P T R Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 (editat) Pe net a aparut hitting the apex 1080 Editat Septembrie 12, 2015 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 12, 2015 Autor Share Postat Septembrie 12, 2015 Pe net a aparut hitting the apex 1080 https://kat.cr/hitting-the-apex-2015-1080p-webdl-x264-aac-ac3-t11237659.html#comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 @Hitting The Apex - Misto ca documentar, dar foarte slab ca film. Ii lipseste complet atmosfera, Brad Pitt e cam fara sare. Faster a fost cea mai buna productie de pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Mda... m-am uitat si eu adineauri, insa doar la 3 sferturi din el. Nu prea m-a impresionat... adica iti arata exact ce s-a intamplat in ultimii ani in motogp cu cei 6 piloti. Despre unii se vorbeste mai mult, despre altii mai putin. Dar e ca un rezumat al celor intamplate. Mi-ar fi placut mai multe comentarii din partea pilotilor, ceva muzica pe fundal ca sa iti starneasca ceva emotii. Nu stiu, ii lipseste ceva. Probabil si faptul ca am urmarit in detaliu ultimii ani de motogp, sesiuni de antrenamente, declaratii, analize, discutii, etc. si probabil cunoscand bine cele intamplate, nu mi s-a mai parut impresionanta relatarea evenimentelor din documentar. Mai misto mi s-a parut trailerul Si da, sunt de acord cu bibi... e cam fara sare vocea lui Brad Pitt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 De acord cu voi,avand in vedere ca si eu am fost la curent cu fenomenul in ultimii ani documentarul nu mi s-a parut wow.Iar partea dedicata lui Simoncelli mi se pare mult prea mare,no ofense.Daca murea Rossi inteleg,dar pana la urma Simoncelli era la nivel de talent-speranta si prea agresiv.Mi-a placut de el,dar mi se pare ca filmul prea face referire la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Cred ca au vrut sa scoata in evidenta riscurile meseriei.Accidentul lui Sic a fost unul dintre cele mai urate accidente la clasa mare. Timbrul vocal al lui ewan e cu siguranta mai placut decat a lui pitt Per total un film bun dar putin monoton Personajul principal a ramas acelasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Pentru ca personajul principal "is still winning" Mie mi-a placut. Poate pentru ca eram intr-un anume mood. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_01 Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Si mie mi s-a parut bun documentarul, se putea si mai bine, dar per total a fost ok, recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Tito Rabat Moves up to MotoGP for 2016 Season http://www.asphaltandrubber.com/news/tito-rabat-motogp-2016-marc-vds-racing/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Marquez și-a rupt un deget pe biclă. Acum și Lorenzo ... http://www.gpone.com/2015100418376/Lorenzo-infortunio-alla-spalla-sara-a-Motegi.html Le-a băgat Rossi ace în păpușile Voodoo. Ar fi tare să decidă Pedrosa campionul prin câteva prestații à la Aragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Nu inteleg prea bine, ce a patit Lorenzo? Cat de tare il va afecta asta in viitoarele curse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 nici eu, no parlo italiano. Cert e ca acum o sa aiba scuze loredana, cum ii place ei. Adica lui. » Post actualizat in 05 Oct 2015 06:14 Nu inteleg prea bine, ce a patit Lorenzo? Cat de tare il va afecta asta in viitoarele curse? Accidentare minora la umar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Nu inteleg prea bine, ce a patit Lorenzo? Cat de tare il va afecta asta in viitoarele curse? Dupa ce si-a rupt clavicula, s-a operat si peste doua zile a terminat cursa pe locul 7.. mai crezi ca dejtele alea rupte il incurca? Il dopeaza cu ceva morfina si castiga cursa.. dar nu si campionatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Jorge Lorenzo @lorenzo99 We are already in Dubai and now boarding to Narita. For the people who ask, the shoulder is ok. I will ride in Motegi with no big problems. 12:46 AM - 5 Oct 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 (editat) @frigider N-ar fi mare șmecherie să se scuze Lorenzo cum că are buba la umăr și de-aia a pierdut. Dar cum ar fi să ia Lorenzo campionatul accidentat la umăr ? Mă întreb ce scuze ar găsi ultrașii Rossinho în acest caz Editat Octombrie 5, 2015 de Trolek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 ca tot se vorbea pe aici de gume si forte g. http://www.motorsport.com/motogp/video/main-gallery/animated-history-of-motogp/ » Post actualizat in 15 Oct 2015 19:30e greu sa fii dottore...si ce liniste era cand a intrat Memeu' https://youtu.be/6cx9aoP15P4?t=101 » Post actualizat in 15 Oct 2015 19:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Pentru ca personajul principal "is still whining" Fixed, ca sa fie in acord cu evenimentele actuale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Fixed, ca sa fie in acord cu evenimentele actuale. Corect doar pe jumatate. Ala nu-i personajul principal. Hai sa nu umplem de "respect" si topicul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 De pe ce site/uri cumpărați bilete la etapele de motogp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 De pe ce site/uri cumpărați bilete la etapele de motogp? Eu imi iau de la fata locului Daca nu, http://www.motogp.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 Cine poate spune cum sta treaba cu un weekend intreg la o etapa, sa zicem mugello? Am vazut ca pe unele site-uri se mentioneaza si ceva de camping, se poate iesi si intra doar de maxim 2 ori pe zi din zona circuitului etc...Cum este mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbullman Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 A cumparat cineva VIDEOPASS de la motogp sau toata lumea se uita pe digi/ free online ? Pareri daca are cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Eu folosesc de ceva timp si recomand. Pro: -Material video (actual, sezoane vechi) -Accesibil oricand/pe orice -Informatii de la gura sobei Contra: -Nimic P.s. Desi as prefera sa urmaresc in acelasi mod transmisiile BT Sports (engleji) care au invitati interesanti, comentarii mai diversificate, interviuri ample, emisiuni speciale, etc Din pacate in Romania nu am gasit nici o metoda de a urmarii BT Sports in afara de stream-uri de calitate indoielnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbullman Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Eu folosesc de ceva timp si recomand. Pro: -Material video (actual, sezoane vechi) -Accesibil oricand/pe orice -Informatii de la gura sobei Contra: -Nimic P.s. Desi as prefera sa urmaresc in acelasi mod transmisiile BT Sports (engleji) care au invitati interesanti, comentarii mai diversificate, interviuri ample, emisiuni speciale, etc Din pacate in Romania nu am gasit nici o metoda de a urmarii BT Sports in afara de stream-uri de calitate indoielnica. SI cine comenteaza pe VIDEO PASS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Nick Harris e amfitrionul, el e cel care imi cam displace; de atatia ani aceelasi stil, aceasi emfaza ; dar e ok, nu spune prostii, e doar o parere personala. Dylan Gray, cu intervenții de pe linia boxelor si alte interviuri, e foarte ok. Si pe lângă cei doi, au început sa mai rotească niște copii (pe perioada asta de presezon) Oricum, repet videopass e cea mai buna optiune, calitate stream / informații / accesibilitate. Ca sa te lămurești descarca si tu niște curse de pe torenți de anul trecut una sa aibă în descriere motogp.com alta sa aiba BTSport si asa poți să-ți formezi propria părere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate