petre81. Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Sclavete, fa cursul de mers pe jos, perfecționeaza te și da i bice! Eu nu discut cu scurși de genul tău! Pa, păduche! Asta esti: https://www.youtube.com/watch?v=4Dtu-i8BfFA&index=5&list=RDVqprMzZXTf4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Nu-mi ajung smsurile cu tot felul de oferte, de la garaje in Bv la epilare, mai tre' sa primesc si de la rar... Nu mai gasesc alt mod de a sifona bani si cumpara aplicatie de sms? Da' si mie numaru' aluia de vrea sa te epileze, te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Doar nu-ti inchipui ca l-am salvat?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Salutări. Știe cineva daca exista in București ITP unde nu îți verifica toba? Am un Arrow pe a mea omologat, nu face mare gălăgie dar sunt reticient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Incearca la Concept Car Service: https://www.google.ro/maps/place/Concept+Car+Service+Vest/@44.424389,26.0018852,16.5z/data=!4m13!1m7!3m6!1s0x40b20051c884faf3:0x497a63df69c1326b!2sBulevardul+Timi%C8%99oara+92,+Bucure%C8%99ti,+Rom%C3%A2nia!3b1!8m2!3d44.4260217!4d25.9910106!3m4!1s0x0:0x9485ee8c66573a1f!8m2!3d44.4255484!4d26.006535 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 25, 2018 Share Postat Septembrie 25, 2018 Unde fac un ITP fara sa am asigurarea gata? Intra in vigoare de maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 25, 2018 Share Postat Septembrie 25, 2018 Oltene, n are treaba una cu alta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 unde vrei tu ...dar pe barba ta duci mobra pana la statia ITP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Am dus-o , nici nu m-au intrebat de asigurare. it's ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 (editat) ...in mod normal ei doar noteaza in fisa aia de inspectie seria RCAului, nu prea ii intereseaza de cand incepe valabilitatea.... Editat Septembrie 26, 2018 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Am făcut itp ul in Aprilie fără RCA valabil. Adică expirat in 2017. Nu m a întrebat nimeni nimic. De acolo am oprit la o tanti și am făcut și RCA ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Da ma , nu te intreaba toti..dar pe actele necesare e trecut si RCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigBigger Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Va salut, Detin un scuter inmatriculat pe numele meu cu care momentan nu circul, are ITP-ul expirat de vreo 2 luni. Am auzit niste zvonuri si din pacate nu am putut nici sa confirm nici sa infirm informatia pe net deoarece am gasit foarte multe articole de presa pe langa subiect, nicidecum articolul din lege. Cica daca ai ITP expirat de mai mult de 3 luni se scoate din evidenta automat si fara notificare si cand vrei sa-i faci din nou ITP-ul va trebui sa o reiei in evidenta si sa platesti o amenda. Asa e? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Asa e cand n ai bani nici de itp, dar ai gura mare pe forum si trancani in stanga si in dreapta, clona ce esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Tu vrei sa vinzi arai-ul sa ai bani de itp hotule Asa e cand n ai bani nici de itp, dar ai gura mare pe forum si trancani in stanga si in dreapta, clona ce esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 In sfarsit un oltean la care i merge mintea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 @BigBigger: Eu stiu ca nu e nici o problema atata timp cat nu e talonul saltat de militieni. Da un mail/telefon la un service ce face ITP, ei iti vor spune exact daca sunt probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Va salut, Detin un scuter inmatriculat pe numele meu cu care momentan nu circul, are ITP-ul expirat de vreo 2 luni. Am auzit niste zvonuri si din pacate nu am putut nici sa confirm nici sa infirm informatia pe net deoarece am gasit foarte multe articole de presa pe langa subiect, nicidecum articolul din lege. Cica daca ai ITP expirat de mai mult de 3 luni se scoate din evidenta automat si fara notificare si cand vrei sa-i faci din nou ITP-ul va trebui sa o reiei in evidenta si sa platesti o amenda. Asa e? Mersi! S-a mai discutat pe un topic, nu exista nicio prevedere de genul. Atata timp cat nu circuli cu ea (mai precis, daca nu esti prins circuland), nu se intampla nimic. Daca esti prins, e mai naspa amenda decat pana acum, pentru ca e posibil sa se considere, conform unei legi mai noi, ca ITP expirat = inmatriculare suspendata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigBigger Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Salut, in acest topic nu am gasit discutie pe subiectul asta. Mersi Xael si Husky! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidos Postat Decembrie 23, 2018 Share Postat Decembrie 23, 2018 salutare! am o nelamurire.. ITP-ul la motociclete a ramasa tot pe doi ani sau in functie de vechime se face pe un an?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Decembrie 23, 2018 Share Postat Decembrie 23, 2018 Acum 8 minute, leonidos a spus: salutare! am o nelamurire.. ITP-ul la motociclete a ramasa tot pe doi ani sau in functie de vechime se face pe un an?? A rămas tot la doi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidos Postat Decembrie 23, 2018 Share Postat Decembrie 23, 2018 Acum 42 minute, oldgeorge59 a spus: A rămas tot la doi ani. multumesc mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Ianuarie 4, 2019 Share Postat Ianuarie 4, 2019 Am facut si eu ITP-ul la Burgman, la un an dupa ce expirase (din motive de neumblat cu scuterica). Am comis ilegalitatea si m-am dus cu el pe roti ... si fara RCA .... sunt un infractor nenorocit, stiu A trecut ITP-ul fluierand ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 6, 2019 Share Postat Ianuarie 6, 2019 Am itp ul expirat, deci va trebui sa merg la RAR. Sint sanse de respingere daca am pe roata spate anvelopa de 190/55 in loc de 190/50? A fost cineva in situatia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Ianuarie 6, 2019 Share Postat Ianuarie 6, 2019 Nu trebuie sa mergi la RAR, poți merge la orice statie ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate