Lucian_M Postat Februarie 12, 2020 Share Postat Februarie 12, 2020 Fără dovezi nu te credem. Era în stoc? Că astea cu B se aduc în cca 7 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlynG Postat Februarie 12, 2020 Share Postat Februarie 12, 2020 salutare , caut sa cumpar si eu un continental tkc80 de spate 140/150 pe 17 , pentru un strom , am fata si caut perechea ... de negasit , ceva sugestii ? nou ? costa 630lei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 12, 2020 Share Postat Februarie 12, 2020 Acum 3 ore, Lucian_M a spus: Fără dovezi nu te credem. Era în stoc? Că astea cu B se aduc în cca 7 zile. Era in stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 14, 2020 Share Postat Februarie 14, 2020 La 21.11.2019 la 6:12, Patrick_M a spus: Proiectul de iarna va fi la mine sa trec spatele pe tubless. Il sigilez cu ceva banda, valva si pus inapoi E09 Dakar. Nu prea ma vad facand manopera de pana in padure. Am in trusa un Slime si probabil o sa pun si un snur de pana. E09 e cel mai bun pentru stilul meu de actiune cu animalul,chiar daca il schimb la 1 sezon, aprox. Ai rezolvat-o ? Eu îmi făcusem spatele tubeless în 2012, am pus un pic de vaselină pe fiecare niplu că să le pot ajusta după ce termin "conversia" , după care am folosit un silicon la tub, ceva de calitate. Nu-mi aduc aminte exact ce, dar a fost ~30 lei tubul, nu din cele la 10 lei. După vreo 3 zile cât am lăsat siliconul să se usuce, am pus powertape peste silicon, montat anvelopa (TKC80) si nu am avut probleme până nu am îndoit buza jantei. După aceea, câteodată în derapaje pe acceleraţie se mişca anvelopa suficient încât pierdea toată presiunea. Asta s-a întâmplat la a doua anvelopă totuşi, am mers mult cu presiune de 0.6bar pe spate până să îndoi janta. O presiune atât de scăzută se poate menţine şi cu E09 Dakar, dar dacă te dai mult prin pietre, nu recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Februarie 14, 2020 Share Postat Februarie 14, 2020 13 minutes ago, Andry said: Ai rezolvat-o ? Eu îmi făcusem spatele tubeless în 2012, am pus un pic de vaselină pe fiecare niplu că să le pot ajusta după ce termin "conversia" , după care am folosit un silicon la tub, ceva de calitate. Nu-mi aduc aminte exact ce, dar a fost ~30 lei tubul, nu din cele la 10 lei. După vreo 3 zile cât am lăsat siliconul să se usuce, am pus powertape peste silicon, montat anvelopa (TKC80) si nu am avut probleme până nu am îndoit buza jantei. După aceea, câteodată în derapaje pe acceleraţie se mişca anvelopa suficient încât pierdea toată presiunea. Asta s-a întâmplat la a doua anvelopă totuşi, am mers mult cu presiune de 0.6bar pe spate până să îndoi janta. O presiune atât de scăzută se poate menţine şi cu E09 Dakar, dar dacă te dai mult prin pietre, nu recomand. Inca nu am inceput. Deocamdata sunt la capitolul suspensii, dar urmeaza sa incerc. Din ce am citit, la KTM, janta e ok pt TL, iar E09 se vinde doar TL pentru 150. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 La 03.02.2020 la 18:08, ilie.ardeias a spus: Am hotarat sa trec pe Mitas e09 pentru spate..in schimb tot citesc ca pentru fata nu este cea mai stralucita alegere. Pot cere o parere pentru o varianta mai buna pentru anvelopa fata, in combinatie cu e09 spate? Mobra relativ usoara, klr 650cc. uita te si la bridgestone 301 (sau 302 nu mai stiu care e pe fata). Am avut pe față, se compota impecabil. La fel si t63. La e09 am observat ca atunci cand este uzat, pe franare la viteza mica inante de oprire vobleaza mobra din toate incheieturile. La viteze mari, nu! , al naibii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 19 hours ago, yuk said: uita te si la bridgestone 301 (sau 302 nu mai stiu care e pe fata). Am avut pe față, se compota impecabil. La fel si t63. La e09 am observat ca atunci cand este uzat, pe franare la viteza mica inante de oprire vobleaza mobra din toate incheieturile. La viteze mari, nu! , al naibii Auzisem de bine de Bridgestone 301 fata si 302 spate..dar nu am gasit pe stoc pe nicaieri nici bridgestone si nici mc23. In schimb, mi s-a oferit la un pret foarte bun Mitas e07+ si am acceptat, asa ca anul asta o sa folosesc e07. Merci frumos de sfaturi! Vedem la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 La 28.02.2020 la 10:43, ilie.ardeias a spus: mi s-a oferit la un pret foarte bun Mitas e07+ Și anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 Și anume? 559 ron 90/90R21 + 130/80R17 10% mai jos decat la anvelopemoto.eu Ultima anvelopa fata pe stoc, DOT 2019. Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Asta e pretul normal la Chemtraders, importator Mitas: Fata: https://anvelope-motociclete.ro/produs/anvelopa-90-90-21-54t-e-07-tl-mitas/ Spatele: https://anvelope-motociclete.ro/produs/anvelopa-130-80b17-65t-e-07-tl-mitas/ Eu cumpar de la ei din 2013, ce nu au pe stoc aduc in maxim 1 luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Anu' trecut prin primavara am tot tinut legatura cu ei vreo luna jumate pentru un set de Mitas uri si nu au mai adus pe stoc. De asta acum, cum am gasit pe stoc, am luat fara sa mai stau pe ganduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Ok, am inteles! Eu am comandat la ei in 11 Feb - 3 cauciucuri din care doar unul era pe stoc si azi m-au sunat ca le-au pus la curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Fain, bine de stiut.Asta dupa cateva tentative esuate de a le cumpara din UK unde aceeasi surpriza..stocul nu era actualizat online.Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 5, 2020 Share Postat Martie 5, 2020 daca nu ai 140/80-18 nici un model, esti doar un băiețel in spatele monitorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlynG Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 (editat) salutare ceva pareri despre noul dunlop 50/50 ? acum vorbesc cu cei de afara , poate a incercat cineva si poa' sa dea un review romanesc , calitate/pret/viata , in alta ordine de idei , am dat un mail scurt celor de la anvelopemoto.eu si mi au comunicat ca vor intra in posesia gumelor spre finele lui mai , eu sincer din toate testele vazute prin state si nu numai , pare de departe cam cea mai bune alegere cand vorbim de o guma 50/50 , acum vom vedea pretul propus pentru un set si viata lor in cotitian asta pentru cine vrea sa afle despre el cate ceva https://www.revzilla.com/motorcycle/dunlop-trailmax-mission-tires Editat Martie 19, 2020 de AlynG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 (editat) Imi dau cu parerea despre ele doar din ce vad in poze - profilul asta e mai apropiat de un 75% strada. Pare mai spre tourance Next aprox. Nu sunt uau, dar cred ca mai 50/50 sunt Metzler Sahara decat astea, dpdv profil. Just my 2c In alta ordine de idei, de anul trecut aveti idee daca a mai aparut vreun concurent pt E07 pt spate ? Editat Mai 27, 2020 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 Acum 4 minute, Cap0ne a spus: In alta ordine de idei, de anul trecut aveti idee daca a mai aparut vreun concurent pt E07 pt spate ? Dunlop TrailMax Mission e cam cel mai laudat in US la momentul respectiv. Nu stiu daca a ajuns si la noi (desi m-as astepta, ca e lansat de anul trecut). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 Dunlop sunt cauciucuri foarte bune;dar profilul asta sa il pui la 50:50 ...poate un macadam sau iarba pe timp uscat da,insa orice Mitas E07 (cotat tot 50:50) uzat maxim e mai bun decit asta Iar lauda inseamna doar investitie in marcheting si promovare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 reteta ideala pt gumele astea e cat aer au in ele :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kobra Postat Mai 23, 2021 Share Postat Mai 23, 2021 A folosit cineva Michelin Anakee Adventure sau Pirelli rally STR? A venit vremea sa renunț la Anakee 3 si as trece la ceva putin mai potent pe off fara sa pierd din capacitățile de pe asfalt. 80% din timp merg pe asfalt, dar in 20% cand ajung pe off as vrea sa nu mai am emoții prea mari (vorbesc aici de un soft enduro: un forestier, o baltă sau ceva iarba uda). Din ce vad pe net, astea 2 ar fi cele mai laudate la capitolul 80-20. Eventual daca aveti si alte recomandari din aceeasi categorie 80-20 care ar fi peste astea 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 Daca tot e atat de popular topicul asta, aveti ceva experiente cu E-07 spate si TKC 80 fata pe mobre de gabarit mediu/mare (KTM 890 Adv R)? Hai sa zicem ca planuiesc un 50/50, nimic prea agresiv (gen un Iezer, o Tabla Butii, d-astea lejere). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 La 23.05.2021 la 21:42, kobra a spus: A folosit cineva Michelin Anakee Adventure sau Pirelli rally STR? A venit vremea sa renunț la Anakee 3 si as trece la ceva putin mai potent pe off fara sa pierd din capacitățile de pe asfalt. 80% din timp merg pe asfalt, dar in 20% cand ajung pe off as vrea sa nu mai am emoții prea mari (vorbesc aici de un soft enduro: un forestier, o baltă sau ceva iarba uda). Din ce vad pe net, astea 2 ar fi cele mai laudate la capitolul 80-20. Eventual daca aveti si alte recomandari din aceeasi categorie 80-20 care ar fi peste astea 2. Am eu Pirelli pe Tiger. Le-am folosit în condițiile enumerate de tine și n-am avut probleme. Se comportă foarte bine pe asfalt uscat (pe ud n-am avut ocazia să merg) și pe macadam și am dat o tură și pe Cumpăna, pe ceva noroi, nisip și bălți, fără emoții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 20 minute, botezu' a spus: Daca tot e atat de popular topicul asta, ..... da da foarte popular :)) din 2020 mai, pana la postarea ta a mai fost o singura postare....., popular rau de tot, ce sa mai zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 8 minutes ago, apriliacluj said: da da foarte popular :)) din 2020 mai, pana la postarea ta a mai fost o singura postare....., popular rau de tot, ce sa mai zic Am uitat ca pe net trebuie sa desenez sarcasmul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 34 minute, botezu' a spus: Am uitat ca pe net trebuie sa desenez sarcasmul. Nu trebuie. Ai emoticon special: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate