sprike Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/accident-grav-pe-transalpina-au-fost-implicate-mai-multe-motociclete-iar-traficul-este-blocat--1776869.html?fbclid=IwY2xjawLp-7lleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBWRnEzZWJYa0NHYnZqa0tiAR5pRbhFib4GvLlo6q0O_zPXVLm26VFFLwlaz_ORqH_4sbEm-XS49fVitROvPQ_aem_ZXv_-qUkWndYpW4I1A4LDg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Duminica trecuta, venind pe Valea Sebesului (spre Transalpina) am ramas neplacut surprins de bizonii pe 2 roti. De doua ori m-am trezit cu asemenea specimene din sens opus facand depasire pe linie continua si in curba fara vizibilitate. Abia am putut sa ma dau pe margine ca sa le fac loc. Sus pe Transalpina, alti meseriasi... Fiind duminica, or fi fost grabiti? In fine... pentru cei doi e prea tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Acum 26 minute, pierrotlefou a spus: Fiind duminica, or fi fost grabiti? Sunt niste prosti increzuti care vor sa-si arata fala - cat de buni si experimentati sunt Merg agresiv se cred piloti, mandria de a povesti dupa tura Cand fortezi limitele rezultate pot fi fatale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Bag seama ca si pe Transfagarsan se mai intampla.... https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/accident-grav-pe-transfagarasan-unde-un-2458897.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Obisnuiti-va. Tot mai multi motociclisti prosti si nepriceputi pe sosele. Si romani si straini. Acum vreo luna pe TF am auzit o discutie ntre doi spanioli pe la 50-55 de ani. Abia isi luasera permisle si o Africana plus un 1250 gs simplecasera prin Europa cand au plecat de langa mine i-am vazut cum mergeau: praf,! Apoi italianul cu ursul, un dobitoc. La cat creier avea ma indoiesc ca era neam cu Rossi la talent. Acum astia. Si nici ai nostri nu-s mai breji: azi pe Cheia un prost a tinut neaparat sa ma salutebintr-o curba de a doua, dar sa imi arata si cum merge el tare ( ma vazuse de departe, peste curba): era sa cada cand a luat mana de pe ghidon. Motociclistii nu mai sunt ce au fost, nici la noi, nici pe afara. O sa tot auzim de d-astea. Si acum tre sa ne pazim si de astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 16 minute, Speedy.K a spus: Motociclistii nu mai sunt ce au fost, nici la noi, nici pe afara. O sa tot auzim de d-astea. Si acum tre sa ne pazim si de astia. Ce au fost motociclistii si nu mai sunt acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Doi morti, un ranit grav... lasand la o parte speculatiile, are cineva idee ce s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Ba cam are dreptate colegu' Speedy, ai batrani, cei care au supravietuit, au invatat deja din greselile lor sau a altora pe cand cei tineri, romani sau straini nu au timp sa invete, ei vor doar sa epateze si sa fie admirati ca au motoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Problema cu cei tineri nu este numai ca nu stiu sa mearga. Mai nasol mi se pare ca a inceput fenomenul asta de vlogger/content creator si sunt tot felul de ciudati care se filmeaza mergand cam repede. Si multi dintre urmaritorii lor viseaza sa isi ia motoreta ca sa se "dea pe curbe" la fel ca idolii lor de pe youtube. Nefiind pasionat de toata "arta" asta de continut digital, nu am urmarit pana anul asta niciun astfel de vlog. Am auzit si eu de la unii mai tineri ca urmaresc astfel de invidizi pe youtube, si acum inteleg cum de apar din ce in ce mai multi si din ce in ce mai slabi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate