Cesar Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 de fiecare data la ei am gasit cel mai mic pret Intradevar, practica cele mai mici preturi de pe piata, E o mica neintelegere. Sunt prezentate niste preturi artificial umflate (35-40%) din care se face un presupus discount. Pretul fara discount este mai mare decat pretul recomandat de producatorul de anvelope. Vorbesc exclusiv despre Dunlop. Este o practica destul de intalnita. Nu poate fi aratat cu degetul un singur comerciant. Din pacate, e firesc sa se intample asa cand oamenii cauta cea mai mare reducere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 ce pareri imi puteti da despre urmatorul versus: Michelin Pilot Power 3 vs. Bridgestone S20 (EVO)? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 in loc sa fie un topic in care se discuta chestii, a devenit un "mura-n gura" bazat pe opiniile altora. ...mai incercati si voi un search si documentati-va S20 e mai aderent, PP3 te tine mai mult si franeaza putin mai prost. Ambele sunt gume bune, iar Gugal si functia Search fac minuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Eu am cumparat 6 anvelope de la ei si n-am avut niciodata probleme, de fiecare data la ei am gasit cel mai mic pret, livrarea s-a facut a doua zi iar DOT-ul ti-l comunica la telefon daca ceri asta. Subscriu! Livrarea nu a fost chiar a doua zi insa totul conform asteptarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Din pacate, e firesc sa se intample asa cand oamenii cauta cea mai mare reducere Nu cred ca lumea cauta cea mai mare reducere, ci cel mai mic pret. D-aia nu intereseaza pe nimeni reducerea. Daca eu caut un set Michelin PP si firma X are pretul final 950 Lei redus de la 1100 lei, iar firma Y are pretul final 820 Lei redus de la 1400 lei, pe mine nu ma intereseaza de la ce pret au redus, ma intereseaza cat scot din buzunar, asa ca iau de la firma Y (vorbim de acelasi produs, in aceleasi conditii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 E absolut normal ce spui dar crede-ma ca am intalnit foarte multe cazuri cand motociclistii au pus botul la "marea reducere". Cele mai multe exemple cred ca se pot vedea la evenimente de tip salon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 E absolut normal ce spui dar crede-ma ca am intalnit foarte multe cazuri cand motociclistii au pus botul la "marea reducere". Cele mai multe exemple cred ca se pot vedea la evenimente de tip salon. Cand cumperi online, nu te pot pacali daca ai minime cunostinte de browsing. La evenimente de tip salon e mai dificil pt cumparator insa cu un smartphone te descuri si acolo. Una peste alta, la preturi finale, sunt imbatabili cei de la anvelopemoto insa in calitatea comunicarii cu clientii, lasa de dorit. Cu toate astea, odata ce agreezi ceva, de regula se tin de cuvant. Ca tot veni vorba de gume. eu am pus pe a mea (Moto Guzzi Breva V 1100) Michelin PR4 pe fata si PR3 pe spate (este mai moale decat PR4, implicit aderenta mai buna in schimb uzura mai mare) si sunt incantat de cum se comporta, la nivelul meu (nu-s racer sau profesionist/veteran). Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Una peste alta, la preturi finale, sunt imbatabili cei de la anvelopemoto insa in calitatea comunicarii cu clientii, lasa de dorit. Cu toate astea, odata ce agreezi ceva, de regula se tin de cuvant. Sunt preturi mai bune daca le cauti crede-ma. Nu dau exemple aici pt ca nu e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Sunt preturi mai bune daca le cauti crede-ma. Nu dau exemple aici pt ca nu e cazul. Da-mi in privat te rog. Eu chiar nu cunosc, chiar daca pe net am tot cautat si sunt convins ca nu doar de pe net se pot obtine deal-uri bune. Este o vorba, invatarea este un proces continuu. Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Salutare, Caut sa cumpar un set de PR 4, dar toate stocurile sunt zero o perioada bunicica ( am cautat la toate siteurile mai cunoscute ). Aveti vreun pont unde sa mai caut? Nu vreau sa astept o luna cel putin. Stiu ca nu este cel mai potrivit loc, dar este cel mai apropiat dupa parerea mea unde sa mai intreb. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 cauta pe fb grupul bikeshop.ro e acolo un set 190-120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Na, imi tre 160/60 si 120/60..vreau sa le iau inainte de smaeb. Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Vreau sa cumpar un cauciuc pe spate, de pe cauciucurimoto.ro oare sint ok ?, ati luat careva de la ei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Vreau sa cumpar un cauciuc pe spate, de pe cauciucurimoto.ro oare sint ok ?, ati luat careva de la ei ? Eu am spus intr-un post anterior de unde am luat si a fost toul ok. Sunt f. competitivi in preturi pe Michelin, indiferent de model. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Intrebam de cauciucurimoto.ro, la care sint mai ieftine cu ceva ca la altii, si apropo nu ma intereseaza Michelin, cel putin nu anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Intrebam de cauciucurimoto.ro, la care sint mai ieftine cu ceva ca la altii, si apropo nu ma intereseaza Michelin, cel putin nu anul asta. www.cauciucurimoto.ro este un serviciu de Internet pus la dispozitia dumneavoastra de catre Delticom AG, Hanovra, Germania http://ip-lookup.net/?91.231.97.99 Observ ca site-ul are IP de Germania (nu stiu cum ai avut rabdare sa navighezi pe site-ul lor, se incarca extrem de incet si nu e de la conexiunea mea), numarul de fax afisat pe site are prefix de Tulcea.. Acelasi numar de telefon: http://www.cauciucuridirect.ro/content/contact In plus am gasit si informatia de mai jos chiar aici pe forum: /index.php?/topic/693941-smenarii-de-la-anvelopemoto/?p=3409924 Cauta pe net dupa numerele lor de telefon si o sa fii surprins prin ce vagauni de site-uri si-au pus anunturile baietii astia. Chiar nu gasesti un dealer mai bun, respectivii mi se par foarte dubiosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 www.cauciucurimoto.ro este un serviciu de Internet pus la dispozitia dumneavoastra de catre Delticom AG, Hanovra, Germania http://ip-lookup.net/?91.231.97.99 Observ ca site-ul are IP de Germania (nu stiu cum ai avut rabdare sa navighezi pe site-ul lor, se incarca extrem de incet si nu e de la conexiunea mea), numarul de fax afisat pe site are prefix de Tulcea.. Acelasi numar de telefon: http://www.cauciucuridirect.ro/content/contact In plus am gasit si informatia de mai jos chiar aici pe forum: /index.php?/topic/693941-smenarii-de-la-anvelopemoto/?p=3409924 Cauta pe net dupa numerele lor de telefon si o sa fii surprins prin ce vagauni de site-uri si-au pus anunturile baietii astia. Chiar nu gasesti un dealer mai bun, respectivii mi se par foarte dubiosi delticom e ditamai dealeru de cauciucuri in toata europa, or fi angajat niste rateuri in ro. nu-i nimic dubios cu astia doar ca nu au cele mai bune preturi si nu stiu cum se face cu garantia daca este nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Intr-adevar, eu ma refeream la cei din Romania, activitatea lor, din ce se poate afla de pe internet, nu inspira incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Bun fratilor.......... am inteles dar care ar inspira incredere, pin la urma ? anvelopemoto nu, ailalti caucicurimoto nu, la pneurimoto nu gasesc ce vreau eu, atunci care ??? caut un bt 012 si nu gasesc decit la astia care nu inspira incredere, asta e ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Bun fratilor.......... am inteles dar care ar inspira incredere, pin la urma ? anvelopemoto nu, ailalti caucicurimoto nu, la pneurimoto nu gasesc ce vreau eu, atunci care ??? caut un bt 012 si nu gasesc decit la astia care nu inspira incredere, asta e ! ce sens are sa pui un cauciuc de acum 10 ani pe motocicleta? sa nu faci asa ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward1313 Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Salutare, Acum 2 saptamani mi-am achizitionat un cauciuc fata Michelin pilot power 2ct, achizitionat de la un amic. Cand am fost sa-l achizitionez am analizat asa in mare cauciucul dar nu foarte detaliat, pe cand acum 2 zile stand prin garaj si analizand cauciucul observ 2 probleme la el si anume cauciucul avand doua taieturi. Taieturile nu au patruns in intregime cauciucul ca sa iasa in partea cealalta deci nu este ingaurit si pot spune ca acele taieturi sunt adanci aproximativ jumatate din grosimea cauciucului pe zona respectiva. Intrebarea mea este va rezista cauciucul cu acele taieturi pot merge cu el asa sau sa il duc inapoi? Mai jos am atasat 3 imagini cu respectivele taieturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Eu zic sa-l duci inapoi, dupa montaj sigur face si boalfa in zona aia. Te risti inutil punand cauciucul asta pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Nu te risca... Gandeste ca ai 2 roti si nu 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Nu prea te ai bine cu respectivul, asa-i? Du-l inapoi, taieturile pe lateral sunt pacatoase si sa zicem ca nu a observat nici el taietura... Plus ca pare cam vechi si tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Promoe Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Parerea mea e ca cel mai bine te-ai duce cu el inapoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate