Adrian Pintea Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Si eu mi-am pus chinezarii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Hello, Un link pentru un buton pentru proiectoare, rezistetn la apa evident..Gasesc si eu evident pe net dar as vrea si din experienta altora sa zica ca este okMerci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Eu am chinezaria primita odata cu proiectoarele, de pe aliexpress... a prins si ploaie (vreo 2 ore de torentiala) si n-a avut nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Ma intereseaza sa iau ceva ce gasesc la noi (adica deja adus) ca sa nu mai stau 5 saptamani dupa o mizerie de buton.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Gasesti acelasi model si pe la noi, dar nu stiu cu cat il vand. Mult mai scump decat chinezul, evident. Nu mai stiu unde, vazusem si un alt model, mai de calitate dar si mai scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Am eu 2 proiectoare din alea cu 3 "faze" (lumina max, lumina redusa si strobo) si butonul aferent, voiam sa le montez pe mobra mea dar am renuntat. Cand le-am luat eu erau vreo 29$ parca, acum am vz ca sunt 25. Am fost si pana pe Vacaresti, am platit si tva la ele, asa ca le-as da cu 120 lei. Daca esti interesat da-mi pm, sa nu facem talcioc aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Am eu 2 proiectoare din alea cu 3 "faze" (lumina max, lumina redusa si strobo) si butonul aferent, voiam sa le montez pe mobra mea dar am renuntat. Cand le-am luat eu erau vreo 29$ parca, acum am vz ca sunt 25. Am fost si pana pe Vacaresti, am platit si tva la ele, asa ca le-as da cu 120 lei. Daca esti interesat da-mi pm, sa nu facem talcioc aici. Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Salutare. Si-a montat cineva ceva de genul asta ..... ? http://www.emag.ro/proiector-led-auto-offroad-18w-12v-24v-1320-lumeni-lungime-16-cm-flood-beam-90-509908/pd/DJW05BBBM/ Sunt curios daca lumineaza cat de cat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Este asemanator cu asta, doar ca are flood de 90 grade. Cel din film are 25. Deci asta de pe emag va avea o acoperire mult mai mare in laturi, dar cu o distanta mai scurta Daca iti iei, baga si tu un film aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Multumesc, incerc si eu unul de 25 de grade, am gasit pe okazii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Am eu din astea cu 25 grade unghi ....sunt bune dar parca nu inprastie lumina De vazut in trafic esti vazut garantat si nu orbeste pe cei de pe contrasens Cred totusi ca o sa le montez pe masina si-mi iau de 10w cu un led Poze pt cei interesati va pot trimite pe fb ...pe siteul asta nu reusec sa incarc nici o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Oare ma poate ajuta cineva cu circuitul asta? S-a dezlipit un condensator patrat sau ce o fi acela. Stie careva ce ii model ca sa imi cumpar unul sa il lipesc sau sa imi comand un proiector nou? Nu as astepta 1 luna pentru proiector sincer. Locul ar trebui sa fie sus un spatiul delimitat de patrat Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 mergi la un service de telefoane si il repara pe loc... asta daca nu cumva ai un amic mai priceput (si cu uneltele necesare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Oare ma poate ajuta cineva cu circuitul asta? S-a dezlipit un condensator patrat sau ce o fi acela. Stie careva ce ii model ca sa imi cumpar unul sa il lipesc sau sa imi comand un proiector nou? Nu as astepta 1 luna pentru proiector sincer. Locul ar trebui sa fie sus un spatiul delimitat de patrat Multumesc ! chestia aia patrata nu-i condensator. tre sa fie un tiristor. si s-a dezlipit din cauza caldurii excesive. in mod sigur ti-a mai bulit ceva pe acolo, nu cred ca rezolvi asa usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Tiristor cu două contacte? A fost o bobină acolo, după inscripţia de pe PCB. Nu ştim ce valoare are piesa, dar te poti uita la cel de-al doilea proiector. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Nici la al doilea. Am fost la cineva si mi-a spus ca trebuie sa scot placa de la al doilea...sa masor intensitatea si alte porcarii de care habar nu am. Oare sa ma complic cu umblari? La electrician auto cand o vazut ca e moto...o zis ca la motoare nu se baga. Zic pai si daca era pe masina? O ridicat din umeri. Sa imi comand altul sau ce sa fac? Inca ceva, sunt montate pe suspensie, s-a dezlipit de la vibratii sau caldura? Si daca e de la caldura dece? Nu ar trebui sa nu se incalzeasca??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 pune o poza cu spatele proiectorului daca ai. nu e un radiator mare? am patit ceva asemanator cu un proiector destul de scump, luat din state. doar ca la minea fost greseala mea. nu era infiletat bine radiatorul ala si practic nu si-a facut treaba. s-a bulit un circuit, am fost la un nene care repara tv-uri, am incercat sa reparam, dar se arsesera si doua leduri (din 4) plus alte piese si nu s-a meritat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Pai nu are....circuitul e prins cu 2 suruburi de corpul proiectorului pe dinauntru si gata. Are ceva pasta pe spatele circuitului si corpul proiectorului. Atat! » Post actualizat in 25 Aug 2016 15:51 Cateodata puneam mana pe proiector si era caldut, si ma intrebam oare dece, ca normal se spune ca smd-urile nu se incalzesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Dar piesulica aia nu ai gasit-o in interiorul proiectorului ? Poate mai merge lipita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Am gasit, si nu se putea lipi, tot suportul metalic era pe placa de circuit nicidecum pe bobina. Am pus-o in topcase si mi-a disparut. Nu stiu unde e. Daca o regasesc pun o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 (editat) Este o bobina/transformator. Din ce am vazit in prima poza, pad-urile sunt inca pe PCB deci ar putea fi pusa la loc piesa. Dupa cum arata cositorul de prin zona, a fost destul incins... racirea se face prin contact cu PCB-ul si/sau radiator. Editat August 26, 2016 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 Am gasit piesa. Ziceti ca poate fi lipita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 (editat) este fwutata.... are terminalele rupte si de improvizat ceva (care sa si tina) slabe sanse. cauta prin cutiile de reciclare becuri de prin magazine si poate gasesti o lampa/bec cu led sa o folosesti pe post de donator. Editat August 26, 2016 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Adica sa dezlipesc de pe alta placa asa ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Este asemanator cu asta, doar ca are flood de 90 grade. Cel din film are 25. Deci asta de pe emag va avea o acoperire mult mai mare in laturi, dar cu o distanta mai scurta Daca iti iei, baga si tu un film aici am montat eu proiectorul asta pe Vstrom nu face cine stie ce lumina la drum dar vezi gropile mai bine si cu siguranta esti vazut i eu l-am pus sa bate in jos ca sa nu deranjez lumea. nu am primit flashuri din cauza lui deci e ok la mine a incaput sub far dar tre sa vad cum il mai inghesui ca mi-a atins de cateva oride aripa la hopuri » Post actualizat in 13 Sep 2016 06:42 Am gasit piesa. Ziceti ca poate fi lipita? e o bobina. cauta codul de pe ea si o gasesti de cumparat. pune codul aici ca poate gasesc eu ceva prin laborator. se poate si masura in cel mai naspa caz. scria si pe cablaj ca e bobina L1 deci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate