Sari la conținut

MotoGP - Discutii generale

adidas

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Era un stand cu produse Simoncelli micuț cu cateva chestiute, banii se strâng pt ceva caritabil/familie etc..

Nu, cu 46 nu mi-am luat nimic desi erau o groaza de tarabe dedicate marelui clown.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asta cam era de asteptat, din moment ce la Factory si VR46 locurile erau deja ocupate,

si el avea deja contract semnat pe 2 ani incepand cu 2025

(plus si niste clauze de Factory bike pt 2026!!)

singura chestie interesanta e ca Fermin, conform contractului, in 2026 va trebui sa aibe Factory bike

asta ar insemna ca si Gresini sa primeasca o mobra Factory spec in 2026??

oare o sa se ia mobra Factory de la VR46 sau iarasi vor avea 4 mobre Factory pe grila?? :) :) :)

2 la echippa oficiala, si cate unul la VR46 si Gresini?

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu

O mizerie de competitie.Epoca Rossi i-a adus glorie,a mai trait din inertie,acum e pa si pussy.Nu mai intereseaza pe nimeni aceasta competitie.80% sunt doar habarnisti,tiktokeri si sociali media.Consumatori.Daca le pui un kakat ambalat frumos baga tot.

Pe bune basisinosii astia sunt marii piloti:Bagnaia,Martin,Acosta ?Mizeria aia de Marq spera sa-l intreaca pe ala care a adus motogp-ul unde nici nu visa Espeleta si toti atarnatorii.Vai de capul lui.Daca se retragea era mai respectabil.

Link spre comentariu

Acum 7 ore, adiy32 a spus:

Nu mai intereseaza pe nimeni aceasta competitie.80% sunt doar habarnisti,tiktokeri si sociali media

Adevarat, imi aduc aminte ca acum 10 ani cunoscatorii motogp discutau aprins pe langa curse si de filozofia lui Socrate, dualitatea corpuscul-unda sau influenta lui Monet asupra artei moderne.

Conoscatorii s-au dus o data cu retragerea tribunului.

Link spre comentariu

Acum 13 ore, adiy32 a spus:

O mizerie de competitie.Epoca Rossi i-a adus glorie,a mai trait din inertie,acum e pa si pussy.Nu mai intereseaza pe nimeni aceasta competitie.80% sunt doar habarnisti,tiktokeri si sociali media.Consumatori.Daca le pui un kakat ambalat frumos baga tot.

Pe bune basisinosii astia sunt marii piloti:Bagnaia,Martin,Acosta ?Mizeria aia de Marq spera sa-l intreaca pe ala care a adus motogp-ul unde nici nu visa Espeleta si toti atarnatorii.Vai de capul lui.Daca se retragea era mai respectabil.

din pacate, ce spui tu poate e partial adevarat, dar, audientele au crescut din nou dupa retragerea lui Rossi :)

Editat de Cavaleru
Link spre comentariu

La 29.08.2024 la 1:14, adiy32 a spus:

Cel putin in bula mea, fata de acum cativa ani grupul de oameni interesati de MotoGP s-a marit. Pana si dansa, care acum 10 ani stia doar de Rossi, Marquez, Lorenzo si Dovi, dar habar n-avea la ce echipe sunt, azi stie absolut toata grila, cu nume, cu numere, cu echipe. 
Acum cativa ani vedeam Valencia live doar cu ea, acum suntem in fiecare an 4-6 care mergem. In Asia fostii colegi acum se duc impreuna, dupa ce prima data am fost doar cu un tailandez care-mi era counterpart pe zona APAC. 

O fi doar bula mea, dar nu mi se pare ca a scazut interesul dupa ce s-a retras Rossi, la fel cum nu va scadea cand se va retrage MM93. Va fi un oarecare vid dpdv marketing, pt ca Pecco are carisma unei pete de sos pe tricoul alb proaspat luat pe tine (desi incerc sa-l vad ca pe un tip simpatic), iar Bez, cel care are carisma, e pe nicaieri cu rezultatele.

Sper totusi ca Acosta va fi viitorul alien, la pachet cu capacitatea de a misca partea de marketing pt MotoGP.

Acum 17 ore, ENEOS a spus:

IMG-20240830-WA0001.jpg

Are față de livrator ciuciungez.🫣

Exact asta a fost gandul meu cand i-am vazut poza pe insta :D 
Daca nu stiam cine e, nu credeam in veci ca asta poate face mai mult de a livra o saorma semi-calda, uitandu-ma doar la poza lui.

Link spre comentariu

Acum 58 minute, borsulica a spus:

Salut!

Vreau sa merg la anul la o etapa motogp, de preferat in iulie, la Sachsenring.

Ma poate ajuta cu sfaturi despre bilete si nu numai? Nu am mai fost niciodata la o etapa motogp sau formula 1.

Multumesc anticipat!

ia legatura cu @B.B. el a fost anu asta.

Link spre comentariu

Printre atatea discutii s-a pierdut un breichin neuz

FB_IMG_1725278339336.thumb.jpg.bf778b1bf97111ba9d6565eac02a9363.jpg

si inca o schimbare la Aprilia:

https://www.crash.net/motogp/news/1054532/1/davide-brivio-confirms-wilco-zeelenberg-trackhouse-aprilia-departure

Trackhouse Aprilia team principal Davide Brivio confirmed last weekend that Wilco Zeelenberg will leave the team at the end of the 2024 season.

....

Speaking to MotoGP.com pit lane reporter Simon Crafar before the Aragon MotoGP race at MotorLand last Sunday, Brivio, who joined Trackhouse at the beginning of 2024, explained that Zeelenberg’s departure was a “very hard” conclusion to reach, and that it’s part of the American-owned team trying to find “some different direction”.

“This [Zeelenberg’s departure] is something that we discussed,” Brivio said. “We took this decision. A big credit to Wilco [Zeelenberg] for what he’s done.

“Honestly speaking, I arrived and I found a team that he has built through the years, and the team also, for the most part, is not going to change next year, so a big credit for what he has built up.

“As Trackhouse, we thought that maybe, going to the future, we had to find some different direction. It’s sad from one side, it’s business on the other side.

“It’s always a difficult situation, and it’s been very hard to come to this conclusion.”

Zeelenberg’s future is currently unconfirmed. ....

Editat de ioio_viola
Link spre comentariu

La 31.08.2024 la 0:47, wolfybv a spus:

Daca nu stiam cine e, nu credeam in veci ca asta poate face mai mult de a livra o saorma semi-calda, uitandu-ma doar la poza lui.

:laugh:

Acum 32 minute, ioio_viola a spus:

Printre atatea discutii s-a pierdut un breichin neuz

FB_IMG_1725278339336.thumb.jpg.bf778b1bf97111ba9d6565eac02a9363.jpg

au zis ceva aia de la BT Sport dar a intrat pe o ureche, a iesit pe alta.

la cat de (la fel de) prost merge dupa juma de sezon yama.

sau poate schimbarea asta va aduce schimbari?

Acum 34 minute, ioio_viola a spus:

si inca o schimbare la Aprilia:

mav se plangea ca aprilia s-a concentrat aproape doar pe aero si ca nu au imbunatatit si in alte zone.

si ca moto se incalzeste f f f rau - asta cica e de ceva timp.

Link spre comentariu

Acum 11 ore, borsulica a spus:

Salut!

Vreau sa merg la anul la o etapa motogp, de preferat in iulie, la Sachsenring.

Ma poate ajuta cu sfaturi despre bilete si nu numai? Nu am mai fost niciodata la o etapa motogp sau formula 1.

Multumesc anticipat!

Uite de aici poti cumpara biletele deja pt la anul: https://www.etix.com/ticket/o/5849?cobrand=MGP

Data inca nu e stabilita, dar probabil la final de iunie - inceput de iulie, ca in fiecare an. Vad ca preturile sunt o idee mai jos decat anul asta, probabil astea sunt preturi promotionale acum la inceput. Pe masura ce se vor da, banuiesc ca vor creste. Stiu ca ma uitasem anul asta prin martie pt Sachsenring si mi-a trecut repede, in tribune incepeau de la 205 sau 210€, nu mai stiu exact.

Detalii despre organizare poti vedea aici: https://www.sachsenring-circuit.com/motogp

Sunt detaliile de anul asta, dar nu ma astept ca la anul sa fie mari diferente. 

In general, indiferent de cursa la care vrei sa mergi, intra direct pe site-ul circuitului, vei gasi bilete la preturi mai bune decat daca te duci pe motogp.com. Fac asta de ani buni la Valencia si ies mereu cu aprox 30% mai ieftin decat daca luam de pe motogp. Pierd la biletele de avion, pt ca sunt mai scumpe decat pt alte destinatii, dar de obicei stau mai mult, nu doar in weekend-ul respectiv, pt ca orasul e superb (dpmdv e unul din cele mai faine orase din Europa) si atunci merita deplasarea. Acum 2 ani am reusit chiar sa merg la plaja si sa fac baie in mare, atat de faina a fost vremea in noiembrie.

Link spre comentariu

Dorna Sports and the FIM renew MotoGP™ agreement until 2060

image.thumb.png.547242f6ced966ebc558cd475126cece.png

Yamaha Motor Co., Ltd. is delighted to announce the signing of Miguel Oliveira. The Portuguese MotoGP™ star will be joining the Prima Pramac Yamaha Factory Team for the 2025-26 MotoGP seasons.

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu

Acum 38 minute, apriliacluj a spus:

Dorna Sports and the FIM renew MotoGP™ agreement until 2060

image.thumb.png.547242f6ced966ebc558cd475126cece.png

Yamaha Motor Co., Ltd. is delighted to announce the signing of Miguel Oliveira. The Portuguese MotoGP™ star will be joining the Prima Pramac Yamaha Factory Team for the 2025-26 MotoGP seasons.

vai de pla lui.

o sa fie mai rau decat la aprilia. unde era de asteptat sa miste.

Link spre comentariu