Trandafir Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 exista parbriz f bun si pentru modelul 2004+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 desi a mea e 2001, nu are abs, si nu era chiar in toate mintile, (se stiu problemele de mai sus; simple de altfel, sau rezolvarea lor a fost cat se poate de simpla); eu sunt foarte multumit de ea; la 1900 e, gumele ma tin sezonul asta si inca unul fara probleme, kit-ul de lant a fost schimbat inainte, am plaja mare sa-l pot intinde, pinioanele arata foarte bine deci e ok; pe fata placutele schimbate, pe spate urmeaza la sf sezonului, e cu o singura bujie; si merge de nu se poate! Pana acum am peste 2300 de km cu ea, si merge foarte bine, cutia schimba exceptional! Sper sa nu o laud prea mult, dar se pot lua motociclete pana in 2004 foarte bune! Multa bafta in ceea ce cauti, si sa ne vedem pe drumuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 exista parbriz f bun si pentru modelul 2004+ Link pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 http://www.wunderlich.de/shop/wunderlich-ergo-scheibe-4075.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Daca gasesc ceva in zona Bucuresti ar fi cineva dispus sa ma insoteasca la o vizionare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 http://www.wunderlich.de/shop/wunderlich-ergo-scheibe-4075.html E mai misto ăla de Dakar. Daca gasesc ceva in zona Bucuresti ar fi cineva dispus sa ma insoteasca la o vizionare? Daca gasesc ceva in zona Bucuresti ar fi cineva dispus sa ma insoteasca la o vizionare? Sigur gasesti ceva in București si cred ca gasesti si pe cineva sa meargă cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Deci care vinde motor complet? PM, mail, whatevs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Nu ai gasit nimic afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Ba da, de la 300 la 500 in stari acceptabile. Ma gandeam totusi ca iau ceva mai aproape si mai salvez un ban pe transport (nu c-ar fi extrem dar.. economie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atomykatt Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 (editat) a mai patit careva ca dupa 140 km/h sa-i joace ghidonul? pana acum 1000 km nu aveam probleme, acum se simte destul de tare. nu am schimbat anvelopa.pareri?? Da, eu... incepea de la 140 si se agrava cu cat crestea viteza, iar daca mergeam putin serpuit nu se simtea. S-a potolit in timp. Nu am nici o explicatie logica. Acum nu mai face nici la peste 160 Roata fata avea cauciuc nou (acelasi ca si acum) si fusese centrata dinamic... Editat Mai 28, 2013 de Atomykatt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Am montat de curand placute de frana Brembo(rosii) luate de la useruk kex de pe forum si cand pun frana scartaie ca dracu. I s-a mai intamplat cuiva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 pai era o intreaga teorie cu placutele organice/sinterizate pe fata/spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atomykatt Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Am montat de curand placute de frana Brembo(rosii) luate de la useruk kex de pe forum si cand pun frana scartaie ca dracu. I s-a mai intamplat cuiva ? Cu lichid de curatare ai incercat sa dai? Mai scartaie daca scapi ulei/wd-40 pe discuri. Dupa ce se arde si scoti morcovu' evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Stiu teoria.Din cate imi aduc aminte am luat sinterizate pe fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Merci de raspuns vroiam sa evit situatia "surubul si milionul"... Au si pe Louis de CS si ST cu maxim M18 pt.cine mai e interesat http://www.louis.de/_30783b729879a091d8f12b6417b0dbf585/index.php?topic=search&searchterm=10002917&cmd.x=0&cmd.y=0 o fi adevarat ? numai 8 euro? http://www.wunderlich.de/shop/magnet-olablassschraube-3435.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Stie cineva cat costa kitul de reparatie pentru frana spate? La una din motociclete se inmoaie pedala dupa ce o tin apasata. Dupa cate stiu cam trebuie sa schimb ceva garnituri pe la pompa. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 (editat) Stie cineva cat costa kitul de reparatie pentru frana spate? La una din motociclete se inmoaie pedala dupa ce o tin apasata. Dupa cate stiu cam trebuie sa schimb ceva garnituri pe la pompa. Multumesc. depinde: pt pistonul de linga pedala vreo 8 lire http://motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=5&NU=15&M=65&Ct=HA&SbCt=BA_15_65_HA_50&spPage=1 si pentru etrier vreo 18 lire http://motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=5&NU=15&M=65&Ct=HA&SbCt=BA_15_65_HA_40 dar esti sigur ca are scapari? eu am avut la fel si de fapt avea aer ramas in ABS corectie: 16 lire, nu 18 Editat Mai 30, 2013 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 am un electroventilator in plus, in stare buna, bani putin . detalii pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Caut sa cumpar piesa 6 - Daca are cineva de vanzare, va rog PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 (editat) Mi-a plesnit si mie furtunasul respectiv acum vreun an, l-am inlocuit cu unul HEL (rosu translucid ), pe care am dat vreo 100-150 de lei cu tot cu transport prin curier de la Timisoara. Furtunasul after-market e cu plasa metalica pe interior si pare ca n-are moarte... oricum, daca-mi aduc bine aminte, vanzatorul/producatorul acorda garantie lifetime pe el. http://www.thunderbikes.ro/Tuning-motociclete-Motociclete-de-vanzare-Service-motociclete-Piese-de-schimb-lubrifianti-pagina_Prezentare-HEL-Performance_14.html Editat Iunie 3, 2013 de smar2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Mie mi-a schimbat un mecanic din drumul taberei Florin [se numeste si are topic la mentenanta] un furtun din asta de frana atunci cand am montat inaltatoarele de ghidon, dar nu stiu daca poate sa faca si indoirea aia la 90 de grade ; capatul dinspre etrier. Daca te intereseaza da-mi pm si-ti dau nr de tel al omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Caut sa cumpar piesa 6 - MicroImage.aspx.gif Daca are cineva de vanzare, va rog PM. Multumesc. Salut. La Cluj e un baiat care dezmembreaza o motocicleta BMW F650 GS din 2004. Poti sa vorbesti cu el. Am luat si eu ceva piese de la el. Uite aici anuntul: http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-bmw-bmw%20f%20650%20gs-din-2004-518330.html Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 nu-ti recomand sa iei furtunasul respectiv de la dezmembrari... are o calitate proasta spre infecta daca e cel original BMW, si intr-un an doi sigur plesneste si ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate