sprike Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă (editat) Unde prin Transfăgărășan Tupeu românesc Editat 10 ore în urmă de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă (editat) Ce-i cu tupeul romnesc, ca nu inteleg? Alt prost care a venitla Romanica sa caste gura la ursi avand impresia casunt la zoo... Editat 10 ore în urmă de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Pare că toată coloana staționa, omul nu s-a băgat în seamă cu puiul de urs dar nu s-au putut strecura mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 7 ore în urmă Autor Share Postat 7 ore în urmă (editat) Avea spatiu de manevră Un indolent se utita ca prostul la animal si ursul l-a facut Editat 7 ore în urmă de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 35 minute, sprike a spus: Avea spatiu de manevră Un indolent se utita ca prostul la animal si ursul l-a facut adevarat ! claxona, tura motorul ... ceva sa sperie ursul m am uitat din nou.... avea liber in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Ursul nu e vreun bichon... Avea liber in fata, bagi viteza tati, nu stai pe loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă usor de judecat dupa. omu o fi fost surprins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă prostia proprie l-a surprins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 3 ore, Penetru a spus: Pare că toată coloana staționa, omul nu s-a băgat în seamă cu puiul de urs dar nu s-au putut strecura mai departe. Nu era nicio coloana,pana sa se apropie ursul prostul avea doar o masina in fata si 30 de secunde nu vine nimeni de pe contrasesn. Eclar cas-a oprit la urs. Acum 2 ore, sprike a spus: Avea spatiu de manevră Un indolent se utita ca prostul la animal si ursul l-a facut Bineinteles. Doar ca nu era roman. Acum 49 minute, frigider a spus: usor de judecat dupa. omu o fi fost surprins Era pe loc cand ursul era la 20 m. Ce sa te surprinda. Surprins am fost eu cand, dupa viraj pe dupa stanca, am dat de autorulota de Pl oprita pe sensul meu sa dea de mancare la urs care ocupa, evident, sensul celalalt. Si tot am reusitsa trec fara sa opresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate