ENEOS Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Experiență! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Acum 31 minute, TETEA. a spus: Ce castiga? ma gandeam ca cursa? Acum 10 minute, ENEOS a spus: Experiență! si asta, doar toti merg pe moto "noua" parca nu incepea sezonul asa devreme, nu era pe 17 gen in martie? in fine, nu ma plang doar mi-era ca se inseala colegul - dar nup - pe 6 e cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 (editat) 1 oră în urmă, frigider a spus: parca nu incepea sezonul asa devreme, nu era pe 17 gen in martie? in fine, nu ma plang doar mi-era ca se inseala colegul - dar nup - pe 6 e cursa. Sunt multe curse anul asta, si incepe mai devreme. Ai dreptate si tu, si nici colegul nu se insala. Win-win! Editat Martie 2, 2022 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Acum 28 minute, TETEA. a spus: si nici colegul nu se insala , niciodată! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Acum 28 minute, ENEOS a spus: , niciodată! fa un prognostic, Race 1 si Championship: cine si cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Acum 14 minute, TETEA. a spus: fa un prognostic, Race 1 si Championship: cine si cine? lasa pronosticul - sari la pariuri, e un user pe aici de a zis ca da o bere (cola in cazu meu) daca iese iar Q. desi sincer parca nu as vrea sa beau cola aia.. ii ajunge 1 camp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Acum 2 ore, frigider a spus: lasa pronosticul - sari la pariuri, e un user pe aici de a zis ca da o bere (cola in cazu meu) daca iese iar Q. Esti pus pe capatuiala,bag sama! Nu pariez din principiu, dar sigur am sa beau ceva daca iese Peco... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 7 hours ago, ENEOS said: În weekend parcă e prima etapă, nu deschide nimeni topic? @Kagemusha..? Mâine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Acum 19 minute, Kagemusha a spus: Mâine... Că-i zâua mai lungă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Mai este un pic si incep cursele. Mai ce pauza lunga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Și sezonul va fi lung. Dacă nu mai vine vreo molimă sau război, va fi cel mai lung sezon din istorie: 21 de etape. În medie cam 3 curse în fiecare lună până în noiembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Acum 5 ore, frigider a spus: ....e un user pe aici de a zis ca da o bere..... Damager e colegul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Că-i zâua mai lungă! pai da, chiar se lungeste ziua, inteleapta vorba Acum 2 ore, MirceaB a spus: Mai este un pic si incep cursele. Mai ce pauza lunga! gandeste-te la cati ani ai si la cat de repede au trecut, mai ti se pare pauza lunga? Acum 2 ore, PzKpfW a spus: Și sezonul va fi lung. Dacă nu mai vine vreo molimă sau război, va fi cel mai lung sezon din istorie: 21 de etape. În medie cam 3 curse în fiecare lună până în noiembrie. o.m.g. 3 pe luna? beau pt asta. 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: Damager e colegul asa, tine-l minte. Acum 4 ore, TETEA. a spus: Esti pus pe capatuiala,bag sama! Nu pariez din principiu, dar sigur am sa beau ceva daca iese Peco... asa-s eu, mai pomanagiu stiu ca devine cliseu asta cu "se anunta un sezon strans" dar frate, mai strans de atat nu se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 3 minutes ago, frigider said: 3 pe luna? Da, două sau trei curse în fiecare lună, mai puțin iulie (o singură cursă, pauză de vară). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Tare mi-e teamă că nu se vor ține toate etapele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 Acum 5 minute, ENEOS a spus: Tare mi-e teamă că nu se vor ține toate etapele... iti dai seama ca-s sanse mari. toti au asta in gand. tre sa fii mereu sus in campionat ca nu stii cum dispar 1-2-3 etape si nu mai ai timp sa recuperezi. e un tip nou de presiune la care poate ei nici nu se gandesc, vb aia - psihologi de sportivi? Chiar acum, frigider a spus: nu mai ai timp sa recuperezi. vezi Peco anu trecut, daca mai erau 1-2-3 etape cine stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Acum 9 ore, frigider a spus: vezi Peco anu trecut, daca mai erau 1-2-3 etape cine stie? Cred ca nu avea nevoie de etape in plus, trebuia sa nu cada atunci si.l facea pe Qwart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Acum 9 ore, ENEOS a spus: Tare mi-e teamă că nu se vor ține toate etapele... hahahahaha! ....foarte posibil..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Văd că astăzi apare în calendar "show", oare ce o însemna? Bănuiesc că nu transmite nimic erdeesh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Acum 24 minute, Djenavar a spus: Cred ca nu avea nevoie de etape in plus, trebuia sa nu cada atunci si.l facea pe Qwart Poate, dar nu vom ști niciodată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Dacă dacă nu era parcă parcă Peco (,) câștiga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 https://www.crash.net/motogp/news/997156/1/bagnaia-miller-homologate-hybrid-20212022-ducati-engines Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 13, 2022 Share Postat Martie 13, 2022 Un articol de citit: https://www.motorsportmagazine.com/articles/motorcycles/motogp/motogps-dorna-versus-msma-showdown-on-shapeshifters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 15, 2022 Share Postat Martie 15, 2022 @Kagemusha, hai cu Pertamina!!! Pfff, greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 16, 2022 Share Postat Martie 16, 2022 https://www.asphaltandrubber.com/motogp/marc-marquez-front-tire-qatar-motomatters/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate