Piratul Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Azi am fost sa vad un Bandit 650 S din 2005. Motocicleta arata bine iar pretul era ok. Dar spre sfarsitul vizitei, proprietarul ma anunta ca toba sport, top si side case-urile nu sunt incluse in pret, desi in anunt da de inteles ca vin impreuna. Am plecat cam dezamagit, omul era un motociclist de 60 de ani ce parea de incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 "Da de inteles" e echivalent ca asa ai citit tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Cand cineva isi scoate motocicleta de vanzare, se intelege ca tot ce scrie despre ea este inclus in pret. Cand ceva nu este inclus in pret, vanzatorii scriu clar in anunt. Bine ca nu a fost vorba de faruri sau roti Poate ca omul fiind in varsta este mai putin prieten cu internetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 schimbat bujii, alea vechi erau doar putin afumate, putin de tot. demontat carburatoare si curatat. erau destul de curate inauntru. reglajele erau cele originale puse pe marcajul din fabrica. mobra din 04 cu 42k km pe bord. sincronizat carburatoare. se aude la fel.. merge putin de tot mai bine dar tot se aude de parca nu merg toti cilindrii. la ce sa ma mai uit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Sa nu fie o garnitura de evacuare si sa faca unu zgomot pe acolo. Treaba se mentine si la ture medii mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 se mentine si la ture medii, la mari parca e mai greu sa distingi sunetul si paaarca aproape de 9mii imi pare ca trag toti. se aude din motor zgomotul nu de pe la evacuare dar o sa verific si acolo. am teava originala sudata si pusa banda termica pe sectiunea dintre galerii si finala, posibil sa fi adunat ceva apa si rugina in timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 masoara fisele, cu pipe si fara pipe. pe ohmmetru, parca 5 kOhmi fara pipe si pana in 55 kOhmi cu pipe. Daca nu ai manualul, da-mi semn ca il caut si iti dau valorile exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Da' tot n-am aflat daca se schimba sunetul la scoaterea fiselor. Test mai simplu decit asta nu exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 se schimba, si chiar da sa moara pe toti mai putin pe cilindru 3.. acolo pare ca nici nu influenteaza.. asta am facut initial, acum posibil sa fie altfel. ieri am mers ceva mai mult pe centura. cand deschid gazul si urca rapid turele, de pe la 7k imi pare ca suna ca inainte.. sub se simte ca e ceva in neregula. o sa masor si fisele si o sa le mai scot o data pe rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Pai daca doar pe cilindrul 3 nu da nici un semn de schimbare a turatie, si pe celelate da, e clar ca e vb de acel cilindru. Daca ai zis ca te-ai uitat la carburatoare, o sincronizare ai facut? Tind sa cred ca pe bujia din cilindru 3 nu iti ajunge destul curent, sau merge innecat si e prea uda. E totusi interesant faptul ca peste 7k turr nu mai face lafel. Ps:sunt speculatii pur logice, deci e posibil sa spun prostii. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 da, carburatoarele au fost curatate si sincronizate. erau cam curate si reglajul era cel din fabrica. erau suruburile puse pe pozitia marcata cu vopsea.. 42k km pe ceas. sincer dupa sincronizare nu s-a schimbat mare lucru dar dupa ce am mai mers ceva a inceput sa dispara din ce in ce mai des comportamentul. pare sa fie mai mult legat de pozitia acceleratiei. daca plec de la semafor mai turat, cu gazul deschis mai mult pleaca foarte ok dar pe urma in mers cum inchid gazul si il deschid iar cate putin se aude din nou dubios. pana la urma o sa mai tot merg sa vad ce se mai intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nano Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 » Post actualizat in 26 Sep 2015 13:24asta inseamna sa fi " mafiot " ( bandit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valcaneant_adrian Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 (editat) Vand Bandit 1200 S an 1996 culoare verde, stare exceptionala , amortizor spate de gsxr k8 , ivan jet kit in carburatoare plus tuburi emulsoare noi (130 euro) plus garnituri noi in carburator totul pe oem , bujii autolite skimbate, lichide furca , frana , ambreiaj schimbate , toba sport Bos amestec si sincronizare facute , trage cam tare ) pret 1600 e fix.tel 0765270884 vand ca vreau vulcan de 1600 Editat Octombrie 3, 2015 de valcaneant_adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 schimbat bujii, alea vechi erau doar putin afumate, putin de tot. demontat carburatoare si curatat. erau destul de curate inauntru. reglajele erau cele originale puse pe marcajul din fabrica. mobra din 04 cu 42k km pe bord. sincronizat carburatoare. se aude la fel.. merge putin de tot mai bine dar tot se aude de parca nu merg toti cilindrii. la ce sa ma mai uit? Intrebarea este daca nu cumva ai un filtru de aer mai permisiv (d-ala pe care il speli)? Intreb pentru ca si eu patesc aceeasi chestie cu unul dintre cilindri pana in momentul in care incepe sa se incalzeasca, dupa care merge rotund. Mai poti sa scoti mufa de la TPS (de pe carburatoare). Si asta daca e razna poate sa iti faca ceva figuri. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Salut, Are cineva asa ghidon montan pe Bandit ? Se potriveste fara modificari, cum e la drum mai comod mai aiurea. Multumesc anticipat pentru pareri si raspunsuri:) http://motodiscount.ro/GHIDON-ALUMINIU-22MM-LUCAS-TRW-MCL102C-CHROM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Salutari. Poate auziti pe cineva interesat .. /index.php?/topic/732107-suzuki-gsx-1100-f-katana-1988/&do=findComment&comment=4064318 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreibandit Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Michelin pilot road 3 cu aproximativ 22000 km.. Eu zic ca mai merg cativa km, va recomand micheli pr3... Asta asa ca sa mai vorbim cate ceva pe aici. » Post actualizat in 15 Oct 2015 06:34 Ceva de genu asta? Pentru mine este foarte comfortabil Salut, Are cineva asa ghidon montan pe Bandit ? Se potriveste fara modificari, cum e la drum mai comod mai aiurea. Multumesc anticipat pentru pareri si raspunsuri:) http://motodiscount.ro/GHIDON-ALUMINIU-22MM-LUCAS-TRW-MCL102C-CHROM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Michelin PR2 ~8000km, 4ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreibandit Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Aha e bun si asta le-am avut inainte la PR3 am facut ceva km si cu setu ala nu mai stiu exact cat dar am fost foarte multumit si tocmai daia am continuat cu 3 si urmeaza PR4 in primavara sau vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 (editat) Salut, Ce parere aveti de anuntul asta? http://olx.ro/oferta/suzuki-bandit-gsf-600-ID4vL3i.html#4df61cd55b Credeti ca merita banii daca intr-adevar e asa cum scrie in anunt ? Mi se par totusi cam putini kilometri pentru un motor de varsta lui. Editat Octombrie 25, 2015 de Leprechaun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 (editat) Da, km cam putini dar arata f bine (in poze) Discurile par ok, cauciucurile mai duc, lantul mai are de unde sa fie intins... Eu cred ca rezervorul este vopsit - nu cred ca aia e pozitia originala pt scrisul SUZUKI... (uite aici: https://www.google.ro/search?q=suzuki+bandit+2002&espv=2&biw=1360&bih=677&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIsM2zgLzdyAIVw-0UCh3vPANV) Nici codita nu are stikere... Dar asta nu cred ca e o problema (eu spre exemplu am cumparat moto in ianuarie si nu m-am suit pe ea pana cand nu am vopsit-o). Editat Octombrie 25, 2015 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Parbriz transparent pentru Bandit 600 s: /index.php?/topic/732583-parbriz-suzuki-bandit-600-s-si-kawasaki-zx6-2007-2008-zx-10-etc/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Da, km cam putini dar arata f bine (in poze) Discurile par ok, cauciucurile mai duc, lantul mai are de unde sa fie intins... Eu cred ca rezervorul este vopsit - nu cred ca aia e pozitia originala pt scrisul SUZUKI... (uite aici: https://www.google.ro/search?q=suzuki+bandit+2002&espv=2&biw=1360&bih=677&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIsM2zgLzdyAIVw-0UCh3vPANV) Nici codita nu are stikere... Dar asta nu cred ca e o problema (eu spre exemplu am cumparat moto in ianuarie si nu m-am suit pe ea pana cand nu am vopsit-o). Intr-adevar nu e problema vopsirea...Ideea e sa fie in regula actele si sa nu fie probleme la partea mecanica. Ca am patit-o deja o data nu am de gand sa o mai fac si a doua oara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Salut, Ce parere aveti de anuntul asta? http://olx.ro/oferta/suzuki-bandit-gsf-600-ID4vL3i.html#4df61cd55b Credeti ca merita banii daca intr-adevar e asa cum scrie in anunt ? Mi se par totusi cam putini kilometri pentru un motor de varsta lui. Bun pretul si pare ok in poza, daca nu ti-e departe merita aruncat un ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Bun pretul si pare ok in poza, daca nu ti-e departe merita aruncat un ochi Sunt din Iasi si vanzatorul e din Constanta.Si nu raspunde la mesaje sa stiu daca actele sunt ok. M-am mai fript o data si m-am invatat minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate