TheHuskyCrobats Postat Februarie 9, 2020 Share Postat Februarie 9, 2020 Eu am primit 3 colete zilele trecute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 9, 2020 Share Postat Februarie 9, 2020 Eu l-am ratat vineri..Astept maine.Acum vreo 10 zile am primit altul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 9, 2020 Share Postat Februarie 9, 2020 De regula dupa ce imi apare mesajul de mai jos, in maxim o saptamana primesc aviz de la posta, au trecut mai multe zile de la acea instiintare si nimic. Intentionez sa merg la posta sa intreb daca este ceva pe numele meu. Accepted by Last Mile Carrier 2020-01-29 09:39:00 [GMT+8] Arrived at destination country 2020-01-29 09:39:0 Tot astazi mi-a dat chinezul mesaj.. si intr-adevar a prelungit cu 5 zile ..."Your order 8007914621605490 was shipped several days ago, the tracking number is RP856439333CN,the carriers is China Post Registered Air Mail. We extended the delivery date because you may have't received the parcel. If delivered, please sign for it as soon as possible.Thanks for your purchase,look forward your feedback." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 (editat) Mie mi s-a intamplat sa-mi vina coletul prin firma de curierat..Desi nu stiam asta si asteptam avizul prin Posta.. Editat Februarie 10, 2020 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 Se pare ca a venit astazi avizul, pentru prima data cu vama. Valoarea comenzii este de 26 dolari. A venit la alt oficiu postal fata de celelalte de pana acum. Intrebare: aici zice ca trebuie sa ma prezint cu dovada valorii pentru vama, cum fac asta si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 @Trek Out Eu m-am dus cu printul comenzii + extras cont cu tranzactia, nici nu s-a uitat la ele .... pachet in brate, si acasa. Dar nu-i o regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 Mie mi-au cerut sa le arat pe telefon unde am comandat, sa vada valoarea reala a comenzii. Nu a fost nevoie sa printez nimic. Alt data nu m-au intrebat nimic. Pur si simplu mi-au dat pachetul si atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 11, 2020 Share Postat Februarie 11, 2020 Multumesc pt ajutor, voi merge maine dimineata la oficiul postal din tineretului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Februarie 11, 2020 Share Postat Februarie 11, 2020 Inarmeaza-te cu rabdare! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 12, 2020 Share Postat Februarie 12, 2020 A fost ok, doar buletin si aviz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Februarie 12, 2020 Share Postat Februarie 12, 2020 Cine ajunge pe acolo sa intrebe care e realitatea. Mai am un colet din China care nu ajunge, am fost la posta locala si mi-a transmis diriginta ca sunt multe colete ajunse, se afla in vama, dar se trimit inapoi din cauza Coronavirusului. Idioata ideea, sincer, daca e ceva se contamineaza totul din materialul exterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Februarie 14, 2020 Share Postat Februarie 14, 2020 (editat) Eu am unul pe drum de la BSI, ajuns pe 10, trimis la Stefanesti pe 13 ... Nu au de ce sa le trimita inapoi, nu exista risc de contaminare in acest mod. Exista informare de la WHO, sunt expertii toti la Posta Romana? Sau ca de obicei, sunt doar tampiti? https://www.chroniclelive.co.uk/news/north-east-news/coronavirus-world-health-organisation-issues-17678542 Editat Februarie 14, 2020 de TheHuskyCrobats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 14, 2020 Share Postat Februarie 14, 2020 La 12.02.2020 la 20:24, Pandy a spus: Cine ajunge pe acolo sa intrebe care e realitatea. Mai am un colet din China care nu ajunge, am fost la posta locala si mi-a transmis diriginta ca sunt multe colete ajunse, se afla in vama, dar se trimit inapoi din cauza Coronavirusului. Idioata ideea, sincer, daca e ceva se contamineaza totul din materialul exterior. asta e prostie. Virusul supravietuieste doar 24h in exteriorul gazdei-purtatorului. eu am ridicat acum 2 zile 2 maruntisuri. Si mai am comandate acum, recent, si am primit si la alea track. deci ceva misca totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Februarie 14, 2020 Share Postat Februarie 14, 2020 Explicatii oficiale de pe alie - https://sale.aliexpress.com/country@US/__pc/Novelcoronavirus.htm In atasament raspuns foarte interesant primit de mine azi la comandarea unu produs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 14, 2020 Share Postat Februarie 14, 2020 Acum 1 oră, einstein1984 a spus: pai multe firme au fost inchise din cauza viruslui, nu au putet merge la birou:depozit Exact. Problema e ca nu are cine sa preia marfa, din storage, sa o trimita spre livrare. de aici si timpii mari de procesare comenzi. O sa mai tina asa minim o luna. Oricum, in sfarsit, au reusit, pentru cateva zile la rand, sa scada numarul de cazuri confirmate. Deci sunt pe drumul cel bun-cel putin oficial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 14, 2020 Share Postat Februarie 14, 2020 Acum 4 ore, Psycho87 a spus: Explicatii oficiale de pe alie - https://sale.aliexpress.com/country@US/__pc/Novelcoronavirus.htm In atasament raspuns foarte interesant primit de mine azi la comandarea unu produs La mine 19 zile.. Desi n-am cerut lamuriri c-am dedus motivul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Februarie 16, 2020 Share Postat Februarie 16, 2020 Al meu e prin tranzit pe la CLuj Napoca. Bai sunt tampiti rau astia de la Posta Romana. De la Bucuresti la Pitesti tu il trimit prin Cluj??? Sincer ma intreb cum reusesc sa respire toti cretinii astia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Hai ca mi-a ajuns si al doilea colet din China. Culmea, un manual service care era din UK a fost pierdut. Astept de 3 saptamani si nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 6, 2020 Share Postat Martie 6, 2020 Ati avut intarzieri la comenzi, in perioada asta, fata de termenul obisnuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 6, 2020 Share Postat Martie 6, 2020 (editat) Acum 14 minute, adidas a spus: Ati avut intarzieri la comenzi, in perioada asta, fata de termenul obisnuit? da, vin cu cca 10-14 zile intarziere. Basca, am deschis si 2 dispute, pentru 2 maruntisuri, s-au aprobat, primit inapoi banii. Dupa inca 2 saptamani, au aparut si coletele :))))) Editat Martie 6, 2020 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 6, 2020 Share Postat Martie 6, 2020 Multam. Astept si eu un colet si de 17 zile e in aeroportul din Beijing. In general, in 2-3 saptamani le ridicam de la posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Martie 6, 2020 Share Postat Martie 6, 2020 (editat) 1 oră în urmă, GoodKat a spus: Am dat comanda de un produs care costa 110 $. Dupa 4 zile de la comanda, ma contacteaza chinezu' si imi zice ca ii trebuie un "Tax number". Engleza lui este maxim de Google translate deci nu stie sa imi explice ce este. Cineva mi-a zis ca sa ii dau CNP-ul si ar trebui sa fie in regula. Transportul va fi asigurat de DHL, si cica numarul asta este cerut de DHL. Am sunat la DHL...pauza, mi-au zis ca "habar nu am ce sa va spun". Alte idei? Probabil că este vorba despre NIF (număr de identificare fiscal) dar ăsta este doar pentru cetățeni străini care datorează taxe statului. Știu pentru că am ajutat pe cineva din Germania care s-a mutat în România să-l obțină. https://rrpb.ro/dreptul-imigrarii/cum-pot-obtine-codul-nif/ Editat Martie 6, 2020 de oldgeorge59 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 7, 2020 Share Postat Martie 7, 2020 Eu am primit la timp 2 colete.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 7, 2020 Share Postat Martie 7, 2020 La Cluj umbla vorba ca se vor bloca toate transport-urile din si spre China si ca se vor putea ridica doar coletele ce sunt deja in RO. Sper sa nu fie cazul, am 4 colete pe drum, ieri l-am ridicat pe primul. O alta persoana dorea sa trimita un colet spre China, probabil un retur, insa a fost refuzat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 10, 2020 Share Postat Martie 10, 2020 Facut comanda pe 10.02 si sosit pe 09.03..Sa-l fi impins corona la vale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate