wtf? Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Poate unii dintre voi sunteti mai in varsta decat mine, eu imi aduc aminte cand bagam benzina cu 2.8 lei litru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Am alimentat sambata din Bistrita nu imi venea sa cred 5,02 motorina. Iti vine sa calci acceleratia altfel, nu ca nu o calcam si pana acum dar acul ala putin mai sus iti da o senzatie de bine ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Prin 94-95 cand unii faceau embargoul, era 4000 lei / litru. Cum ar fii 40 de bani azi, doar ca valoare lor era cu totul alta pe atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Cine se combina la o cisterna ? Sa avem pentru zile negre )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Eu ! Dar din pacate..la diesel ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 stati linisatiti ca pana in vara o sa ajunga iarasi la 6 RON litrul,prima scumpire o sa inceapa din martie! sper ca dupa 10, sa apuc la salar sa fac plinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Unde era 4,87? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Cine se combina la o cisterna ? Sa avem pentru zile negre )) +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Cumparati dupa acum , aprovizionati va , bagati la beci in bidoane , ca o sa vina vremuri nasoale ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Nu conteaza cat costa litrul de benzina. Important este sa nu uitam sa ne smiorcaim, sa fim nemultumiti... Oricum, prea putine topicuri pe tema asta, mai trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 5,03 benzina de 95 la Petromul de la iesirea din Bucuresti spre Oltenita. Aproape 30L cu 150 de lei. Inca n-am vazut sub 5 lei, cum aratau astia la stiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Prin Moldova e sub 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 in cluj e 4.97 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 (editat) http://www.fuel-prices-europe.info/ In Spania e 4,88 lei / litru. Adica 1,09 eur / litru. Editat Ianuarie 13, 2015 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Vaaaai ce pret in Libya si Arabia saudita ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 (editat) In Ungaria in unele benzinarii am vazut echivalentul a 4,4 lei litrul. Degeaba incercam sa facem stocuri ca benzina is pierde din calitati deci nu merita. Editat Ianuarie 13, 2015 de secbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 oare unde am fi acum, fara acciza de anul trecut? sincer nu credeam ca voi vedea prea curand preturi asa de mici. nu cred ca o sa dureze prea mult insa, dar sper sa se mentina macar la acest nivel peste vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Se mentin, am vorbit eu dimineata cu un seic saudit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 problema n-ar fi numai pretul. faptul ca ne fura la pompa iar combustibilii sunt de calitate indoielnica conteaza poate mai mult decat pretul. furt la pompa...caz patit de mine: alimentez 80 de litri si cand ii termin computerul imi zice ca am consumat doar 66 calitatea proasta : cazul unui prieten bun....masina ii consuma cu 1litru/100km in plus in romania fata de germania in conditii similare de drum. mai pe scurt ne fura 1 leu la pret...dar de fapt ne mai fura cu inca 1 leu la pompa + consum mare din cauza calitatii proaste daca crezi ca te fura la cantitate , alimenteaza maxim 20 litri! Am auzit ca numai dupa incepe sa fure. Daca ai ambitie, masori 40-50 litri si daca asa-i cauti metrologul care a avizat pompa si torni benzina pe el.» Post actualizat in 13 Jan 2015 15:01 Unde era 4,87? in judete unde nr carutelor > nr turismelor » Post actualizat in 13 Jan 2015 15:03 Se mentin, am vorbit eu dimineata cu un seic saudit. vrei numai sa il oftici pe V Putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Azi am luat din Campulung cu 4,96 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Se mentin, am vorbit eu dimineata cu un seic saudit.Saluta-l din partea noastra si sa nu cedeze tentatiei dupa ce doboara Rusia ... Tocmai am alimentat la omv in timisoara, benzina de 95 cu 4.94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 L-am salutat! Zice ca nu are legatura cu nici o Rusie, pur si simplu la nivel global a scazut cererea, piata e suprasaturata, e o tendinta normala. Economia mondiala se misca incet, se fac economii peste tot.. a scazut consumul. SUA a devenit cel mai mare producator de titei si desi nu exporta, pentru ca produce mai mult intern nu mai importa asa de mult. Iar petrolul e peste tot pe.. "stoc". SUA a inceput sa produca mult titei de sist si gaze de sist. Da, Rusia si Nigeria, Venezuela, sunt grav afectate, insa nu e nici o conspiratie mondiala. OPEC nu vrea sa intervina iar sauditii nu vor sa reduca productia. Seicul zice ca lor le convine sa vanda si ieftin decat sa nu vanda deloc, ii doare la banana. (la modul serios, asta am inteles eu ca se intampla, citind presa economica de profil, inclusiv interviul cu seicul respectiv) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Io care circul in Bucuresti incep sa ma oftic ca se ieftineste benzina, simbata dupaamiaza era o mega circulatie prin oras, stat cite 2-3 semafoare la rind la o singura intersectie, de regula abia luam un semafor in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Au iesit jmecherii la agatat prin capitala ? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Au iesit jmecherii la agatat prin capitala ? ))) Iti dai seama ca da.Acum pot sa mai miste A8u cu motor de 4.2,saptaru cu motor de 6.0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate