smok3 Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Multumesc Garcya, i`am dat omului nr. de telefon din semnatura/profilul tau ...acum restul depinde de el, eu ca fost proprietar consider ca mi`am facut datoria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Am zis de obicei ... eu cand lucram in service montam moca suporti de genul asta, chiar daca venea clientul si intreba ca sa cumpere unul tot gratis il primea.Cu service-urile moto prin Ploiesti este mai greu. Ori nu sunt ori nu dau gratis nimic chiar daca fac verificarea de primavara cu scimburile aferente. lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Multumesc Garcya, i`am dat omului nr. de telefon din semnatura/profilul tau ...acum restul depinde de el, eu ca fost proprietar consider ca mi`am facut datoria Multumesc si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costivfr Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Cu service-urile moto prin Ploiesti este mai greu. Ori nu sunt ori nu dau gratis nimic chiar daca fac verificarea de primavara cu scimburile aferente. lol http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/491 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baricza Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 salutare vfr' isti sunt interesat sa achizitionez 2 cuti laterele cu suporti sau genti astept oferte pe pm sau la 0766597260 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 salutare vfr' isti sunt interesat sa achizitionez 2 cuti laterele cu suporti sau genti astept oferte pe pm sau la 0766597260Si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 (editat) Si eu! Nu ar fi mai simplu sa va luati voi cutiile si sa mergeti la cineva sa va faca suportii, vad ca tot cauta lumea asa ceva dar nu vad pe nimeni sa vanda ... Editat Februarie 23, 2014 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Nu ar fi mai simplu sa va luati voi cutiile si sa mergeti la cineva sa va faca suportii, vad ca tot cauta lumea asa ceva dar nu vad pe nimeni sa vanda ...de acceea sunt asa scumpe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 de acceea sunt asa scumpe! De aceea ce ? care aceea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Nu ar fi mai simplu sa va luati voi cutiile si sa mergeti la cineva sa va faca suportii, vad ca tot cauta lumea asa ceva dar nu vad pe nimeni sa vanda ...Cerere mare, oferta mica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 salutare vfr' isti sunt interesat sa achizitionez 2 cuti laterele cu suporti sau genti astept oferte pe pm sau la 0766597260 Suportii de la givi monokey PL166 costa 100-110 euro noi. Cutiile le iei givi monokey. Eu am luat doua cutii givi E21 cu 90 euro amandoua. Sunt mai mici, arata mai bine pe vfr decat unele mari plus ca ma pot strecura prin trafic mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmoro Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) Salutare motoristi. Am posibilitatea de a cumpăra un VFR adus din Italia. Problema este ca îmi lipsesc ceva piese: aripa fata, carene, far si cam atât. Asta la prima impresie... Se găsesc greu piese SH? Sunt scumpe? Intentionez sa-l fac nached de aceea sper sa nu se supere impatimitii. Sunt la al 5-lea motor dar nu prea ma implic in reparatii foarte mult. Va rog sa va dați si voi cu părerea. VFR 750F, 1992. Mulțumesc. Editat Februarie 27, 2014 de mmoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelyan Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Carene cam greu, dar daca vrei sa o dezbraci... Aripa fata si far incearca aici: http://mercador.ro/oferta/vand-piese-honda-vfr-750-f-IDJs0L.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmoro Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Mulțumesc. Acolo am găsit doar carenele mici din spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Da-i inainte, eu tot naked il am facut, doar ca al meu e 94, RC 36II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmoro Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Nu pui niște poze de inspiratie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) Nu pui niște poze de inspiratie? Singurul VFR750 "neicheduit" ca la catre de care am eu cunostinta : Aici este threadul de prezentare a lucrarii : http://www.vfrdiscussion.com/forum/index.php/topic/75243-my-95-vfr-sf-project-the-process/ Succes ! Editat Februarie 27, 2014 de Sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmoro Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Da, m-am speriat. Astea sunt proiecte imense. Motoare adevărate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) Ce am eu a fost caracterizat de altii ca fiind un gunoi ... deci eu unul nu am asa mult cu ce ma lauda, cel putin nu aici, macar cel mai important lucru e acolo si anume faptul ca mie imi place /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=989565 Cel mai greu o sa fie sa maschezi cumva bordul stock (daca ai sa il folosesti) folosind doar un far de naked si un parbriz sau o masca ... Editat Februarie 27, 2014 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmoro Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Am sa pun unul electronic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baricza Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Suportii de la givi monokey PL166 costa 100-110 euro noi. Cutiile le iei givi monokey. Eu am luat doua cutii givi E21 cu 90 euro amandoua. Sunt mai mici, arata mai bine pe vfr decat unele mari plus ca ma pot strecura prin trafic mai usor de unde le-ai cumparat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 de unde le-ai cumparat ? Dupa semnatura lui Garcya sunt sigur ca dupa ebay... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 de unde le-ai cumparat ? Ebay - http://www.ebay.co.uk/itm/360579905374?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Dupa semnatura lui Garcya sunt sigur ca dupa ebay... Corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 http://www.cycleworld.com/2014/02/04/2014-honda-interceptor-vfr800f-first-look-review-photos-specs/?src=related&con=outbrain&obref=obinsite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boicustefan Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 dragi prieteni, cu parere de rau imi iau adio de la RENDA. /index.php?/topic/708901-honda-vfr-750-rc36-92/ daca stiti vreun pasionat de vfr care vrea o bunaciune, sa ii spuneti ca eu ma despart de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate