StreetPhantom Postat Februarie 20, 2018 Share Postat Februarie 20, 2018 (editat) Multumesc frumos pentru raspuns! O sa ma uit, sa vad ce gasesc . Edit: Am gasit ceva, antigel albastru, este cumva acesta? Editat Februarie 20, 2018 de StreetPhantom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin113 Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Salut! Ce antigel ati recomanda pt o Yamaha xj6 (2011)? In carte scrie doar ''Recommended antifreeze: High-quality ethylene glycol anti- freeze containing corrosion inhibi- tors for aluminum engine'' Va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin113 Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 glacelf supra, renault/dacia type D, Mobil antifreeze extra, cam orice alt antigel cu OAT, Nu ar trebuii un antigel dedicat moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Multumesc frumos pentru raspuns! O sa ma uit, sa vad ce gasesc . Edit: Am gasit ceva, antigel albastru, este cumva acesta? Ala e, daca mai conteaza. » Post actualizat in 03 Apr 2018 18:43 Nu ar trebuii un antigel dedicat moto? Nu, ar trebui unul de avioane. » Post actualizat in 03 Apr 2018 18:44 Salut! Ce antigel ati recomanda pt o Yamaha xj6 (2011)? In carte scrie doar ''Recommended antifreeze: High-quality ethylene glycol anti- freeze containing corrosion inhibi- tors for aluminum engine'' Va multumesc anticipat! G12, desi orice antigel de calitate protejeaza aluminiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Eu pun Total, concentrat, in amestec 50-50 cu apă distilată. Nu a crăpat blocul astă iarnă. Care are bani, să pună Motul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetPhantom Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 Salut! Am reusit pana la urma si l-am luat pe cel recomandat de voi, de la autokarma. Va multumesc frumos pentru ajutor! Totusi am o curiozitate, care este diferenta intre g11 si g12? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexu Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Eu pun Total, concentrat, in amestec 50-50 cu apă distilată. Nu a crăpat blocul astă iarnă. Care are bani, să pună Motul. merge foarte bine ala dacia type D 50-50% cu apa distilata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 (editat) Aha, de aia au explodat ambele motoare, nu? Chiar am crezut că vei scrie ceva cu tenta măcar semi-inteligenta. N-a fost să fie... Dar te iert, pentru că nu știi ce tip de răcire are motorul meu. Editat Aprilie 18, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Nu am probleme cu brandul. Și, la ce răcire am, chiar e ultima mea grijă. A fost schimbat în iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexu Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 sa fii sanatos Lucian_M. Pe vwforum te-a banat definitiv forceturbo si vad ca aicea ti-ai cam luat-o in cap. Mai aveai si cont pe softpedia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Hai marș! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Asta e modelul de cearta între femei, este?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
birau1982 Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Salut! Ce antigel sa folosesc pentru Kawasaki Vulcan S 2017? Acum are culoarea albastra si este cel cu care a venit di fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Pune hepu albastru fără griji, 50%-50%. Asta dacă nu te deranjează prețul mare la motul motocool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
birau1982 Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Acum nivelul este putin sub jumatatea dintre maxim si minim. Motul motocool ce culoare are? Stiu ca nu conteaza culoarea dar nu as amesteca culorile. La cat timp se schimba, 2 ani? Pana la anul sigur nu scade sub minim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 La 2 ani e ok dacă îl schimbi. Nu te uita la niște bănuți, da antigelul vechi afara, c.urata instalația sa fie treaba treabă, pune antigel nou și mergi unde vrei fără griji. Eu nu folosesc motul, dar din ce mi amintesc de la unii amici, nu e albastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
birau1982 Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Tu ce folosesti? Il schimb la anul cand motorul o sa aiba 2 ani. Lichidul de frana, la fel, schimbat la 2 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Da. Și lichidul de frâna tot la 2 ani, dot 4. Eu folosesc hepu albastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nolimi904 Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 (editat) Salut! Vreau sa va relatez o intamplare. Nu stiu daca s-a mai discutat, m-am oprit din citit pe la pagina 17. Dupa ce mi-am achizitionat un SV650 prima generatie, din Italia cred ca provenea, m-am decis sa-i schimb si lichidul de racire. Culoarea lichidului era verde si nu stiu de cat timp era. Am gasit infundat furtunasul ce vine de la vasul de expansiune si merge sub motocicleta. Rolul lui ar fi sa elimine surplusul de lichid. Era infundat cu un fel de pasta verde. Banuiesc ca era antigel in combinatie cu praf si mult stat. Nu sunt adeptul schimbului de antigel sau lichid de frana la timp, dar cand imi iau un utilaj "nou" incerc sa le dau un "refresh". Poate va este de folos informatia. Editat Iunie 29, 2018 de nolimi904 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 (editat) Salut, Ce antigel sa folosesc pentru Honda VFR 800 V-TEC ABS 2006?. Multumesc. Editat Octombrie 15, 2018 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 La 04.06.2018 la 20:04, BMWs1000RR a spus: Pune hepu albastru fără griji, 50%-50%. Asta dacă nu te deranjează prețul mare la motul motocool. Hepu albastru e G11. Vad ca lumea pe aici recomanda G12. Care e spilul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 Hepu G12 este fara silicati , in plus fata de G11 care e fara nitrati , fosfati si amine. In functie de recomandarile producatorului , este posibil sa conteze ( de ex la Honda in manual se specifica fara silicati , care ar dauna pompei de apa). Si bineinteles , G11, G12 sau G12+ , important sa fie prietenos cu aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulcristian Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Buna. Radiatorul de pe gsxr 600 98 merge pe un k4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin113 Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Hepu G12 roz merge la o Yamaha xj6n ? Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enescu Adrian Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 Salut! Am un suzuki rm 125 cm 2t cross si nu stiu ce trebuie sa bag in radiator ,unii spun ca apa altii ca antigel cu apa ,ma puteti ajuta cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate