Cesar Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 1.13 e un timp bun cu anvelope de strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 multumesc @the mentalist & @cesar pentru detalii. Cumva, asociasem ideea de carcasa rigida la gume moto cu ideea de carcasa rigida gen "run flat" la autovehicule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 mersi pentru timpul acordat ,pilot power-ul o sa il pun sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 mersi pentru timpul acordat ,pilot power-ul o sa il pun sus De curiozitate, ce data de fabricatie este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 E un coleg de forum care a mers sezonul trecut de mai multe ori cu Qualifier 2 la Tg Secuiesc si pe strada, pe un CBR 600RR. Eu l-am sfatuit sa puna o guma mai performanta pt track days, totusi nu a avut probleme cu ele desi eu am fost sceptic daca vb de aceeasi persoana ... toti am vb cu el sa aleaga ceva mai bun si sa mearga incet cat timp e incaltat cu qualifier 2 ,a ascultat,a fost intelept si a mers usor ,stiu ca a cumparat pt inceputul de sezon ceva nou si mai performant ,ma bucur pt el dtpdv pot sa-ti spun ca am mers si eu cu motocicleta lui pe circuit ,nu am avut nici cel mai mic feedback de la cauciucrile acelea si am avut o stare de nesiguranta accentuata,nu le recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 De curiozitate, ce data de fabricatie este? 1213 » Post actualizat in 19 Feb 2015 11:35 aproape 2 ani are,eu zic ca e ok inca. si depozitat in camera a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimero2003 Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Am vrut să dau comanda la PP 2CT. Interesant este ca cu cat citesc mai multe review-uri cu atât intru mai mult în ceata. Da, vreau cauciucuri cat mai moi care sa se încălzească repede, iar dacă o sa mi se para ceva foarte ok, maresc bugetul. Am hotarat sa merg pe mana PP 2CT si ma bucur ca am facut alegerea asta ... am comandat anvelopele pe anvelopemoto.eu ... baieti/fete extraordinari acolo ... venit anvelopele in 7 zile fata DOT 4914 si spate DOT 5014 ... pret 970 lei cu tot cu transport pana la usa ... super mega multumit, recomand cu mega incredere. Ieri am montat anvelopele ... vremea 8 grade / soare puternic .... strada uscata si mult praf pe ea ... prima senzatie ... INCREDIBILLL!!!!! ... desi foarte rece ,anvelopele s-au incalzit foarte bine si repede ... nu am avut inca curajul sa o las ceva mai mult pe curbe ... dar cred ca o sa fiu foarte multumit de ele ... desi era mult praf pe strada nu mi-a lasat nici o secunda impresia ca as merge pe o strada asa de murdara ..foarte bune. Bafta cu alegerea ta ... eu doar spun ca 2CT din punctul meu de vedere sunt excelente ... tu alege ce vrei/crezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 La al catelea set de anvelope noi esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 va intrerup discutia. Cauciucul meu de pe spate are mai multe "floricele". Ar trebui sa-mi fac griji ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Eu nu as avea încredere în anvelopa asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Eu nu as avea încredere în anvelopa asta! o sa o schimb. in martie - aprilie.. mai trag de ea la cate o tura mica » Post actualizat in 20 Feb 2015 14:28 + ca mai are ceva carne pe mijloc. dar e poza facuta de foarte aproape. si am dat si un foarte foarte mic burn. ca era cauciucul murdar si nu se vedea nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 La al catelea set de anvelope noi esti? Nu a făcut apologia uneia sau a mai multor anvelope. Și dacă a rulat mai multe sau o fi primul set nou, e normal să fie incantat de ele, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Orice set nou schimba radical in bine comportamentul de drum al motocicletelor. Daca e la primul set nou e de inteles "minunea". Eu astept confirmarea » Post actualizat in 20 Feb 2015 15:56 Anvelopele sunt parte din suspensiile motocicletei. Cand sunt noi ai senzatia ca ai schimbat motocicleta si ca pana atunci ai mers pe o matură. Toata vraja durează maxim 3 luni dar nu inseamna ca gumele sunt de aruncat. Scade senzatia de confort si de control. In acelasi timp scad si performantele gumelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 va intrerup discutia. Cauciucul meu de pe spate are mai multe "floricele". Ar trebui sa-mi fac griji ? vezi cum o sa planga amicii dupa tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 (editat) vezi cum o sa planga amicii dupa tine.... prietene. intrebarea mea era alta. ce? , de ce?, are ceva daca mai dau cate 1-2 ture prin oras ? . Editat Februarie 20, 2015 de yamahar1st Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 prietene. intrebarea mea era alta. ce? , de ce?, are ceva daca mai dau cate 1-2 ture prin oras ? . pretenas, de batranete , de trecut de mult de markerii de uzura, de dor de codru verde. poti sa te dai de mai multe ori, ai grija totusi sa nu te dai pentru ultima data... nu pe mine o sa ma doara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 pretenas, de batranete , de trecut de mult de markerii de uzura, de dor de codru verde. poti sa te dai de mai multe ori, ai grija totusi sa nu te dai pentru ultima data... nu pe mine o sa ma doara. sunt satul de batrani care n-au ce face acasa si freaca duda pe net mancand cacao(t). vezi-ti de treaba ta. eu intreb ceva. tu te trezesti sa vorbesti aiurea ca esti invarsta. crede-ma ca nu imi pasa deloc de tine si de cat de invarsta esti. iti trece vremea pe internet facand misto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 sunt satul de batrani care n-au ce face acasa si freaca duda pe net mancand cacao(t). vezi-ti de treaba ta. eu intreb ceva. tu te trezesti sa vorbesti aiurea ca esti invarsta. crede-ma ca nu imi pasa deloc de tine si de cat de invarsta esti. iti trece vremea pe internet facand misto.. Nu e vorba de nici un misto, omul vorbeste serios, problema e publicul care nu vrea sa inteleaga. Daca vrei sa faci tot ca tine, la ce ai mai intrebat, te asteptai la alt raspuns vizavi de opinca ta? Odata ce ai intrebat pe un forum public nu te astepta sa fii luat in brate de toti ca esti tu, tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 (editat) va intrerup discutia. Cauciucul meu de pe spate are mai multe "floricele". Ar trebui sa-mi fac griji ? E ca nou, barbate! Baga mare, nu lua in seama toti bosorogii, te mai tine minim un sezon, daca nu faci burn mai des de unul la doua zile. Happy? Tu a cui clona mai esti? Ca nu pot sa cred ca esti pe bune, si inca in viata. Editat Februarie 21, 2015 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimero2003 Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Orice set nou schimba radical in bine comportamentul de drum al motocicletelor. Daca e la primul set nou e de inteles "minunea". Eu astept confirmarea » Post actualizat in 20 Feb 2015 15:56 Anvelopele sunt parte din suspensiile motocicletei. Cand sunt noi ai senzatia ca ai schimbat motocicleta si ca pana atunci ai mers pe o matură. Toata vraja durează maxim 3 luni dar nu inseamna ca gumele sunt de aruncat. Scade senzatia de confort si de control. In acelasi timp scad si performantele gumelor. Dap ... sunt la primul set de anvelope noi. » Post actualizat in 21 Feb 2015 12:37 sunt satul de batrani care n-au ce face acasa si freaca duda pe net mancand cacao(t). vezi-ti de treaba ta. eu intreb ceva. tu te trezesti sa vorbesti aiurea ca esti invarsta. crede-ma ca nu imi pasa deloc de tine si de cat de invarsta esti. iti trece vremea pe internet facand misto.. Sincer .... este incredibil cum poti sa raspunzi unei persoane care tia raspuns intr-un mod putin glumet la intrebarea ta .... care sincer este cea mai idioata intrebare posibila care am vazuto pe forumul asta ... pui o poza cu o mega opinca ,un jeg de anvelopa si dupaia intrebi daca e ok sa iti faci griji .... mie asta imi pare a intrebare de om retardat ... sincer ... genul ala de anvelopa nu ar pune/tine nimeni pe motor indiferent de conditii/saracie sau alte motive. Daca nu iti convine raspunsul lui pune mana si fa N drumuri cu ea si probabil o sa vezi pe pielea ta ce inseamna sa fi idiot ... bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Te felicit pt ca ti-ai luat anvelope noi. Ai investit in siguranta ta. Un sezon bun iti doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Am hotarat sa merg pe mana PP 2CT si ma bucur ca am facut alegerea asta ... am comandat anvelopele pe anvelopemoto.eu ... baieti/fete extraordinari acolo ... venit anvelopele in 7 zile fata DOT 4914 si spate DOT 5014 ... pret 970 lei cu tot cu transport pana la usa ... super mega multumit, recomand cu mega incredere. Ieri am montat anvelopele ... vremea 8 grade / soare puternic .... strada uscata si mult praf pe ea ... prima senzatie ... INCREDIBILLL!!!!! ... desi foarte rece ,anvelopele s-au incalzit foarte bine si repede ... nu am avut inca curajul sa o las ceva mai mult pe curbe ... dar cred ca o sa fiu foarte multumit de ele ... desi era mult praf pe strada nu mi-a lasat nici o secunda impresia ca as merge pe o strada asa de murdara ..foarte bune. Bafta cu alegerea ta ... eu doar spun ca 2CT din punctul meu de vedere sunt excelente ... tu alege ce vrei/crezi. Daca tu zici ca s-au incalzit la 8 grade inseamna ca le-ai forjat nu gluma, sau doar sentimentul ca sunt noi, ai mare grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 (editat) cum ramane cu rossi? am auzit (sunt doar zvonuri) ca la ultimul test a scos un super timp pe metzeluri si ca asta ar fi noul etalon in materie de motogp ok, rossi, ca rossi, dar intrebarea e ce va face colegul lui de la yamaha, lorenzo, ramane in 2015 pe bridgestone-uri sau trece si el la metzeluri? Editat Februarie 21, 2015 de unnamed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimero2003 Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Daca tu zici ca s-au incalzit la 8 grade inseamna ca le-ai forjat nu gluma, sau doar sentimentul ca sunt noi, ai mare grija. Pai ele s-au incalzit putin iti dai seama ... caldura mare a fost in capul meu ... chestia este ca eu nu ma asteptam sa "stea" asa dupa ce am schimbat anvelopele .... pana la vulcanizare am cam 10 km (este in partea cealalta a orasului) si la dus o simteam cum facea ca toti dracii si la cele mai mici bruscari ... la intors parca aveam alt motor (vorba cuiva de aici) ... senzatia e alta cu anvelope noi. » Post actualizat in 21 Feb 2015 21:50 Te felicit pt ca ti-ai luat anvelope noi. Ai investit in siguranta ta. Un sezon bun iti doresc! Multumesc, la fel si tie ... bafta in cariera sportiva!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Daca tu zici ca s-au incalzit la 8 grade inseamna ca le-ai forjat nu gluma, sau doar sentimentul ca sunt noi, ai mare grija. Iar n-ai n nicio treaba cu realitatea si te incapatanezi sa faci pe mentoru' pe-aici. Pt cultura ta generala, o guma(de strada si nu numai) nu tre' sa ajunga la 80 de grade ca sa fie "incalzita". In al 2lea rand, o guma nu e musai sa fie incalzita pana cand da randamentul ei maxim ca sa ofere o aderenta care sa fie catalogata drept "safe". O guma race incalzita la temperaturi de circuit atinge maximul ei de aderenta, 10/10...ce nu iti dai tu seama e ca aceeasi guma devine capabila de stoppie pe la 6-7/10, aderenta pe care o da cu mult sub temperatura ei "optima de cald". Orice guma iti va da minim 60% din ce poate ea dupa 3-4 km de incalzire pe 8 grade dimineata. sunt satul de batrani care n-au ce face acasa si freaca duda pe net mancand cacao(t). vezi-ti de treaba ta. eu intreb ceva. tu te trezesti sa vorbesti aiurea ca esti invarsta. crede-ma ca nu imi pasa deloc de tine si de cat de invarsta esti. iti trece vremea pe internet facand misto.. Ai raspuns fix ca un "taran de fetesti". Felicitari! P.S. la ce <cuvant urat> mai pui intrebari? Guma aia e o zdreanta si stii si tu asta. Ce alegi sa faci e treaba ta, n-are omu nicio vina ca te supara adevarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate