Moderatori Kristian Postat Sâmbătă la 07:44 Moderatori Share Postat Sâmbătă la 07:44 Chiar acum, Patrick_M a spus: Nu e cea originala, dar multumesc. Poza ei pare una generica,nu e cea reala ce se vinde,cel putin asa vad io. Da-le un e-mail si cere-le poze exact cu piesa ce o vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Sâmbătă la 08:15 Share Postat Sâmbătă la 08:15 30 minutes ago, Kristian said: Poza ei pare una generica,nu e cea reala ce se vinde,cel putin asa vad io. Da-le un e-mail si cere-le poze exact cu piesa ce o vand. Asa o sa fac. Sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Sâmbătă la 08:36 Moderatori Share Postat Sâmbătă la 08:36 Acum 20 minute, Patrick_M a spus: Asa o sa fac. Sarbatori fericite Multamn fain,la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Cum am mai povestit, m-am apucat anul trecut de curatat carburatorul la Suzi Intruder 125 (de fapt sa vad pe unde curge benzina) si am ajuns de am facut mobra bucati. Anul trecut am fost cam ocupat si mare lucru nu am mai facut. Asa ca anul asta am luat-o din loc. @Lup69 dupa ce am pilit si slefuit cu vata , am decis sa schimb spitele cu totul. Am facut treaba la roata din spate. Iata cum arata comparativ cu roata fata care are inca spitele vechi: Urmeaza sa imi vina un comparator cu suport magnetic ca sa le si centrez cum trebuie. Am vazut la demontarea spitelor, ca roata din spate avea obada prost montata. Spitele de pe o parte ieseau mai greu, depasind gaurile cu circa 0,5-1 mm, semn ca obada nu era pus in acelasi plan cu centrul butucului. Asa ca acuma o sa o centrez cum trebuie. Inca mai caut plumbi de echilibrare , din aia care se pun pe spita. Am gasit pe un siste lincos.ro, dar nu au decat de 15 gr. Aveti careva idee unde gaesc greutati din astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate