Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Uitati cu cat se vinde un Dragstar la americani....La noi cred ca ar costa dublu!

2013 Yamaha Vstar 650 Custom XVS650 Dragstar
$4,000
20,000 miles
Hydraulic Clutch system

https://www.facebook.com/groups/650ccnd/489871091203499/?notif_t=group_activity&notif_id=1464318421448513#

Editat de george_eu25
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

Poate intereseaza pe cineva pt dragstar 1100

Sei Dragstar 1100 classic din 3 bucati mustang-200 euro

post-40192-0-17128900-1464521168_thumb.jpg

Starter relay si regulator tourmax ambele,noi nefolosite - 350 lei ambele

post-40192-0-44033600-1464521353_thumb.jpgpost-40192-0-96867200-1464521361_thumb.jpg

jet kit vance &hinnes 200 lei in cutie noi

post-40192-0-90206700-1464521553_thumb.jpg

tobe originale dragstar 1100

post-40192-0-33024700-1464521604_thumb.jpg

tel 0770569273

Link spre comentariu

Incerc sa atasez o poza primita de la service cu devizul

Cistenie ..... - ar fi o curatare cu un aparat cu ceva vibratii

Robota - manopera, 2h

» Post actualizat in 31 May 2016 16:35
Maine dimineata ma duc la ei sa aflu mai multe.
Sa vedem ce se mai gaseste la ea necesar de rezolvat.
O sa ma uit si diseara putin pe pe net dupa niste preturi pentru conductele alea de carburatoare ca mi se pare cam mare pretul de 80 euro+tva dar oricum nu prea am de ales.

post-68873-0-05109000-1464710150_thumb.jpg

Link spre comentariu

Incerc sa atasez o poza primita de la service cu devizul

Cistenie ..... - ar fi o curatare cu un aparat cu ceva vibratii

Robota - manopera, 2h

» Post actualizat in 31 May 2016 16:35

Maine dimineata ma duc la ei sa aflu mai multe.

Sa vedem ce se mai gaseste la ea necesar de rezolvat.

O sa ma uit si diseara putin pe pe net dupa niste preturi pentru conductele alea de carburatoare ca mi se pare cam mare pretul de 80 euro+tva dar oricum nu prea am de ales.

Pe ebay.de la 40 de ieuroi, cu transportul inca 11. Sunt noi, da' nu de la magazin. Daca adaugi pretul de magazin, plus comisionul serviceului e posibil sa ajungi la 80. Alea trebuiesc schimbate ca se imbatraneste cauciucul ala si crapa. Presupun ca sunt crapate si ale tale. Daca nu sunt gaurite, nu aia era cauza problemei.

Furtunul de benzina - pipe 3 - de ce il schimba? Ca ala tot originalu' e la mine.

Despre needle valve set-ul ala nu stiu, dar de vreme ce curata cu ultrasunete, mai trebuie schimbat si ala? Ma-ndoiesc, dar repet, aici nu stiu.

Editat de aship
Link spre comentariu

Da, m-am uitat si eu intre timp la piese si le gasesti mai ieftine dar mai adaugi transport iar diferenta pe care o catiga ei eu o castig in timp (mai ales ca sezonul asta nu am apucat sa ies cu ea)

Au spus sa ma duc maine la ei sa imi arate tot ce vor sa schimbe si sa le spun ce vreau si ce nu.

Probabil furtunul ala este si el cumva imbatranit. O sa vad maine

Link spre comentariu

Va salut,

Imi poate da cineva cartea tehnica de reparatie, service, la Yamaha XVS 650A Classic 2005 (nu stiu exact cum ii spune...). Sau poate ma indrumati de unde sa o iau. MULTUMESC

Link spre comentariu

Va salut pe toti dragstar-istii....sunt si eu proaspat atat in lumea moto cat si in detinerea de un dragstar frumos... Vreau sa va intreb daca ma poate ajuta cineva sa imi dea un sfat....ma tot roade de o vreme sa sparg tobele sau sa mai dau cateva gauri in plus, fiind o chestie ireversibila nu as vrea sa imi para rau sa stric ceva astfel...

Link spre comentariu

Va salut pe toti dragstar-istii....sunt si eu proaspat atat in lumea moto cat si in detinerea de un dragstar frumos... Vreau sa va intreb daca ma poate ajuta cineva sa imi dea un sfat....ma tot roade de o vreme sa sparg tobele sau sa mai dau cateva gauri in plus, fiind o chestie ireversibila nu as vrea sa imi para rau sa stric ceva astfel...

Bine ai venit!

Cateva gauri in capat poti sa dai. Vei avea un sunet ceva mai puternic. Insa, daca gauresti tobele cu totul, se schimba admisia de aer, ceea ce schimba procentul de aer din amestec. Ca sa compensezi, va trebui sa umbli la carburator. Citeste cu cateva pagini in urma, s-a mai discutat asta.

PS. Dar voi v-ati luat motocicletele ca sa faceti galagie sau sa mergeti cu ele? Eu nu inteleg obsesia asta cu sunetul ...

Editat de aship
Link spre comentariu

Bar bar barrr barr barr. Vorba aia, dai 2 gauri, nu mai e cruiser, e chopper, ca e modificat:) nu ma pricep, dar dau cu parerea ca tot romanul..daca modifici evqcuqrea, trebuie sa modifici si amestecul, umblat la carburatoare, rejetting-suna pompos nu? Google te lamureste. A, si vezi ca dupa , la vanzare, poate fi o problema-la rar se uita la cioparteli..

Link spre comentariu

PS. Dar voi v-ati luat motocicletele ca sa faceti galagie sau sa mergeti cu ele? Eu nu inteleg obsesia asta cu sunetul ...

Salut, nici eu nu sunt adeptul la spartul timpanelor, dar se pare ca si scuterul se aude mai tare in traficul din Bucuresti, m-am trezit cu fete speriate cand ajungeam in dreptul geamurilor, se simte nevoia de un pik de galagie.

Si eu caut ceva sa schimb, o sa merg pe varianta de mufflere pentru inceput, pe louis incep de la 60 de euro, poate gasesc ceva prin Bucuresti, nu ma deranjeaza sa fac modificari la carburator.

Daca are cineva de vanzare, chiar si second astept un semn.

Editat de vm210984
Link spre comentariu

Daca pui mufflere luate de la Louis o sa-ti sparga nitel timpanele si o sa ai nevoie de jeturi pentru evacuare libera, iar dupa o perioada oarecare o sa vrei sa pui la loc evacuarea originala.

Link spre comentariu

Bine ca mi-ai zis, ma trezeam la rubrica vanzari sau donatii :).

Si atunci care ar fi solutia cea mai buna, cu ceva mai multa galagie si fara sa gauresc tobele originale sau sa fac investitii cat motorul?

Editat de vm210984
Link spre comentariu

Mie imi place "galagia". Am Cobra Speedster Long si nu pot spune ca sunt de acord cu loud pipes save lives, dar atrag mai multa atentie asupra mea in trafic decat cu tobele stock.

Pe langa asta se aud BESTIAL :D

Link spre comentariu

Gata....dupa multa retrospectiva interioara... Am dar cate 4 gauri in fiecare + 4 care erau deja....se fac cate 8 in fiecare....gauri de 10.... E super sunetul si suficient

...

Am mers si eu pe varianta gaurilor pana cumpar ceva decent, se aude mai bine decat ma asteptam. E diferenta mare intre 4 si 8 gauri in fiecare?, am impresia ca daca mai fac 4 raman fara tabla.

Link spre comentariu