Mome Postat Ianuarie 2, 2016 Share Postat Ianuarie 2, 2016 Echipamene termice ? Aveti idee cand mai baga ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Ianuarie 3, 2016 Share Postat Ianuarie 3, 2016 Apropo de termice bluza mi se pare ok dar "itarii" pe care nu am avut ocazia sa-i inverc pana azi cand m-am hotarat sa-i iau la -10C m-au dezamagit. Nu va agitati ca nu m-am plimbat cu mobra ci m-am dus pana la Kaufland (cam 200m). Senztia a fost ca tin racoare si ca e mai bine fara ei. Poate "blana mea naturala" "necompimata" tine mai bine la frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 3, 2016 Admin Share Postat Ianuarie 3, 2016 "Termic" nu inseamna ca tin de cald, ci pastreaza temperatura constanta si elimina transpiratia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Ianuarie 3, 2016 Share Postat Ianuarie 3, 2016 De acord cu tine, bluza isi face treaba pentru mine dar cu pantalpnii e rau cu ei, am o senzatie foarte pronuntata de rece, mai bine fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 Am si eu pantalonii si bluza. Intr-adevar, iesind la magazin simt ca pantalonii nu fac mare lucru, mai ales cand intru inapoi in casa si parca pantalonii tin frigul de afara in ei. Dar nu pt asta sunt facuti. Ei te protejeaza de efectul vantului. In mod normal cand mergi pe motor sau pe partie, efectul vantului e ca te face sa percepi frigul mai puternic decat e. Dar cu termici nu mai simti vantul, ci doar temperatura ambientala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 Echipamene termice ? Aveti idee cand mai baga ?... Ce au avut acum recent in oferta sunt mai mult pentru ski. Bluzele termice pentru moto vor fi probabil introduse in oferta pe la sfarsitul lui Martie sau inceputul lui Aprilie oricum o sa mai apara ceva la inceputul sezonului. Anul trecut cam prin perioada asta le-aveau in magazin. Mi-aduc aminte ca mai aveau casti open face la vreo 50 de lei parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 4, 2016 Admin Share Postat Ianuarie 4, 2016 Termicele pt.ski/moto/patinaj/alergare sunt tot un drac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 Termicele pt.ski/moto/patinaj/alergare sunt tot un drac. Cele pe care le-am cumparat eu in Aprilie anul trecut sunt mai subtiri decat cele pe care le-au pus la vanzare acum 2-3 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 Exact ce spune l.u.v, termic pentru ski se pliaza f.bine la moto. Am luat doua bluze pe negru la inceput de decembrie si am probat una de cateva ori acum in iarna la iesiri cu motorul. M-am simtit confortabil cu geaca de piele si bluza, chiar si la si 5-6 grd afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 Exact ce spune l.u.v, termic pentru ski se pliaza f.bine la moto. Am luat doua bluze pe negru la inceput de decembrie si am probat una de cateva ori acum in iarna la iesiri cu motorul. M-am simtit confortabil cu geaca de piele si bluza, chiar si la si 5-6 grd afara. Sa vezi ce veselie e cu pantalonii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 Azi am luat izmenele de la lidl pe sub blugi si m-am simtit foarte ok. Pe corp direct pe piele am pus polarul asta cumparat de la decathlon. Recomand. http://www.decathlon.ro/polar-forclaz-20-id_8225496.html Nu recomand daca bei 2-3 tuici si dai la lopata cum am facut acu pe seara. Te iau toate caldurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Essential Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 Am cumparat si eu o pereche de izmene de la Lidl. Nu credeam ca o sa fie mare diferenta, dar am mers vreo 3 la 5 grade doar cu pantalonii moto si a fost incredibil. Nu am simtit nici cel mai mic disconfort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 Sunt ok termicele de la Lidl, atata timp cat nu te bate vantul prin pantaloni. Daca nu aveam izmenele astea, cred ca incheiam sezonul mult mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 Exact ce spune l.u.v, termic pentru ski se pliaza f.bine la moto. Am luat doua bluze pe negru la inceput de decembrie si am probat una de cateva ori acum in iarna la iesiri cu motorul. M-am simtit confortabil cu geaca de piele si bluza, chiar si la si 5-6 grd afara. Le-am confundat cu cele de vara care se iau pe sub combinezon la plimbari sau pe circuit ca sa iti tina transpiratia in ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Ianuarie 5, 2016 Share Postat Ianuarie 5, 2016 Cele pe care le-am cumparat eu in Aprilie anul trecut sunt mai subtiri decat cele pe care le-au pus la vanzare acum 2-3 saptamani. deci sa inteleg ca sunt si acum la vanzare ? cele subtiri sau mai groase pt ski etc... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Ianuarie 5, 2016 Share Postat Ianuarie 5, 2016 deci sa inteleg ca sunt si acum la vanzare ? cele subtiri sau mai groase pt ski etc... ? Erau cele groase pentru ski, evident, ca doar e iarna si a nins. Acum vreo trei saptamani inca mai erau prin Lidl-ul de pe Iuliu Maniu niste bluze termice, dar acum nu cred ca o sa mai gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenna Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Am vazut in catalogul de Fitness o pereche de casti interesanta la 22,99 ron 8 modele. Cred ca s-ar preta la folosit intens pe motor. Acum sunt in oferta alt tip de casti cu microfon la 24,19 ron dar astea nu ma intereseaza. Ati vazut careva prin magazilele Lidl de la voi din oras? Astea sunt http://catalog.lidl.ro/1a44aeb7-5a71-472a-b860-8533d3208643/#/22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 in catalog scrie data cand vor fi la vanzare: 11.02.2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenna Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 Merci. Scria mare de tot dar n-am bagat de seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 In oferta Lidl incepand cu 18.01.16 : redresoare cu afisaj (am unul de 1 an si functioneaza fara repros), husa auto pentru scaune cu incalzire, suport telefon pentru parbriz, tester baterie, cheie pentru filtrul de ulei si alte jucarii. http://catalog.lidl.ro/cb2cacdd-b9eb-4089-8fef-157b930a90ec/#/24 Am sa merg pentru o cheie pentru filtrul de ulei. Pare destul de practica si m-ar scuti sa sparg filtrul de ulei cand il schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Poti incerca sa il desfaci cu o curea de piele, eu asa fac de ani buni si nu am avut nicio problema pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Am incercat cu o curea de alternator (vazut la tata odata), dar nu am reusit. Probabil nu o pozitionez corect. Oricum, e 15 lei cheia respectiva, iar la 2-3 schimburi pe sezon, ar trebui sa tina fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPRider Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Am si eu cheie reglabila pt filtru de ulei, e chiar buna, eu am folosit-o fara nici un fel de problema la moto si la masina, are grip bun pe filtru. O recomand si la altii. Ps. O intrebare pt cei care aveti si folositi acel redresor de incarcare de la Lidl: Nu sunt cam subtirele firicelele alea? m-am uitat acum pe site la ei si arata de parca ar fi fire de la instalatia de brad ) par fragile asa si mai mult ca sigur o sa le "agat" fara sa vreau, nu mi-as dori sa se rupa la prima atingere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Nu se rup asa usor si nici nu se incing. Si daca se rup, se pot inlocui cu unele mai solide. Si eu tot cheie din aia folosesc de cativa ani, luata din alt magazin, isi face treaba cu succes. Bine, atata timp cat strangerea a fost facuta cu mana si nu cu cheia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Încercaţi branţurile-talonete Crivit indoor, foarte comode. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate