cria_p Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 multumesc, marus, de info. nici prin cap nu-mi trece sa sparg vreun record de viteza... no worries! vreau sa ajung la mare, atat. si NU pe autostrada. imi amintesc de multe gropi si denivelari pe drumul prin Dobrogea sud, de cand am fost ultima data, acum vreo 3 ani, insa nu mai stiam localitatile si daca s-a mai schimbat ceva pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marus Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Oricum privelistea merita si drumul e foarte frumos cu tot cu satele sarace prin care trece. Iar traficul e inca aproape inexistent. Poate e mai bine ca nu se repara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Salutare, Imi poate spune cineva starea urmatoarelor drumuri? In mod deosebit m-ar interesa starea primelor doua trasee. Ma gandesc sa fac in weekend un traseu de genul: Buc - Pitesti - Curtea de Arges - Campulung - Rasnov - (Poiana Brasov) - cu intoarcere pe DN1. 1: DN 73C Curtea de Arges - Musatesti - Berevoiesti - Campulung 2: Campulung - Rucar - Bran - Rasnov 3: Rasnov - Poiana Brasov - Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dupre Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Salutare, Imi poate spune cineva starea urmatoarelor drumuri? In mod deosebit m-ar interesa starea primelor doua trasee. Ma gandesc sa fac in weekend un traseu de genul: Buc - Pitesti - Curtea de Arges - Campulung - Rasnov - (Poiana Brasov) - cu intoarcere pe DN1. 1: DN 73C Curtea de Arges - Musatesti - Berevoiesti - Campulung 2: Campulung - Rucar - Bran - Rasnov 3: Rasnov - Poiana Brasov - Brasov 1. Berevoesti - Campulung - varza, inspre Curtea de Arges nu stiu 2. Campulung - Bran cat de cat ok, Bran - Rasnov varza 3. Perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Subscriu postului de deasupra. Traseul nr. 1 este terminat, portiunea Bran-Rasnov este la fel sub orice critica dar din fericire scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Prost spre execrabil, cu un adventure il faci, cu una de asfalt nu prea.. Salutare, Imi poate spune cineva starea urmatoarelor drumuri? In mod deosebit m-ar interesa starea primelor doua trasee. Ma gandesc sa fac in weekend un traseu de genul: Buc - Pitesti - Curtea de Arges - Campulung - Rasnov - (Poiana Brasov) - cu intoarcere pe DN1. 1: DN 73C Curtea de Arges - Musatesti - Berevoiesti - Campulung 2: Campulung - Rucar - Bran - Rasnov 3: Rasnov - Poiana Brasov - Brasov » Post actualizat in 07 Jun 2018 11:19Pentru cel mai sudic drum se face dreapta de doua ori, la Baneasa si la Sipotele si la fiecare "dreapta" scade calitatea drumului. Multe denivelari si ceva gauri in asfalt, nu e grav dar nici nu poti bate vreun record de viteza. Am fost in mai anul acesta. Si daca facem stanga spre Adamclisi se pastreaza decent drumul ? Intreb ptr ca nu as intra prea mult pe drum denivelat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marus Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Pe la Adamclisi e foarte bun drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Iunie 17, 2018 Share Postat Iunie 17, 2018 'Traiti, Stie cineva care e starea drumului Deva-Oradea? În ce stadiu au ajuns lucrările?sunt gata cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 12, 2018 Share Postat Iulie 12, 2018 Stiti cumva DN1S in ce stare este ? Link AICI. Street View din 2014 il arata rupt tare...unele sectiuni chiar cu pietris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 15, 2018 Share Postat August 15, 2018 (editat) Eu mâine o sa fiu pe la 9 la Petrom de la fantana miorita și o sa merg spre siriu cu întoarcere pe cheia sau invers...La 16 tre sa fiu înapoi deci cam asta e traseul pt mine. EDIT: am gresit topicul Editat August 15, 2018 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 14, 2018 Share Postat Octombrie 14, 2018 Am descoperit astazi serpentinele de la Provita si Costisata. Drumul acoperit de un covor de frunze, padurea ruginie, virajele stranse, sate pitoresti. Se poate parcurge cu orice tip de mobra, dar ideal este un enduro-touring datorita asfaltului denivelat. Merita "deranjul" daca ajungeti prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Salut, Știți careva dacă poți urca cu moto pana la cabana curmatura, în piatra craiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 47 minutes ago, Sinner® said: Salut, Știți careva dacă poți urca cu moto pana la cabana curmatura, în piatra craiului? Nu mai întreba, hai amândoi sâmbătă sa aflăm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Pe unde se urca cu moto/masina la cabana Curmatura? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Nu aveti voie la Curmatura cu mobrele, e in Parcul national Piatra Craiului. Pe jos sau cu bicla se poate intra pe prapastiile Zarnestilor si undeva dupa vreo 3 km prin canion se face un drum in dreapta pe unde urca rangerii cu atv-uri; intratul cu motorizate dupa bariera de la Prapastii se premiaza cu 5000 lei. Se mai poate intra dinspre pestera Dambovicioara / cabana Brusturet / Valea seaca a Pietrelor/ La Table, dar la fel premiu pentru moto in parc national daca treci de bariera de la Brusturet - astea toate sunt trasee ultra faine pentru MTB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 La 03.05.2019 la 12:19, ggobi a spus: Nu aveti voie la Curmatura cu mobrele, e in Parcul national Piatra Craiului. Pe jos sau cu bicla se poate intra pe prapastiile Zarnestilor si undeva dupa vreo 3 km prin canion se face un drum in dreapta pe unde urca rangerii cu atv-uri; intratul cu motorizate dupa bariera de la Prapastii se premiaza cu 5000 lei. Se mai poate intra dinspre pestera Dambovicioara / cabana Brusturet / Valea seaca a Pietrelor/ La Table, dar la fel premiu pentru moto in parc national daca treci de bariera de la Brusturet - astea toate sunt trasee ultra faine pentru MTB. Iar coborârea de la cabană până la fântâna lui Botorog pe cărare e demențială Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 La 03.05.2019 la 12:19, ggobi a spus: Nu aveti voie la Curmatura cu mobrele, e in Parcul national Piatra Craiului. Pe jos sau cu bicla se poate intra pe prapastiile Zarnestilor si undeva dupa vreo 3 km prin canion se face un drum in dreapta pe unde urca rangerii cu atv-uri; intratul cu motorizate dupa bariera de la Prapastii se premiaza cu 5000 lei. Se mai poate intra dinspre pestera Dambovicioara / cabana Brusturet / Valea seaca a Pietrelor/ La Table, dar la fel premiu pentru moto in parc national daca treci de bariera de la Brusturet - astea toate sunt trasee ultra faine pentru MTB. Ceva de genu: https://www.bikemap.net/en/r/4000997/ Sunt foarte multe trasee de MTB prin zona, si marcate chiar. Hai sa incercam sa nu poluam chiar fiecare colt verde. Nu ca nu le polueaza astia cu drujbele dar oricum .. Acum 39 minute, vis-a-vis a spus: Iar coborârea de la cabană până la fântâna lui Botorog pe cărare e demențială True !! Abia astept sa o refac .. pacat ca iti ia 3 ore ca sa cobori 45 minute desi poti sa urci si in 45 minute .. cu bicla electrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 (editat) Acum 6-7 ani și 25 de kile mai puțin, am urcat până la cabana în mai puțin de-o oră, inclusiv rampa aia criminală în șa... Dar n-am reușit sa cobor toată poteca-n șa, m-au trădat SPD-urile Am și "amintiri" de pe forestier... Editat Mai 6, 2019 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 Eh, hai .. eu am fost mereu praf pe urcari dar parca nici sub o ora nu cred ca poti sa faci 9 km cu urcare de 700m .. mai ales prin pietrele alea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 Nu trebuie să conving pe nimeni, eu oricum merg încet pe MTB. Dar din câte îmi amintesc, au fost sub 6 kilometri, cred că de la intrare în prăpăstii. M-am întrecut cu încă un nebun și nu ne-am oprit deloc până sus. A fost și o răzbunare, de vreo 2 ani băgam numai ture grele de 20-30-40 de kilometri prin munți și n-am scăpat de "gașcă" să facem Curmătura în weekendul ala. Practic nici încălzirea nu era în 5 kilometri... Când restul grupului era aici, noi beam bere la cabană (alea două puncte negre din dreapta scării) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 La 02.05.2019 la 17:32, Sinner® a spus: Salut, Știți careva dacă poți urca cu moto pana la cabana curmatura, în piatra craiului? Acum 2 ani si cand am fost noi era asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 Am înțeles ca e interzis și mi-am luat gândul, respect natura. Am făcut traseul prin pădure pe jos de nenumărate ori, niciodată pe drumul lung, credeam ca e ok cu moto. Recomand tuturor bicicliștilor în cazul ăsta, sa se bucure de traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 Salutari, ma intereseaza si pe mine starea actuala a drumului intre: 1. Ramnicu Valcea - Slatina 2. Slatina - Caracal - Bechet sau 3. Slatina - Craiova - Bechet. Daca stie careva, va rog sa-mi spuneti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 10, 2019 Share Postat Iulie 10, 2019 Am fost de curind pe niste drumuri excelente, le recomand cu caldura: - Dej-Caseiu-Tg.Lapus - Cavnic-Ocna Sugatag-Sighetu Marmatiei - Bogdan Voda-Viseu de Jos - Nasaud-Singeorz Bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate