b374 Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 (editat) Am nevoie de niste accesorii pentru cutiile facute de el, vreau sa le bag intr-o revizie, si trebuie sa inlocuiesc niste coltare de plastic crapate, balamalele... da' ce le-ai facut de s-au degradat asa in sub 2 ani? stiu ca lumea zicea ca-s "miez"... Editat Iulie 24, 2014 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssminkly Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Pai, le-am abuzat ) Cutiile s-au comportat ok. Eu sunt multumit. Am fost in europa in luna de miere, prin romania pe multe drumuri de munte, apuseni.. forestiere... incarcate plin cu cort pus deasupra pe capc. Prima problema am avut-o la o balamale. Sunt niste balamale banale de tabla, de prin magazin gen Hornbach. Si-ai facut putin joc, diindca doar una tine capacul ridicat, si la un momentdat cand cutiile erau goale, cu ajutorul vibratiilor a iesit axul care nu era nituit, si mi-a sarit un capac. L-am recuperat, am pus un cui acolo, nituit bine, merge si acum, dar totusi as vrea sa le schimb, daca gasesc ceva care sa vina pe aceleasi gauri. A doua problema acum 1 luna am atins un mal lateral de pamant cand urcam un forestier, m-a dezechilibrat putin, am crezut ca a fost lut, abia cand am coborat am vazut coltul spart si aluminiul indoit. Era o stanca defapt, dar din cauza plasticului nu s-a auzit corespunzator. Si am mai scapat-o e doua ori pe o parte pe pamant, cutiile erau goale, ocazie cu care una s-a deformat in planul ei rectangular, si un fund s-a bombat de la un bolovan. De asta vreau sa le fac o reconditionare, probabil voi putea sa mai trag de ele, si sa le indrept. Ca noi nu vor mai fi niciodata, dar asta e, amintirile raman. Daca ma intrebati pe mine, nu ma asteptam sa se strambe asa usor, cand te gandesti.. uau.. cutii metalice foarte rezistente, dar pana la urma e logic, e Aluminiu. (Aceleasi scapari pe o parte le-am avut cu cutii laterale de plastic GIVI s-au deformat sub greutate dar si-a revenit perfect cand am ridicat mobra) Deci, iau legatura cu HD? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Caută "konvoi" pe Facebook... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Era parca cineva interesat,cu putin timp in urma, in zona GS1200. Eu, dar am luat deja unele noi. Butucul se poate seta usor pe orice cheie chiar si de cel mai nericeput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Caută "konvoi" pe Facebook... Pentru ? Nu mai activează de aproape doi ani. Dacă sistemul de prindere este cel confecţionat din material plastic ( vezi poze pe siteul HD ) atunci poţi lua de la cei din urmă sistemul de prindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Din cate stiu Konvoi cumpara o mai multe subansamble de la HD printre care si coltarele de plastic. Nu stiu daca cei de la HD mai au coltarele alea intrucat acum au unele noi mult imbunatatite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssminkly Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 multumesc de informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Ce colţare ? Sunt primele colţare pe care le fac HD pentru cutii. Konvoi aveau matriţă de turnat colţare, care matriţă ar fi putut fi achiziţionată de către HD, de aceea s-ar putea ca şi colţarele să se potrivească. Întreabă direct la sursă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 (editat) Ce am mai gasit astazi pe net: Editat Iulie 24, 2014 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Geniala aia cu masina. Nu ai canal auto, ia 2 cutii si gata schimbul de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Geniala aia cu masina. Nu ai canal auto, ia 2 cutii si gata schimbul de ulei. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 In filmuletul de mai sus, masina care urca pe case. Le poti folosi in loc de cric sa intri sub masina. In fine, cutiile imi par foarte tari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Case-ul nu-si face treaba de cric pt ca se turteste. De fonta era mai tare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 De-mi umflu gonflabila inainte sa o scot din cutie (are telecomanda si butelie de CO2) rastorn un Humveeeee, il dau cu puzulica-n sus de-i sta evacuarea la bronzat nu alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Cutii si cutiute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 care aveti nevoie d coltare dati un semn.konvoi face cutii si acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 care aveti nevoie d coltare dati un semn.konvoi face cutii si acum si poate konvoi isi onoreaza comenzile facute mai demult....inca imi esti dator cu 2 suporti pt bidonas si 2 incuietori cu cheie pt un Africa Twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 Cutii si cutiute. cat face o cutie ( topcase ) si daca imi dai si suport de prindere pentru ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 cbrxx da pls pe privat comanda ta sa stim despre ce e vb ms.poate acm altcineva conduce konvoi............ » Post actualizat in 18 Aug 2014 14:40Bulinu pls inca odata mesajul pe prv nush de ce nu vad text doar heroglife.MS » Post actualizat in 24 Aug 2014 10:38rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 Sa mai revigoram topicul cu lucrari recente. Vstrom 650 cu detonate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus73 Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Sa mai revigoram topicul cu lucrari recente. Vstrom 650 cu detonate. Salut Bogdan, ma intereseaza un crashbar pt. Suzuki Freewind din 2001 si suportii pt. bagaje pe spate(laterali).....poti face ....eventual si un pret.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 si eu caut exact ce vrea colegul , exact la fel exact pentru aceasi motocicleta ! daca poti executa pentru acest model si in ce pret ?! Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Si eu vreau un crash ptr Africana mea si am trimis si poza cu modelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addy2all Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Sa mai revigoram topicul cu lucrari recente. Vstrom 650 cu detonate. Salut Bogdan ! Foarte misto accesoriile facute de tine. M-ar intereseaza un scut motor din metal pentru un V-Strom 650 k7. Cam la ce pret iese un astfel de scut ? Astept PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Domnule Bogdan, unde mai vad o cutie de scule pentru mobra mea si la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate