frigider Postat August 17 Share Postat August 17 1 oră în urmă, tourist1 a spus: Banuiesc ca au deja frane aerodinamice: propriile corpuri. Asa e. Dar se poate și mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 17 Share Postat August 17 au confirmat cei de la prima ca e si evolutie noua a motorului practic e cel pt 2025. Pol are 350 ture facute pe circuit in 4 zile de sesiuni de teste. Acum 8 minute, frigider a spus: Asa e. Dar se poate și mai mult. nici nu vreau sa imi imaginez cata forta G are aduce in plus pe antebratele baietilor adaugarea franelor aerodinamice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 17 Share Postat August 17 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: nici nu vreau sa imi imaginez cata forta G are aduce in plus pe antebratele baietilor adaugarea franelor aerodinamice.. Nu te gândi la parașută Ceva finuț acolo Sa dea niște sutimi pe frânare. Ii scriu acum mail lui Gigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 17 Share Postat August 17 Acum 45 minute, frigider a spus: Nu te gândi la parașută Ceva finuț acolo Sa dea niște sutimi pe frânare. Ii scriu acum mail lui Gigi pune-l pe @B.B. el are hotline cu boxa ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 17 Share Postat August 17 Acum 13 minute, Cavaleru a spus: pune-l pe @B.B. el are hotline cu boxa ducati Decât cu Gresini, și acolo se pune frână cu carenele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 17 Share Postat August 17 Acum 5 ore, ENEOS a spus: Decât cu Gresini, și acolo se pune frână cu carenele! Multi și pe strada fac asa. Au văzut la MM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 26 Share Postat August 26 Donez acest sticker cui il vrea, lasati adresa pe PM si vi-l trimit intr-o scrisoare. Am luat doua, al doilea nu am unde sa il pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 27 Share Postat August 27 Acum 8 ore, B.B. a spus: Donez acest sticker cui il vrea, lasati adresa pe PM si vi-l trimit intr-o scrisoare. Am luat doua, al doilea nu am unde sa il pun. era un baiat pe aici pe forum care are 58ul la avatar sau semnatura.. dar nu-mi vine numele in cap. probabil ca pe el l-ar bucura un asa cadou. cu 46 nu ai gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat August 27 Share Postat August 27 Acum 17 minute, Cavaleru a spus: era un baiat pe aici pe forum care are 58ul la avatar sau semnatura.. dar nu-mi vine numele in cap. probabil ca pe el l-ar bucura un asa cadou. cu 46 nu ai gasit Pe cel cu 46 l-a pastrat el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 27 Share Postat August 27 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: era un baiat pe aici pe forum care are 58ul la avatar sau semnatura.. colegul @wtf? din pacate din februarie nu a mai intrat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 27 Share Postat August 27 Era un stand cu produse Simoncelli micuț cu cateva chestiute, banii se strâng pt ceva caritabil/familie etc.. Nu, cu 46 nu mi-am luat nimic desi erau o groaza de tarabe dedicate marelui clown. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat August 28 Share Postat August 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 28 Share Postat August 28 (editat) asta cam era de asteptat, din moment ce la Factory si VR46 locurile erau deja ocupate, si el avea deja contract semnat pe 2 ani incepand cu 2025 (plus si niste clauze de Factory bike pt 2026!!) singura chestie interesanta e ca Fermin, conform contractului, in 2026 va trebui sa aibe Factory bike asta ar insemna ca si Gresini sa primeasca o mobra Factory spec in 2026?? oare o sa se ia mobra Factory de la VR46 sau iarasi vor avea 4 mobre Factory pe grila?? 2 la echippa oficiala, si cate unul la VR46 si Gresini? Editat August 28 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat August 28 Share Postat August 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 28 Share Postat August 28 +1!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 28 Share Postat August 28 Acum 5 ore, ioio_viola a spus: Pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat August 28 Share Postat August 28 O mizerie de competitie.Epoca Rossi i-a adus glorie,a mai trait din inertie,acum e pa si pussy.Nu mai intereseaza pe nimeni aceasta competitie.80% sunt doar habarnisti,tiktokeri si sociali media.Consumatori.Daca le pui un kakat ambalat frumos baga tot. Pe bune basisinosii astia sunt marii piloti:Bagnaia,Martin,Acosta ?Mizeria aia de Marq spera sa-l intreaca pe ala care a adus motogp-ul unde nici nu visa Espeleta si toti atarnatorii.Vai de capul lui.Daca se retragea era mai respectabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat August 29 Share Postat August 29 Acum 7 ore, adiy32 a spus: Nu mai intereseaza pe nimeni aceasta competitie.80% sunt doar habarnisti,tiktokeri si sociali media Adevarat, imi aduc aminte ca acum 10 ani cunoscatorii motogp discutau aprins pe langa curse si de filozofia lui Socrate, dualitatea corpuscul-unda sau influenta lui Monet asupra artei moderne. Conoscatorii s-au dus o data cu retragerea tribunului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 29 Share Postat August 29 Acum 20 ore, ioio_viola a spus: Uaaaaa, this is really big news!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 29 Share Postat August 29 (editat) Acum 13 ore, adiy32 a spus: O mizerie de competitie.Epoca Rossi i-a adus glorie,a mai trait din inertie,acum e pa si pussy.Nu mai intereseaza pe nimeni aceasta competitie.80% sunt doar habarnisti,tiktokeri si sociali media.Consumatori.Daca le pui un kakat ambalat frumos baga tot. Pe bune basisinosii astia sunt marii piloti:Bagnaia,Martin,Acosta ?Mizeria aia de Marq spera sa-l intreaca pe ala care a adus motogp-ul unde nici nu visa Espeleta si toti atarnatorii.Vai de capul lui.Daca se retragea era mai respectabil. din pacate, ce spui tu poate e partial adevarat, dar, audientele au crescut din nou dupa retragerea lui Rossi Editat August 29 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 30 Share Postat August 30 Are față de livrator ciuciungez.🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat August 30 Share Postat August 30 La 29.08.2024 la 1:14, adiy32 a spus: O mizerie de competitie.Epoca Rossi i-a adus glorie,a mai trait din inertie,acum e pa si pussy.Nu mai intereseaza pe nimeni aceasta competitie.80% sunt doar habarnisti,tiktokeri si sociali media.Consumatori.Daca le pui un kakat ambalat frumos baga tot. Pe bune basisinosii astia sunt marii piloti:Bagnaia,Martin,Acosta ?Mizeria aia de Marq spera sa-l intreaca pe ala care a adus motogp-ul unde nici nu visa Espeleta si toti atarnatorii.Vai de capul lui.Daca se retragea era mai respectabil. Cel putin in bula mea, fata de acum cativa ani grupul de oameni interesati de MotoGP s-a marit. Pana si dansa, care acum 10 ani stia doar de Rossi, Marquez, Lorenzo si Dovi, dar habar n-avea la ce echipe sunt, azi stie absolut toata grila, cu nume, cu numere, cu echipe. Acum cativa ani vedeam Valencia live doar cu ea, acum suntem in fiecare an 4-6 care mergem. In Asia fostii colegi acum se duc impreuna, dupa ce prima data am fost doar cu un tailandez care-mi era counterpart pe zona APAC. O fi doar bula mea, dar nu mi se pare ca a scazut interesul dupa ce s-a retras Rossi, la fel cum nu va scadea cand se va retrage MM93. Va fi un oarecare vid dpdv marketing, pt ca Pecco are carisma unei pete de sos pe tricoul alb proaspat luat pe tine (desi incerc sa-l vad ca pe un tip simpatic), iar Bez, cel care are carisma, e pe nicaieri cu rezultatele. Sper totusi ca Acosta va fi viitorul alien, la pachet cu capacitatea de a misca partea de marketing pt MotoGP. Acum 17 ore, ENEOS a spus: Are față de livrator ciuciungez.🫣 Exact asta a fost gandul meu cand i-am vazut poza pe insta Daca nu stiam cine e, nu credeam in veci ca asta poate face mai mult de a livra o saorma semi-calda, uitandu-ma doar la poza lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Salut! Vreau sa merg la anul la o etapa motogp, de preferat in iulie, la Sachsenring. Ma poate ajuta cu sfaturi despre bilete si nu numai? Nu am mai fost niciodata la o etapa motogp sau formula 1. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Acum 58 minute, borsulica a spus: Salut! Vreau sa merg la anul la o etapa motogp, de preferat in iulie, la Sachsenring. Ma poate ajuta cu sfaturi despre bilete si nu numai? Nu am mai fost niciodata la o etapa motogp sau formula 1. Multumesc anticipat! ia legatura cu @B.B. el a fost anu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 (editat) Printre atatea discutii s-a pierdut un breichin neuz si inca o schimbare la Aprilia: https://www.crash.net/motogp/news/1054532/1/davide-brivio-confirms-wilco-zeelenberg-trackhouse-aprilia-departure Trackhouse Aprilia team principal Davide Brivio confirmed last weekend that Wilco Zeelenberg will leave the team at the end of the 2024 season. .... Speaking to MotoGP.com pit lane reporter Simon Crafar before the Aragon MotoGP race at MotorLand last Sunday, Brivio, who joined Trackhouse at the beginning of 2024, explained that Zeelenberg’s departure was a “very hard” conclusion to reach, and that it’s part of the American-owned team trying to find “some different direction”. “This [Zeelenberg’s departure] is something that we discussed,” Brivio said. “We took this decision. A big credit to Wilco [Zeelenberg] for what he’s done. “Honestly speaking, I arrived and I found a team that he has built through the years, and the team also, for the most part, is not going to change next year, so a big credit for what he has built up. “As Trackhouse, we thought that maybe, going to the future, we had to find some different direction. It’s sad from one side, it’s business on the other side. “It’s always a difficult situation, and it’s been very hard to come to this conclusion.” Zeelenberg’s future is currently unconfirmed. .... Editat Septembrie 2 de ioio_viola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate