iulia_boris Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Nu stiu cum de l-am ratat.Mi-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Cinderella man (2005) Ba...filmele astea sunt niste filme esentiale de vazut intr-o viata de om. E din 2005, nu stiu cum vii sa spui tu acum de el? Le-am cam vazut pe toate pe care le dai p-aici pentru ca sunt antice, nu crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 (editat) De ce e un film esential de vazut? pentru ca este printre filmele pe care nu trebuie sa le ratezi in viata, asta daca nu te uiti la desene animate sau mai stiu eu ce. Daca e s-o luam pe d-astea sunt miliarde de filme. 1.Ciudad de deus 2.Carandiru 3.American history x 4.Pulp Fiction 5.Fight Club 6.Good Fellas 7.Leon @sonyc imi pare rau daca te-ai simtit ofuscat...am urmarit frecvent acest topic si vad ca dai filme bune dar "trecute" Editat Septembrie 13, 2018 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 The railway man (2013) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 The Angel .Din 2018.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 On body and soul (2017) Un film ce iese din registru. Il recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 Am vazut o ciudatenie, Mandy, cu Nicolas Cage. Nu le-a reusit lor chiar complet ce-au incercat da' na. Bonus pt. opening credits cu King Crimson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 A raisin in the sun (1961) Bai, cat de tare poate sa fie filmul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Sicario 2 - Soldado. Ce mi-ar placea sa fiu Benicio Del Toro sau Josh Brolin si sa zic ok, dati-mi banii, o sa joc in filmul vostru de cacao. Pe 28 o sa apara pe Netflix Hold the Dark, de la regizorul Blue Ruin si Green Room. Poate, poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 (editat) Acum am termimat de cazut Sicario 2. Fain. Cu un pahar de vin a mers perfect Editat Septembrie 26, 2018 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Acceptabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 (editat) Pe 28 o sa apara pe Netflix Hold the Dark, de la regizorul Blue Ruin si Green Room. Poate, poate... L-am vazut eu, cinematografia e ok, povestea e slaba. Editat Septembrie 30, 2018 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Singin in the rain (1952) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 L-am vazut eu, cinematografia e ok, povestea e slaba. Da, l-am vazut. Eu n-am inteles nimic din el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 #me2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Hotel Transylvania 3... slabut. Cat de cat amuzant, dar mai slabut decat primele 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 (editat) Da, l-am vazut. Eu n-am inteles nimic din el. #me2 Erau frati gemeni, iar copilul era din incest. L-au ucis pentru a "supravietui" ( dupa modelul haitei care-si devorau puii). Mai in profunzime nu am inteles. Editat Octombrie 1, 2018 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 (editat) » Post actualizat in 02 Oct 2018 23:18 L-am vazut si eu aseara si dpmdv slab . Muzica buna totusi Pai Sicario 2 e cam ca in realitatea americana - poți sa ai logistica și banii vieții, fiindcă niciuna nu compensează "resursa umana". Ca sa vorbim frumos. Fata de 1, cliseistic și previzibil de îți cade parul din nas. Dar, asa, de un popcorn/vin, mere, nu-i bai. Editat Octombrie 2, 2018 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 3, 2018 Share Postat Octombrie 3, 2018 The Hurricane (1999) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paimei01 Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Niste filme coreene: The Admiral War of the Arrows The Raid The Raid 2 New World Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Niste filme coreene: The Admiral War of the Arrows The Raid The Raid 2 New World Cu mentiunea ca The Raid 1 si 2 sunt indoneziene ,regizate de un galez. New World mi-a placut mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Alias Grace, miniserie tv. Mi-a placut mult atmosfera si felul in care e povestit. 9/10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 14, 2018 Share Postat Octombrie 14, 2018 The girl on the train (2016) Iese din registru, il recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Octombrie 17, 2018 Share Postat Octombrie 17, 2018 Am vazut "A star is born" cu Lady Gaga si Bradley Cooper. https://www.imdb.com/title/tt1517451/ Mi-a placut. Finalul e foarte OK, nu bullshit d-ala de stereotip Hollywood-ian siropos. Si coloana sonora mi-a placut. Copper canta intr-un mare fel pentru un actor si Lady Gaga are un stil complet diferit de p-p-poker face si ce canta ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 17, 2018 Share Postat Octombrie 17, 2018 (editat) The intern . De niro epic. Filmul de seara si raceala. Ex machina. Super tare ideea cu AI Editat Octombrie 17, 2018 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate