Hornet H Postat Ianuarie 15, 2016 Share Postat Ianuarie 15, 2016 (editat) Salut, Ajutati-ma va rog cu un sfat. Am un CB500 din 94. Sunt incepator si pe langa echipament, ar cam trebui sa imi iau niste anvelope. Cea de pe fata arata foarte bine dar...are DOT: 2009, asa ca ar cam trebui sa o schimb. Spatele e din 2013 si e un Metzler. As vrea sa achizitionez o anvelopa de la Mymoto, moto24 pentru ca sunt din brasov si pot verifica dot-ul.. Moto va fi folosita pentru plimbari scurte, prin oras, in apropierea orasului. Nu voi pune piciorul jos (decat daca pun moto cu totul, ceea ce nu imi prea doresc. » Post actualizat in 08 Jan 2016 21:05 Revin cu cateva info. Se pare ca anvelopa spate nu e din 2013 ci din 2012. Se observa niste crapaturi. Ce spuneti? Trebuie schimbata, asa-i? Am pus 2 poze cu fata si 1 cu spatele.... Ce parere aveti despre anvelopemoto.eu? vad ca au niste preturi interesante.... Anvelopa spate eu as schimba-o ,pare imbatranita.Eu am comandat 1x set Michelin Pilot Road 4 pentru viespe de pe motoemotion.ro, te poti uita si acolo, baietii sunt foarte ok, anvelopele au sosit azi cu DOT 2015. Bafta! Editat Ianuarie 15, 2016 de Hornet H Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Ianuarie 15, 2016 Share Postat Ianuarie 15, 2016 Da, asa voi face... O voi schimba și eu. Cei de la mymoto mi-au recomandat sa mai aștept un pic ptr promotii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Ce parere aveti despre anvelopemoto.eu? vad ca au niste preturi interesante.... cumpara numai ce au pe stoc, vei afla numai prin telefon si le veiavea a 2a zi, altfel te vor aburi cu saptamanile. Ca pret / dot, nu cred ca-i poate bate cineva in Romania. » Post actualizat in 18 Jan 2016 07:54 Daca pentru Motorrad si pentru tine alea-s cauciucuri enduro, n-am cum sa va contrazic. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba05 Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Va salut.Am o intrebare:Pot sa pun un cauciuc mai lat de 190in loc de 180? pe yamaha fz6? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Va salut.Am o intrebare:Pot sa pun un cauciuc mai lat de 190in loc de 180? pe yamaha fz6? Multumesc. Da, dar sincer nu te ajuta la nimic. In plus, daca pui 190/50 si nu 190/55 va fi chiar mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vla Doo Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Salut baieti! o intrebare de incepator.. Vreau sa schimb cauciucurile la batrana mea. A mea are dimensiunea cauciucului de 160/60/17. Daca ii pun 170/60/17 ar fi diferente mari la ciclistica,viteza sau alti factori influentabili? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 A venit si vremea mea sa pun eterna intrebare "ce cauciucuri sa pun?" ) E vorba de vaca mea, Varadero de 1000, 250 kg gabarit... interesul principal e aderenta, inclusiv pe ud, dar parca nici n-as vrea ceva pe care sa le rod in 5000 km. Macar vreo 15.000 km sa duca... Pana acum am o varianta, Michelin Pilot Road 4. Ceva pareri, alte optiuni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 A venit si vremea mea sa pun eterna intrebare "ce cauciucuri sa pun?" ) E vorba de vaca mea, Varadero de 1000, 250 kg gabarit... interesul principal e aderenta, inclusiv pe ud, dar parca nici n-as vrea ceva pe care sa le rod in 5000 km. Macar vreo 15.000 km sa duca... Pana acum am o varianta, Michelin Pilot Road 4. Ceva pareri, alte optiuni? Anakee 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Merci, dar intre cele 2, parca tot pe Road 4 as merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mares Sorin Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 (editat) Buna seara, Ma numesc sorin si e prima oara cand intru pe acest forum, nu prea ma pricep la moto asa ca apelez catre cunoscatori . Anul trecut am achizitionat un Honda Hornet 600 S din 2001. Anul acesta cand va incepe sezonul sunt nevoit sa schimb gumele deoarece cele actuale au atins martorul de uzura. Doream sa achizitionez Pirelli Diablo Srada insa am citit ceva review-uri despre ele si nu sunt incantat. Detin 800 ron pentru gume, merg doar stradal, sunt incepator. Ce gume imi recomandati (as dori ceva ce se descurca sj pe ploaie )? Va rog sa imi explicati si treaba cu DOT . Am tot citit pe aici si am tot vazut acest "DOT" care momentan nu imi spune nimic. Multumesc, Sorin Editat Ianuarie 23, 2016 de Mares Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 24, 2016 Share Postat Ianuarie 24, 2016 DOT se refera la data fabricatiei... 4 cifre, primele 2 sunt saptamana, urmatoarele 2 sunt anul (ex 0116 - saptamana 1, ianuarie, 2016). Cu cat mai noi, cu atat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightsighter Postat Ianuarie 24, 2016 Share Postat Ianuarie 24, 2016 Salutare ! Ce recomandati sa pun pe o honda hornet 2007 ?? voi merge mai mult urban , dar as scoate-o si la niste plimbati mai lungi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 25, 2016 Share Postat Ianuarie 25, 2016 Buna seara, Ma numesc sorin si e prima oara cand intru pe acest forum, nu prea ma pricep la moto asa ca apelez catre cunoscatori . Anul trecut am achizitionat un Honda Hornet 600 S din 2001. Anul acesta cand va incepe sezonul sunt nevoit sa schimb gumele deoarece cele actuale au atins martorul de uzura. Doream sa achizitionez Pirelli Diablo Srada insa am citit ceva review-uri despre ele si nu sunt incantat. Detin 800 ron pentru gume, merg doar stradal, sunt incepator. Ce gume imi recomandati (as dori ceva ce se descurca sj pe ploaie )? Va rog sa imi explicati si treaba cu DOT . Am tot citit pe aici si am tot vazut acest "DOT" care momentan nu imi spune nimic. Multumesc, Sorin La bugetul pe care il ai si pentru ca esti oricum incepator as lua Pilot Power pe fata si Pilot Power 2ct pe spate. Sunt bune si pe ploaie. DOT-ul este saptamana si anul de fabricatie al anvelopei, trebuie sa cauti pe marginea anvelopei un patratel care are inclus in el 4 cifre, de exemplu 4015 inseamna saptamana 40 din anul 2015. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 25, 2016 Share Postat Ianuarie 25, 2016 Va salut.Am o intrebare:Pot sa pun un cauciuc mai lat de 190in loc de 180? pe yamaha fz6? Multumesc. daca crezi ca o sa rezolvi si la ITP cand mergi ..... si la eventuale controale RAR /ISCTR /Control Trafic o gramada de probleme in plus Da, dar sincer nu te ajuta la nimic. In plus, daca pui 190/50 si nu 190/55 va fi chiar mai rau. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat Ianuarie 25, 2016 Share Postat Ianuarie 25, 2016 Salutare, in primavara trebuie sa schimb cauciucurile,eu fiind incepator e primul set pe care il schimb.Ce imi recomandati pentru strada? eu ma gandeam la Michelin Pilot Road 3, insa am vazut ca exista si 4. Care este diferenta intre ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brandam Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Salut.Sunt incepator si nu ma pricep la moto. As vrea sa schim anvelopele si nu stiu ce sa aleg. Este un BMW 650f din 1995,in acest moment este echipat cu Metzeler Tourance. Ce parere aveti despre Pirelli Ssorpion sau Michelin Anakee 3.Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SzilĂ�ÂĄgyi-Benedek DĂ�ÂĄvid Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 Ionut Lucian, PR 4 o sa fie mult mai bun in timp de ploaie, si o sa tina putin mai mult, merita diferenta in bani, dupa mine Brandam, Anakee 3 mai degraba nume are cu Michelin, nu e rea, dar Scorpion Trailul sau Conti TrailAttack 2 e mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 Salut.Sunt incepator si nu ma pricep la moto. As vrea sa schim anvelopele si nu stiu ce sa aleg. Este un BMW 650f din 1995,in acest moment este echipat cu Metzeler Tourance. Ce parere aveti despre Pirelli Ssorpion sau Michelin Anakee 3.Va multumesc. Poți încerca Heidenau, nu greșești! Eu la 650 am pus Pirelli MT60 și au și alea fost faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brandam Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 Multumesc pt.sfat dar Lucian ce inseamna PR 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 (editat) Michelin Pilot Road 4. Bune pentru @ionut lucian si al sau motor Editat Ianuarie 29, 2016 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Daca mi-oi mai cumpara Michelin Guma de iarna Michelin Alpin - explozie si facuta ferfenita pe autostrada in Ungaria la 120 Km/h. Un cadou placut de sarbatori. A... fara vreo legatura ca din anvelopele moto Michelin sar bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Te-a simtit guma ca esti hater Michelin si s-a razbunat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 S-a razbunat al naibii, pe un prieten caruia i-am dat jantele cu anvelope de iarna ca sa isi rezolve o problema urgenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 intrebarea clasica: avea presiunea ok? la temperaturile care au fost a scazut presiunea cu pana la 1 bar in decurs de 1-2 zile (testat). cateva sute de kilometri legati la presiune mica si se poate intampla si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 (editat) Ai senzatia ca sunt incepator si trebuie sa imi spui ca presiunea in roti se verifica/regleaza? Multumesc pentru grija - stiu ca fanilor Michelin le e greu sa creada si cand se dau cu masina peste cap sau intra cu motoretutza in sant Pe scurt, Michelin face anvelope (uneori) periculoase. » Post actualizat in 29 Jan 2016 15:56Te-a simtit guma ca esti hater Michelin si s-a razbunat! Pe C am, culmea, Michelin. Iti dai seama ca la schimbul de roti din primavara le arunc la gunoi. Editat Ianuarie 29, 2016 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate