificat acum, in singur lui sezon la KTM si ala doar 13 curse ca a plecat pe usa din dos, a avut cea mai buna clasare un loc 10. din astea 13 curse, 3 nu le-a terminat..

ce ktm era ala si ce ktm e acum?

uite la zarco ca e de obicei cea mai bine clasata honda (sper sa nu ma-nsel)

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Cavaleru a spus:

Acosta e de 3 ori mai pilot ca Zarco. dupa cum vezi rookie fiind matura pe jos cu Binder si Miller. 

Ma refer la entuziasm. Asa era si Zarco, ziceai clar ca e omul cursei dupa care era pe jos. Mai prindea cate un podium si cam atât. Repet, sper să ma înșel. Are avantajul varstei si al motorului. Vedem la anu..

Editat de popicadi
Link spre comentariu

Acum 9 ore, Cavaleru a spus:

Daca ma gândesc bine nu stiu ce tot vorbești, este a 5-a cazatura parca pt MM in cursa anul asta (cursa sau sprint cumulat). Are mai putine decat Pecco.. si nici Jorge nu e departe.

Marc are 

2 in curse si 3 in sprinturi + engine foc.

Pecco are 7 abandonuri.. 3 in cursa si 4 in sprinturi..

Jorge sta mai bine, 4 abandonuri, 2 curse, 2 sprinturi

Acum 6 ore, ENEOS a spus:

Dacă ar fi scos crashquez vreun rezultat notabil ți-ai fi găsit! 😈

Vezi topicul de la Australian GP ca nu am scris nimic... Si Marcel a câștigat.

Am ajuns la concluzia ca a scrie pe acest forum este o forma de masochism de care vreau sa scap.

Orice as scrie nimic nu e bine, toata lumea contrazice pe toata lumea.. daca glumești esti catalogat nebun. Etc.. ia mai da-l in plm de forum.

Link spre comentariu

Acum 7 ore, popicadi a spus:

Ma refer la entuziasm. Asa era si Zarco, ziceai clar ca e omul cursei dupa care era pe jos. Mai prindea cate un podium si cam atât. Repet, sper să ma înșel. Are avantajul varstei si al motorului. Vedem la anu..

Aici da, e o asemanare.

Link spre comentariu

Frigidere multum3sc frumos pt link.

Frumoasa cursa,acum am urmarito.

Āl mai ,,slab,,psihic este Bagnaia.

Ăl mai prost om de pe planeta, fara gjlhilimele, este Marquez.

Link spre comentariu