Sari la conținut

Evolutie pret combustibil

Proxi
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 900
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Cine se combina la o cisterna ? Sa avem pentru zile negre :)))

:lool:

+1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

5,03 benzina de 95 la Petromul de la iesirea din Bucuresti spre Oltenita. Aproape 30L cu 150 de lei. Inca n-am vazut sub 5 lei, cum aratau astia la stiri.

Link spre comentariu

In Ungaria in unele benzinarii am vazut echivalentul a 4,4 lei litrul. Degeaba incercam sa facem stocuri ca benzina is pierde din calitati deci nu merita.

Editat de secbiker
Link spre comentariu

problema n-ar fi numai pretul. faptul ca ne fura la pompa iar combustibilii sunt de calitate indoielnica conteaza poate mai mult decat pretul.

furt la pompa...caz patit de mine: alimentez 80 de litri si cand ii termin computerul imi zice ca am consumat doar 66

calitatea proasta : cazul unui prieten bun....masina ii consuma cu 1litru/100km in plus in romania fata de germania in conditii similare de drum.

mai pe scurt ne fura 1 leu la pret...dar de fapt ne mai fura cu inca 1 leu la pompa + consum mare din cauza calitatii proaste

daca crezi ca te fura la cantitate , alimenteaza maxim 20 litri! Am auzit ca numai dupa incepe sa fure. Daca ai ambitie, masori 40-50 litri si daca asa-i cauti metrologul care a avizat pompa si torni benzina pe el.

» Post actualizat in 13 Jan 2015 15:01

Unde era 4,87?

in judete unde nr carutelor > nr turismelor

» Post actualizat in 13 Jan 2015 15:03

Se mentin, am vorbit eu dimineata cu un seic saudit.

vrei numai sa il oftici pe V Putin
Link spre comentariu

L-am salutat!

Zice ca nu are legatura cu nici o Rusie, pur si simplu la nivel global a scazut cererea, piata e suprasaturata, e o tendinta normala. Economia mondiala se misca incet, se fac economii peste tot.. a scazut consumul.

SUA a devenit cel mai mare producator de titei si desi nu exporta, pentru ca produce mai mult intern nu mai importa asa de mult. Iar petrolul e peste tot pe.. "stoc".

SUA a inceput sa produca mult titei de sist si gaze de sist.

Da, Rusia si Nigeria, Venezuela, sunt grav afectate, insa nu e nici o conspiratie mondiala. OPEC nu vrea sa intervina iar sauditii nu vor sa reduca productia. Seicul zice ca lor le convine sa vanda si ieftin decat sa nu vanda deloc, ii doare la banana.

(la modul serios, asta am inteles eu ca se intampla, citind presa economica de profil, inclusiv interviul cu seicul respectiv)

Link spre comentariu

Io care circul in Bucuresti incep sa ma oftic ca se ieftineste benzina, simbata dupaamiaza era o mega circulatie prin oras, stat cite 2-3 semafoare la rind la o singura intersectie, de regula abia luam un semafor in weekend.

Link spre comentariu

• adidas changed the title to Evolutie pret combustibil
  • Kristian pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic