johnnyk Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Primele anvelope pe f4i de cand e la mune erau diablo rosso sau ceva de genul, dar erau trecute rau de glorie. Adica le.am dus aproape de slick. Mult peste martor (no tengo dinero de altele, mergand pe deeq da.i ba ca merge). Ce pot spune de ele spre sfarsitul vietii este ca au tinut 200+, de patinat pe asfalt ud si/sau rece da, patinau. Pe umezeala pe 27 oct 2015 au fugit urat de tot intr.o curba. Cam 5 cm, dat panica totala. In rest, s au comportat bine. Nu pot da o nota decisiva, neavand anvelopele de noi, dar am amici cu f4i cu diablo rosso puse si unii chiar sustin ca sunt mai bune ca 2ct la mers sportiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 cu PR 3 sau 4 pe cbr f4i, ma pot baga si la viteze de 200+? si viraje mai stranse? Bineinteles. Vai, mama-mama, cum se lipesc. Care e diferenta intre PR4 simple si cele GT? http://moto.michelin.co.uk/tyres/michelin-pilot-road-4-gt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Schimba cauciucul, nu lasa asa pentru ca are dreptate ... Cauciucul nu mai este rotund devine patrat si nu mai sta bine pe viraje. Japonezii nu ie prosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Dap, sustin. Daca japonezii aia idioti l.au facut pe o specificatie...lasa.l pe specificatia sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-Bogdan Vorobchevici Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Metzeler M7 RR daca vrei sa fie polivalente . Am avut, tot pe f4i. Probabil am sa pun si pe Zet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Mai bine faceai un poll ). Acum, la atatea variante, ce alegi? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Motorul avea cand l ati luat 160, dar baiatul a vrut 180 ca e "lat" si da bine la terasa? Apoi se mira de ce motocicleta sta ca o grinda de 6 metri pe sosea. Un cauciuc mai lat decat e cazul pentru acea janta sigur nu va sta mai plat, ci mult mai bombat, dar nici asta nu e bine. Dar si daca e janta de 180, nu stiu mecanic exact, dar sigur afecteaza cumva pozitia in bascula a jantei, pizitia lantului mai labartata...zic si eu :/. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Eu am ales Michelin Pilot Road 4,ma declar mulțumit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocky33 Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Motorul asa era incaltat,nu am schimbat noi cauciucul .Am vazut parerile,am ascultat ce zice si copilul,o sa-i iau ce scrie in carte ,Daca nu o sa simta nici o schimbare,asta e.O seara buna si multumesc tuturor pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 pirelli angel daca vrei si un mers mai sportiv ,pr4 se aude ca ar fi cele mai bune pe ploaie,vezi youtube ca era un tip care facea cateva comparatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 poate avea si probleme (amenda) daca il opreste politia cu un cauciuc mai lat decat are trecut in talon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 poate avea si probleme (amenda) daca il opreste politia cu un cauciuc mai lat decat are trecut in talon Mai nou poate nu stii nu ai trecuta dimensiunea anvelopelor in talon insa daca sunt cuplati cu RAR-ul aia au baza de date. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 poate avea si probleme (amenda) daca il opreste politia cu un cauciuc mai lat decat are trecut in talon Amenda e un lucru.... dar se retine si talonul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Nimeni, nimic de dunlop sportsmart 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 (editat) Metzeler M7RR , am PR4 acum dar pe cbr as merge pe M7RR Editat Iunie 2, 2016 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Metzeler roadtec 01. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Nimeni, nimic de dunlop sportsmart 2? Sunt fenomenale pentru strada. Ofera feedback bun si incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 (editat) Nimeni, nimic de dunlop sportsmart 2? Sunt peste orice guma zice lumea ca e top pe-aici Si pe ploaie, si pe uscat si pe curbe. Indoctrinarea Michelin este cam ca indoctrinarea Motul Aproape nimeni n-o sa recunoasca ca sunt si gume mai bune din moment ce a platit banii pe un set - e o chestiune psihologica. Am mai detaliat cum pacaleste Michelin lumea: carcase inapoiate in timp dpdv tehnologic, PR3 si PR4 e aceeasi anvelopa dar cu decupaj schimbat, zero garantie la defecte de fabricatie. Bonus: "Baietii" cu Michelin merg mai incet decat cei care pun Pirelli sau Dunlop Editat Iunie 3, 2016 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 (editat) Nimeni, nimic de dunlop sportsmart 2? Cauta si cateva pagini mai in spate sa vezi ce am mai spus,dunlop sportsmart 2 este dupa parerea mea peste orice guma din categoria ei ,am avut placerea sa o vad la lucru si pe circuit pe un motor stoc de 1000 ,feedback`ul a fost EXCELENT , pe strada se comporta foarte foarte bine,este in mediul care`i place cel mai mult .Urmareste profilul/forma cauciucului fata si o sa observi ca este aproape identica cu d212 gp pro ,un profil de cauciuc care te va ajuta foarte mult la handling . Incearca sa ai presiunea care trebuie in anvelope! Asculta ce zice Cesar ,zice foarte bine si corect despre ele si despre situatie. Editat Iunie 3, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Cunosc atatia care au cazut cu PR3 si PR4 incat ma pufneste rasul cand vad laudele neconditionate pe care le citesc pe-aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Tocmai din același motiv am insistat și eu cu Sportsmart 2. Am de anul trecut pe naked și mi s-au părut incredibile până acum, motiv pentru care am comandat același set și pe k1200r sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 O alegere excelenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Sunt peste orice guma zice lumea ca e top pe-aici Si pe ploaie, si pe uscat si pe curbe. Cu durabilitatea cum stam? Am inteles, sunt aderente, dar la cate semafoare rezista? Su"Baietii" cu Michelin merg mai incet decat cei care pun Pirelli sau Dunlop Asa este. Cunosc atatia care au cazut cu PR3 si PR4 incat ma pufneste rasul cand vad laudele neconditionate pe care le citesc pe-aici Aha, deci nu e vina lor ca nu stiu sa mearga, e vina cauciucului. Sa puna prenadez pe ele sa se "lipeasca" mai bine pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 si pe mine ma tenteaza un set nou de dunlop sportsmart 2. cam cati km tine un set? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Cu durabilitatea cum stam? Am inteles, sunt aderente, dar la cate semafoare rezista? defineste durabilitate » Post actualizat in 03 Jun 2016 09:24 Am dat foarte des peste motociclistul care cauta guma care "sa il tina"... Ce inseamna insa acest concept? Nu are nici o legatura cu motociclismul. Are legatura cu calicia, mancatul de sub unghie si mai ales cu "mie nu mi se intampla nicioadata (accident)". O anvelopa buna te tine pe roti si se toceste, nu ramane neuzata. Alea sunt ebonite. Sunt periculoase pentru ca induc mental starea de siguranta iluzorie. Domle... nu e tocita. Exact, ebonitele nu se tocesc. Cazi cu anvelope bune - paradoxal, nu? » Post actualizat in 03 Jun 2016 09:25 Aha, deci nu e vina lor ca nu stiu sa mearga, e vina cauciucului. Sa puna prenadez pe ele sa se "lipeasca" mai bine pe asfalt. Pe internet toata lumea se da bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate