Moderatori Kristian Postat Sâmbătă la 07:44 Moderatori Share Postat Sâmbătă la 07:44 Chiar acum, Patrick_M a spus: Nu e cea originala, dar multumesc. Poza ei pare una generica,nu e cea reala ce se vinde,cel putin asa vad io. Da-le un e-mail si cere-le poze exact cu piesa ce o vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Sâmbătă la 08:15 Share Postat Sâmbătă la 08:15 30 minutes ago, Kristian said: Poza ei pare una generica,nu e cea reala ce se vinde,cel putin asa vad io. Da-le un e-mail si cere-le poze exact cu piesa ce o vand. Asa o sa fac. Sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Sâmbătă la 08:36 Moderatori Share Postat Sâmbătă la 08:36 Acum 20 minute, Patrick_M a spus: Asa o sa fac. Sarbatori fericite Multamn fain,la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Luni la 17:49 Share Postat Luni la 17:49 Cum am mai povestit, m-am apucat anul trecut de curatat carburatorul la Suzi Intruder 125 (de fapt sa vad pe unde curge benzina) si am ajuns de am facut mobra bucati. Anul trecut am fost cam ocupat si mare lucru nu am mai facut. Asa ca anul asta am luat-o din loc. @Lup69 dupa ce am pilit si slefuit cu vata , am decis sa schimb spitele cu totul. Am facut treaba la roata din spate. Iata cum arata comparativ cu roata fata care are inca spitele vechi: Urmeaza sa imi vina un comparator cu suport magnetic ca sa le si centrez cum trebuie. Am vazut la demontarea spitelor, ca roata din spate avea obada prost montata. Spitele de pe o parte ieseau mai greu, depasind gaurile cu circa 0,5-1 mm, semn ca obada nu era pus in acelasi plan cu centrul butucului. Asa ca acuma o sa o centrez cum trebuie. Inca mai caut plumbi de echilibrare , din aia care se pun pe spita. Am gasit pe un siste lincos.ro, dar nu au decat de 15 gr. Aveti careva idee unde gaesc greutati din astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Acum 11 ore, Silver Arrow a spus: Inca mai caut plumbi de echilibrare , din aia care se pun pe spita. Cam greu de gasit, se vand la set: https://www.romimoto-piese.ro/ro2/category/12005010300/ Poti folosi plumbi care se lipesc pe janta, e un pic inestetic dar isi fac treaba, am mai vazut si la altii. Uite aici: https://gmoto.ro/greutăți-de-echilibrare-a-roților-motocicletei,1242/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Am reușit și eu sâmbătă (sau era vineri?!) să montez proiectoarele, ulterior am făcut un efort să pun și scutul. Toate astea după vreo jumătate de an... Tot jumătate de an a durat să lipesc și protecția de rezervor, a ieșit pe o parte. Fuck! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă La 16.03.2025 la 6:45, ENEOS a spus: Vedeți, de aia nu semnalizează lumea, ca să nu li se topească firele! După ~350 km (~300 am făcut ieri, mai mersesem nițel joi) declar reușită intervenția asupra oalei mele de ambreiaj. Am scăpat de huruitul Yamaha, nu mai simt vibrații în scărițe, schimbările de viteze sunt mai smooth, chiar și cele fără ambreiaj. ce exact i-ai facut? inlocuit niturile cu suruburi? am gasit scutericiu pocnit peste bot si aripa fata sparta, asa ca a trebuit sa o dau jos ca harjaia de roata. CocaB0$$ cu A6 pe Bulgaria a dat cu spatele, a facut poc si a fugit. A vazut un vecin incidentu dar nu a ajuns sa-l opreasca sau sa-i ia numaru.. Aia e nu am stat sa-mi bat capu ca nu rezolvam nimic cu asigurarea lui mai ales ca nu am decontare directa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Acum 7 minute, Cavaleru a spus: ce exact i-ai facut? inlocuit niturile cu suruburi? am gasit scutericiu pocnit peste bot si aripa fata sparta, asa ca a trebuit sa o dau jos ca harjaia de roata. CocaB0$$ cu A6 pe Bulgaria a dat cu spatele, a facut poc si a fugit. A vazut un vecin incidentu dar nu a ajuns sa-l opreasca sau sa-i ia numaru.. Aia e nu am stat sa-mi bat capu ca nu rezolvam nimic cu asigurarea lui mai ales ca nu am decontare directa. Degeaba aveai decontare directa. Se aplica doar daca masina care te loveste este inmatriculata in Romania. Cu decontare directa este bine sa faci cand ai pe piata societati de asigurare neplatitoare / in faliment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă (editat) Acum 9 minute, Ruginel a spus: Degeaba aveai decontare directa. Se aplica doar daca masina care te loveste este inmatriculata in Romania. Cu decontare directa este bine sa faci cand ai pe piata societati de asigurare neplatitoare / in faliment. aha, ms de lamurire deci oricum tre sa ma descurc :)) PS nasoala treaba ca tre sa dai roata jos sa poti sa desfaci aripa ca are niste suruburi puse bine fix in dreptul talonului.. Editat 17 ore în urmă de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 1 oră, Ruginel a spus: Degeaba aveai decontare directa. Se aplica doar daca masina care te loveste este inmatriculata in Romania. Cu decontare directa este bine sa faci cand ai pe piata societati de asigurare neplatitoare / in faliment. Corect. Insa decontarea directa este utila si cand firma de asigurare a vinovatului face nazuri (in cazul meu Groupama). Mie a vrut sa imi plateasca jumatate de crash-bar, adica doar jumatatea stricata si imi propunea o manopera de vreo 20 de lei pentru inlocuirea tuturor plasticelor sparte Dupa ce l-am amenintat ca daca ma mai enerveaza bag moto la reprezentanta cu decontarea directa a platit rapid tot ce trebuia schimbat. Nu aveam timp de alergat , ca asa mi-as fi bagat moto la reprezentanta Honda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 25 minute, Silver Arrow a spus: Corect. Insa decontarea directa este utila si cand firma de asigurare a vinovatului face nazuri (in cazul meu Groupama). Mie a vrut sa imi plateasca jumatate de crash-bar, adica doar jumatatea stricata si imi propunea o manopera de vreo 20 de lei pentru inlocuirea tuturor plasticelor sparte Dupa ce l-am amenintat ca daca ma mai enerveaza bag moto la reprezentanta cu decontarea directa a platit rapid tot ce trebuia schimbat. Nu aveam timp de alergat , ca asa mi-as fi bagat moto la reprezentanta Honda.... Sunt niste lepre. Nu ma asteptam ca Groupama sa faca nazuri din astea. Eu de fiecare data cand am avut un incident (din fericire cu masina, si alea light) am compus de la inceput un mail destul de bine structurat, cu elementele listate cu pretul reperelor date de reprezentante si cu articolele de lege care specificau conditiile (ca poti sa faci evaluarea la orice service autorizat RAR) etc. De fiecare data au platit fara discutii fara sa se targuiasca prea mult si in termenul specificat de lege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 12 ore în urmă Moderatori Share Postat 12 ore în urmă Acum 2 ore, Silver Arrow a spus: .. Mie a vrut sa imi plateasca jumatate de crash-bar, adica doar jumatatea stricata si imi propunea o manopera de vreo 20 de lei pentru inlocuirea tuturor plasticelor sparte .... Nu-s plastice,is plasticuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 8 minute, Kristian a spus: Nu-s plastice,is plasticuri. Niciodata nu am fost priceput la gramatica limbii romane. Eu stiam ca plural nominativ al substantivului neutru PLASTIC is PLASTICE. De aici si genitivul plural Plasticelor. O fi bine, a fi gresit, nu stiu. Dar m-ai facut curios si am cautat si nu am gasit forma plasticuri. Am gasit genitivul Plasticului / Plasticelor. M-am gandit ca o fi o chestie specifica de moto, si am dat o cautare.... Unii sunt cu plastice altii cu plasticuri. Pana la urma astia m-au bagat in ceata de tot: E si plastice si plasticuri, sa fie tot clientul multumit Din pacate nu mai traieste Alexandru Graur ca sa ii punem o intrebare la radio..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă sau Pruteanu.... -------------- artele or fi plastice, ca si Facultatea de Arte Plastice dar substantivul plastic la plural as zice ca sunt plasticurile my2c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Țineți minte fabrica de mase plastice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 1 oră, Lucian_M a spus: Țineți minte fabrica de mase plastice? Tinem, doar ca aici cred ca ''plastice'' e adjectivul lui ''mase'', desi in cultura populara ''mase plastice'' este varianta mai intelectuala a lui ''plastice''. Complicata lucrare. Deja caut daca am vreun prieten absolvent de litere ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 10 ore, Ruginel a spus: Degeaba aveai decontare directa. Se aplica doar daca masina care te loveste este inmatriculata in Romania. Cu decontare directa este bine sa faci cand ai pe piata societati de asigurare neplatitoare / in faliment. Salutare , din fericire te pot contrazice din experienta personala. Masina lovita in parcare de catre o masina inmatriculata i BG, Soferul , roman , a lasat bilet. Facut acte , apoi , intrucit firma lui de asigurare din BG nu avea corespondent aici la noi , am fost la BARR si in 387 de pasi cu termenele cuvenite , am fost despagubit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate