AlexAB Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Mulțumesc Xael si celorlalți pentru sfaturi. Faza e ca nu mai dau de șofer. L-am cautat pe stradă, schimb de numere a zis ca nu vrea sa facem. Rămâne doar o opțiune, ca sa dorm liniștit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 1 minut, AlexAB a spus: Mulțumesc Xael si celorlalți pentru sfaturi. Faza e ca nu mai dau de șofer. L-am cautat pe stradă, schimb de numere a zis ca nu vrea sa facem. Rămâne doar o opțiune, ca sa dorm liniștit. Te-a fentat. Fuga la miliție. Schimb de polițe RCA n-ați făcut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 4 minute, Doctor X a spus: Te-a fentat. Fuga la miliție. Schimb de polițe RCA n-ați făcut? Ce sa faca cu ele fara constat amiabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 4 minute, AlexAB a spus: Mulțumesc Xael si celorlalți pentru sfaturi. Faza e ca nu mai dau de șofer. L-am cautat pe stradă, schimb de numere a zis ca nu vrea sa facem. Rămâne doar o opțiune, ca sa dorm liniștit. Stai, adică nu ai făcut amiabilă..copie rca nu ai? Și ai plecat fără schimb de nr de telefon, nu vrea să facă amiabilă? De ce, are casco? La poliție e singura opțiune. Ai 24 h să dai declarația. Acum 15 minute, XaeL a spus: @AlexAB ori amiabila ori politie. In amiabila poti declara inclusiv ca nu ai daune pe moto daca vrei tu. Asta ca sa stea liniștit soferul ca nu ii creste prima la RCA. Oricum îi crește pagubele lui s-au întâmplat din vină proprie. A și să adaug fyi ,dai declarația la poliție pe raza sectorului unde s-a întâmplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 22 minute, Tzitzicat a spus: Ce sa faca cu ele fara constat amiabil? Fără poze, fără martori, fără datele personale ale șoferului, cum dovedește la miliție că a avut accident? Că are și mobra plină de noroi și nu se vede că ar avea urme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 4 minute, Doctor X a spus: Fără poze, fără martori, fără datele personale ale șoferului, cum dovedește la miliție că a avut accident? Că are și mobra plină de noroi și nu se vede că ar avea urme. Cu numarul de la masina (daca e .....in memorie) Militianul convoaca soferul conservei si ...vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 40 minutes ago, Doctor X said: Fără poze, fără martori, fără datele personale ale șoferului, cum dovedește la miliție că a avut accident? Că are și mobra plină de noroi și nu se vede că ar avea urme. Si daca ala cu masina julita se duce sa declare, si al nostru nu? Ce face, sta fara permis 30 zile ca nu a declarat la timp? Sau minte la poliție ca nu a fost el? Poate e totusi vreo camera, poate sunt martori, mai intra si pt marturie mincinoasa sau care o fi incadrarea. 1 hour ago, Flower-Power said: Oricum îi crește pagubele lui s-au întâmplat din vină proprie. Clasa B/M se schimba daca sunt daune platite de asigurator. Accidentul in sine, fara daune, desi este o improbabilitate foarte mare sa existe asa ceva, nu ar trebui sa ii schimbe clasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 27 minute, XaeL a spus: Si daca ala cu masina julita se duce sa declare, si al nostru nu? Ce face, sta fara permis 30 zile ca nu a declarat la timp? Sau minte la poliție ca nu a fost el? Poate e totusi vreo camera, poate sunt martori, mai intra si pt marturie mincinoasa sau care o fi incadrarea. Zi-ne tu, că văd că te pricepi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) Mare greseala ca nu ai facut amiabila. Eu as declara accidentul la politie sa nu ma trezesc cu vreo surpriza neplacuta, nu ai fi primul care-o pateste. Editat Septembrie 12, 2019 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 L-am declarat. Am menționat ca nu țin sa il urmărească, nu am pagube de recuperat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 1 hour ago, AlexAB said: L-am declarat. Am menționat ca nu țin sa il urmărească, nu am pagube de recuperat. Asta are o consecinta naspa pt ala. Omul pierde permisul 30 zile daca nu merge si el la politie in 24 ore. Nu ai absolut niciun mod sa dai de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Maine dimineata plec din Bucuresti, nu prea mai am cum decat daca il stie cineva dupa numarul de inmatriculare. Nu e un lucru atat de rau ca ii suspenda permisul, fie vorba intre noi. Mi se pare chiar ok. Nu crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 2 minutes ago, AlexAB said: Nu e un lucru atat de rau ca ii suspenda permisul, fie vorba intre noi. Mi se pare chiar ok. Nu crezi? Ba da. Dar i-ai tras-o un piiic pe la spate. Just sayin' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Plm, eu i-am tras-o lui. Voit si pe la spate. L-am pandit de fapt in punctul mort asteptand sa traga stanga de volan. El e cel care nu a vrut sa facem schimb de numere de telefon. Eu l-am cautat azi in zona de birouri. Nu am facut nici o promisiune ca mergem sau nu la politie. Omul avea si numere de BC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 "Vinitura, trebuie ars" Nguyen Ba, un număr de telefon e minimul necesar la o fază din asta... In adrenalina de moment, oamenii iau anumite decizii iar ulterior se mai face ceva analiza la rece + sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Foarte bine că ai ajuns la police să declari evenimentul. Cand am avut accidentul cu moto am stabilit că facem amiabila câteva ore mai târziu. M-am dus, am completat partea mea de amiabilă cu toate informațiile și când să fie completată de partea vătămată..ce să vezi poveste....nu e mașina lui, nu are asigurare ,să ii dau bani să își repare bara. Wtf, am refuzat..bine, de aici se complică lucrurile și mai bine mă abțin de la comentarii. Gândiți-vă doar la faptul că avea toate informațiile mele legate de adresă ,nume..and so on. Și cu amiabilele astea și GDPR parcă nu sunt compatibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) Și ia zi, ți-a făcut vreo serenadă sub balcon? @AlexAB, și soția când a găsit mașina boțită s-a dus și a declarat la puliție, făcuse rost de numărul fugarului. A durat vreo 2 luni până l-am depistat și pulițaiul ne-a sugerat să facem amiabilă. Eu n-am vrut, pt că mârlan și a tăiat-o, dar cică a fost altul la volan și "ori amiabilă, ori mai durează să - l cităm pe conducător", ăla în UK. Ca să pot repara mașina am acceptat amiabila. Deci nu musai i-ai tras-o pe 30 zile, se poate întoarce și după ce ai declarat accidentul. Editat Septembrie 12, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Nu fetiță, șezi blând..nu era genul meu și nu eram genul lui. S-a lăsat cu alte lucruri. Dar a venit poliția pentru amprentare, ca să te luminez un pic și am lăsat și filmulețele în care îmi vandaliza mașina și la câteva ore distanță în aceeași noapte îmi trântea motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Dragoste cu năbădăi deci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 2 ore, robert23mg a spus: "Vinitura, trebuie ars" Nguyen Hai ma ce dracu, cand eu va spun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 1 oră în urmă, john17 a spus: Dragoste cu năbădăi deci. De-asta îți doresc ție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) Alexe. bine ca nu ai patit nimic. Era sa mi-o iau si eu acolo si de atunci incerc, pe cat posibil, sa nu mai depasesc in acea zona. Maine iau patentul dupa mine. Ia zi, cate unghii vrei sa-ti aduc ? Editat Septembrie 12, 2019 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) 7 minutes ago, cozmino said: Alexe. bine ca nu ai patit nimic. Era sa mi-o iau si eu acolo si de atunci incerc, pe cat posibil, sa nu mai depasesc in acea zona. Maine iau patentul dupa mine. Ia zi, cate unghii vrei sa-ti aduc ? Multam. Cozmine, si eu merg cu atentie si incet. Mai incet de atat si iau metroul. Trebuie si mai incet si cu si mai multa atentie. Nu-i nevoie de patent, ca n-am nimic cu omul. O fi avut si el destule pe cap.. Si eu sper sa nu si-o mai ia nimeni, sau daca se intampla sa fie la fel de usor. Editat Septembrie 12, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 6 ore, robert23mg a spus: "Vinitura, trebuie ars" Nguyen Nu prea citesti forumul, stai jos, 4. Asta e discurs de Petrica. Nguyen are cont din 2010. Oh, wait! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 13, 2019 Share Postat Septembrie 13, 2019 12 hours ago, Flower-Power said: am completat partea mea de amiabilă cu toate informațiile și când să fie completată de partea vătămată..ce să vezi poveste.... . Gândiți-vă doar la faptul că avea toate informațiile mele legate de adresă ,nume..and so on Faza de rahat, ghinion etc. Uite asa invat si eu ca, daca celalalt nu completeaza jumatatea lui, nu primeste jumatatea cu datele mele. Cine zicea ca nu inveti nimic pe forumul asta la rubrica "accidente"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate