Saphira Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Mama lui a fost contactata acum telefonic si a spus ca Mishu intra acum in operatie. Insanatoshire grabnica Mishulica! dezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 O interventie foarte buna Dan , foarte important sa puna cineva ordine in haosul de dupa accident si sa ii ofere sustinere psihica accidentatului. Off topic, nu am putea sa organizam inca o sesiune de training pentru situatii de urgenta (mai putin tehnici medicale si mai mult 'crisis management'), intr-un cadru mai informal, poate o crasma pentru o participare mai mare? Nu ar fi nevoie 'decat' de un check-list tiparit cu ce sa faci/sa nu faci (probabil exista o groaza) si de cativa voluntari pregatiti in domeniu si/sau care au trecut 'live' prin chestia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 ........... bai mishule..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 in clubul nostru (care acum e in aranjare), culmea tot in zona 1 mai, chibrit, o sa avem periodic intalniri cu tema: ce facem in situatii de criza? avem asigurata participarea unor baieti de la urgenta, chiar cei care ne opereaza, ceva oameni care stiu povestilea astea. Tin sa-i multumesc colegei noastre Raluca, care a participat fara sa vrea la toate aceste manevre, fiind primul accident serios pe care l-a vazut. Mi-am dat seama ce importante sunt asemenea cursuri, cand am vazut-o cum actioneaza, si sunt sigur ca acest gen de intalniri si dicutii vor salva intotdeauna vieti omenesti. De asemenea colegului nostru George pentru ajutorul dat la transportul mobrei, si mai ales tuturor mobristilor inimosi din zona care au intervenit cum au putut. Mai dar multi mobristi sunt la firma aia de soft. Am crezut ca acolo e un dealer de mobre, dar nu, ei doar lucreaza acolo. Daca putem ajuta in continuare nu vom ezita: office@mth.ro 0722250092 MTH Tehnosport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) am inteles ca au fost martori la accident care au lasat si ceva nr de tel. Cine le detine sa le posteze aici pentru ale comunica mamei lui Mishu si politistilor care se ocupa de caz. Multumesc! Da ,a fost un nene martor ,a dat o carte de vizita politistului cu vesta reflectorizanta,una politistului mai inalt care a venit la masuratori si una lui Mielu .Cand se intoarce Mielu o sa-i spun sa-ti trimita numarul @Dan Popescu : E si un dealer ,dar vinde ATV-uri Editat Noiembrie 9, 2007 de Gra$$u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Ok, am mai primit si eu inca un numar de tel al unui alt tip cu duba, martor la accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 @fox...prietena lui @GXG a vazut accidentul! vorbeste cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 i-am trimis mesaj. Multumesc! @fox...prietena lui @GXG a vazut accidentul! vorbeste cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 pacat, tare pacat. multa sanatate mishule! si sper sa te revedem cat de curand printre noi, la "birou", la fel de simpatic si haios. @fox...tre sa mergem toti la biserica, ca prea au inceput sa ne dovedeasca conservarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 in clubul nostru (care acum e in aranjare), culmea tot in zona 1 mai, chibrit, o sa avem periodic intalniri cu tema: ce facem in situatii de criza? avem asigurata participarea unor baieti de la urgenta, chiar cei care ne opereaza, ceva oameni care stiu povestilea astea. Tin sa-i multumesc colegei noastre Raluca, care a participat fara sa vrea la toate aceste manevre, fiind primul accident serios pe care l-a vazut. Mi-am dat seama ce importante sunt asemenea cursuri, cand am vazut-o cum actioneaza, si sunt sigur ca acest gen de intalniri si dicutii vor salva intotdeauna vieti omenesti. De asemenea colegului nostru George pentru ajutorul dat la transportul mobrei, si mai ales tuturor mobristilor inimosi din zona care au intervenit cum au putut. Mai dar multi mobristi sunt la firma aia de soft. Am crezut ca acolo e un dealer de mobre, dar nu, ei doar lucreaza acolo. Daca putem ajuta in continuare nu vom ezita: office@mth.ro 0722250092 MTH Tehnosport Excelenta idee, asteptam cu interes anuntul pentru prima intalnire! Raluca e cumva fata care mi-a spus ca a 'venit cu seful ei care e motociclist'? (nu mai tin minte decat ca purta ochelari) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 wtf mi-a zis fratemiu de ceva accident ce a vazut dimineata cand se ducea la servici DAR am crezut ca iar a vazut ceva rutier si n-am bagat de seama, cu baiatul cu SV am vorbit la ARC miercuri si era bucuros ca si-a reparat carena frontala Insanatosire grabnica, daca e nevoie de ceva, i`m in ! LE : acum am vazut poza de la profil, nu e tipul cu care am vb la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 shit, dude.......... baiatu' asta merge bine din cate stiu eu.......am mers cu el....... bem altadata..... sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) Din pacate prietena mea nu a vazut accidentul ci doar moto intrand in intersectie in dreptul refugiului. Era foarte speriata si poate si eu am inteles prost. M-am grabit sa scriu pentru ca stiu cat de importanti sunt martorii intr-un caz de acest gen si ca multi vinovati cand afla ca sunt martori nu mai incearca sa faca manevre (din pacate am avut neplacerea sa fiu martor la un accident soldat cu moartea pietonului). Imi cer scuze daca am incurcat. Sper totusi sa se simta cineva din toti trecatorii care au fost acolo si sa dea o mana de ajutor. Si din nou, cel mai important, sa fie misu bine! Editat Noiembrie 9, 2007 de GXG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Frate, acuma mi-a spus rox despre asta. Sper ca e ok. Adica, daca e in stare sa "Mishu a fost constient to timpul. injura si vrea sa-l faca praf pe cel care l-a lovit.", atunci cred ca e ok. Cand e ziua lui. Ar trebui sa il facem cadou pe sofer . Noi o sa mergem mai pe seara sa impartim fluturasi in intersectia accidentului. Daca sunt doritori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Nu-l cunosc pe om, dar stau prin zona, trec pe-acolo in fiecare zi aproape. Mai si lucrez pe tunari la 5 minute de Floreasca. Insanatosire grabnica, si, daca exista vreun ajutor pe care as putea sa-l dau, o fac cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Misu sa fie bine ca restu va fii sweet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Reverse, daca ai gasit bucati de os pe jos, chiar daca nu stiu cate sanse mai sunt sa fie neinfectat, l-ai luat si tu intr-o punga sa-l duci la spital? Nu ma pricep, dar... Da..le poate folosi ca dovada cand le va povesti nepotilor peripetii ale unui tanar motociclist....in intalnirea cu idotu' saptamanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Da..le poate folosi ca dovada cand le va povesti nepotilor peripetii ale unui tanar motociclist....in intalnirea cu idotu' saptamanii ..unu din ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Nici eu nu-l cunosc, dar ii doresc insanatosire grabnica, diseara voi fi si eu la urgente si daca este nevoie voi dona si eu sange(am grupa O) sau orice altceva ce l-ar putea ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Ok, vesti bune. Mishu a ieshit din operatie, fara complicatii, au comunicat medicii mamei sale. In ceea ce priveste evolutia ulterioara, vom vedea. Din pacate cei care doresc sa-l vada mai au de asteptat, nu sunt permise vizitele, nici macar mamei lui nu i s-a dat voie in acest moment. Acum e la terapie intensiva si se fac unele demersuri ca asistentele medicale sa aiba grija de el peste noapte. Mishule, sper sa fie din alea sexoase cum iti plac tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 .....Si ma intalnisem cu Misu acum o saptamana, culmea - la Spitalul de Urgenta Floreasaca - in fata spitalului unde eu ajunsesem destul de sifonat dintr-un accident moto..... Am aflat abia mai tarziu ce era cu el acolo dar am apucat sa schimb cateva cuvinte cu el... .....Si la o saptamana jumate distanta se inoarce roata asta nenorocita si ma duc la Floreasca din nou dar de data asat sa vad cum se simte Mishu ca pacient........ Offff de ce trebuie sa se intample toate kackaturile astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 In loc sa plangeti si sa va lamentati, lucruri care oricum nu dau bine decat aici, pe forum, mai bine ati merge si voi sa dam fluturasi in Piata Domenii... Nu vreau sa fiu rau cu voi, stiu ca va pare rau, tuturor ne pare rau, dar macar haideti sa facem ceva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Cum e cu piciorul, se reface bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 In loc sa plangeti si sa va lamentati, lucruri care oricum nu dau bine decat aici, pe forum, mai bine ati merge si voi sa dam fluturasi in Piata Domenii... Nu vreau sa fiu rau cu voi, stiu ca va pare rau, tuturor ne pare rau, dar macar haideti sa facem ceva!!! Incepi sa ma calci pe nervi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 :| M-ai lasat paf. Imi cer umile scuze in fata ta domnule Stephon ca te calc pe nervi. Voi incerca sa nu ies din tiparul forumistului. Deci: "Mishule, sper sa te faci bine! Insanatosire grabnica! Am vorbit acum cu Marius si mi-a spus ca mama ta i-a comunicat ca nu te putem vizita. Chiar imi pare rau pt ce ti s-a intamplat. Sper ca aceste cuvinte sa dea bine in fata celorlalti si, dupa ce iesi, sa vezi cati te-au sustinut." PFFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate